Elephone C1 Max i recension: en prisvärd 6-tums phablet med dubbel bakre kamera - The Happy Android

Elephone kommer från en 2016 där den har segrat i stil med sin senaste avancerade terminal, Elephone S7. En enhet med en design som mycket liknar Samsungs Galaxy S7 och ganska attraktiva funktioner.

Nu återvänder det kinesiska företaget till striden med en ny smartphone riktad mot det mest prisvärda mellanområdet, med en dubbel bakre kamera och en överdimensionerad panel som huvudintroduktionsbrev. I dagens granskning tittar vi på Elephone C1 Max. Ska vi ta en titt på det?

Display och layout

Elephone C1 Max finns i två färger, vin, röd (röd och svart. Enheten bär en metallkropp med rundade kanter och frånvaron av en fysisk knapp på frontpanelen, vilket placerar fingeravtrycksdetektorn i mitten av ryggen.

Skärmen har en storlek på 6 tum (HD-upplösning), vilket gör C1 Max till en av de som idag kallas phablets. Branschen drar sig alltmer mot denna typ av storlek, och vi ser det redan i fall som Samsung Galaxy S8, vars minsta modell redan har en viktig 5,8-tums panel.

Kraft och prestanda

När det gäller hårdvara monterar Elephone C1 Max en Mediatek-processor MTK6737 Quad Core 1.3 GHz, 2 GB RAM, Android 7.0 Y 32 GB av internt lagringsutrymme.

Det är i princip en ödmjuk terminal, en fullfjädrad mellanklass, men som passerade genom standardfiltret för Antutu få få en poäng på 32 000Vilket inte är dåligt alls, och det visar att vi kan använda den här telefonen för mer än bara att surfa på internet och ta bilder.

Kamera och batteri

Kameran är en av C1 Max styrkor: a 5MP främre kamera och en mycket intressant 13MP + 5MP dubbel bakre kamera som kan uppnå bokeh-effekten, suddar föremål som är längre bort för att ge en större känsla av djup till fotot. Denna typ av kamera verkar vara ganska framgångsrik, och fler och fler mobiler antar detta dubbla system för sina linser.

När det gäller batteriet förblir det bara 2800 mAh. Det är inte mycket, men med tanke på att processorn har måttlig prestanda förbrukas den inte lika snabbt som andra terminaler med ett större batteri, men mer krävande hårdvara.

Pris och tillgänglighet

Det vanliga priset på Elephone C1 Max är $ 129,99, men Mellan 17 och 24 april kommer den att finnas tillgänglig för $ 109,99, 100 euro skalade via GearBest. Det är i ett prisklass där vi normalt inte hittar så stora telefoner eller med så bra kameror, och det kommer sannolikt att bli en av de mest framträdande smartphonesna för mittenbasområdet den här säsongen. Tappa inte ögat.

GearBest | Köp Elephone C1 Max

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found