Gratis ikoner: De bästa gratis internetikonerna

Ikoner! Ikoner överallt! Här är en lista med sidor som du kan använda ladda ner gratis ikoner utan komplikationer. Som vanligt i förvar av denna typ kan du i de flesta fall helt enkelt ladda ner ikonen utan begränsningar, i andra fall måste du hänvisa till författaren om du använder ikonen för kommersiella ändamål, som att använda den på en webbsida, och i andra fall erbjuder du möjligheten att köpa den till ett rimligt pris. Men de fyra webbplatserna som vi kommenterar nedan låter dig ladda ner gratis ikoner utan några större begränsningar (förutom i ett specifikt fall där de ber att hänvisa till författaren vid användning av den).

Om du behöver ikoner för din webbplats rekommenderar jag Font Awesome-ikoner, eftersom de har en stor katalog med gratisikoner som du kan använda utan att behöva ladda ner dem, helt enkelt genom att hänvisa till ikonen från din egen webbplats.

De bästa ikonerna för webbsidor: Font Awesome

Det bästa webbsidans ikoner Du hittar dem i Font Awesome (fontawesome.io). Denna webbplats erbjuder otaliga ikoner för din webbplats helt gratis. Det är en referenswebbplats om du är webbansvarig och vill sätta nya ikoner på din webbplats eller ändra de befintliga. Det räcker att hänvisa till ikonen med koden som anges på sidan för att kunna se den på din webbplats. Ikonerna som du hittar här fungerar under licens SIL Öppna typsnitt och de är gratis och öppen källkod. Jag berättar en hemlighet: De flesta ikoner för webbsidor och bloggar är från Font Awesome (de har en marknadsandel på 20%). I Font Awesome har de webbikoner, sociala medier ikoner för webben, ikoner av alla slag. Om du letar efter ikoner för webbsidor gratis det här är din webbplats.

Vektor- och handgjorda ikoner vid bra personal inget nonsens

Jag älskar webbplatsen Good Staff No Nonsense. Den har den artiga, handgjorda touchen som känns så bra att jag vill ladda ner dem och använda dem alla. Alla ikoner är gratis för personligt och kommersiellt bruk. Vissa ikonpaket kan laddas ner direkt, och för andra behöver du bara prenumerera på deras nyhetsbrev för att kunna ladda ner dem utan problem. Det är den perfekta sidan för ladda ner gratis vektor ikoner och av hög kvalitet i AI-, EPS-, PDF-, SVG-, PNG-, PSD- och CSH-format.

Moderna och snygga vektorikoner: Flat ikon

Liksom den underbara Good Staff No Nonsense, erbjuder denna webbplats ett brett urval av gratis vektorikoner för nedladdning. Den har en katalog med 161 038 vektorikoner, med mycket rena och moderna mönster, och med en fantastisk sökmotor som hjälper dig att hitta det du letar efter hela tiden. Ikonerna finns i formatet PNG, SVG, EPS, PSD och BASE 64 och även om de är gratis är det nödvändigt att namnge författaren på vår webbplats om vi ska använda några av dem. Här hittar du ikoner för mobiltelefon eller mobil, ikoner för program, ikoner för sociala nätverk, ikoner för webben: ikoner överallt!

Ladda ner ikoner för mappar och ikoner för program i IconFinder

Om du letar efter ladda ner ikoner för mappar eller ikoner för program eller för dina genvägar etc., ta en titt på listan över gratis ikoner av IconFinder. Från IconFinder-webbplatsen hittar du huvudsakligen ikoner i ICO-, PNG- och SVG-format. En av fördelarna med den här webbplatsen är att det för varje paket med ikoner att ladda ner visar en legend som anger vilken typ av licens den har: om de är för gratis kommersiellt bruk eller om de arbetar under en Creative Commons-licens.

Fler gratis ikoner

Har du fortfarande inte fått nog? Om du fortfarande inte har hittat ikonen du letar efter, förutom de ovan nämnda sidorna, har du här flera länkar till många andra webbsidor ladda ner gratis ikoner. Visst i några av dem hittar du det du letade efter!

Freepik

Dryicons

Iconmonstr

Gratis webbdesign

Kapten Icon Web

Pixels Market

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found