Ny Dragon Ball-film 2018: Allt vi vet hittills

Mer än två år har gått sedan den senaste animerade Dragon Ball-filmen "Uppståndelsen av F”(2015), och det verkar som om det är dags för en ny leverans i” deluxe ”-format av äventyren från Son Goku och företag.

Dragon Ball Super-serien har stor framgång, kvaliteten på de senaste sagorna ökar och animationen har förbättrat fasorna sedan de första kapitlen i Super. Vilket bättre sätt att fira än att släppa en ny film på marknaden?

Vilket kommer att vara hans namn? Vet vi något om titeln?

I slutet av december 2017 bekräftade Toei Animation vad som hade varit en öppen hemlighet. Först var domänregistreringen dragonball2018.com -Sannas bokat av Toei själv. Kort efter, misstankarna verifierades av Akira Toriyama själv i den senaste "Jump Festa" förra året: det kommer att finnas en Dragon Ball-film 2018.

För närvarande kommer filmen att ha arbetstiteln "Dragon Ball 20”.

Vad blir filmen?

I en av de senaste intervjuerna som beviljats ​​av mästare Toriyama, den här talar om historien om Yamoshi, den första Super Saiyan-guden.

För länge sedan, innan planeten Vegeta var Saiyans planet, fanns det en man vid namn Yamoshi som hade ett rättfärdigt hjärta trots att han var en Saiyan. Han och hans fem kamrater startade ett uppror, men så småningom hördes han av andra krigare och förvandlades till en Super Saiyan för första gången. Även om hans omvandling och hans fruktansvärda kampstil chockerade de andra Saiyans”Avslöjar Toriyama.

”Ytterligare än, Yamoshi blev så småningom trött och besegrades, men detta var bara början på hans legend. Efteråt vandrade Yamoshis ande i ständig sökning efter sex rättvisa Saiyaner, på jakt efter en ny frälsare: Super Saiyan Gud. " Sluta.

Verkar det inte konstigt för dig att plötsligt skaparen av Dragon Ball drar den här berättelsen ur ärmen? Allt tyder på att det kan vara en del av handlingen i den nya filmen. Vad vi verkligen vet är att filmen handlar om varför loppet är det starkaste i universum. Och det verkar inte som Yamoshis historia, så saftig som den är, är något som de kommer att förbise.

 Kommer Akira Toriyama att vara involverad i projektet?

Enligt Akira Toriyama själv kommer han att vara ansvarig för manus och karaktärsdesign. Därför kan vi anta att den nya Dragon Ball-filmen från 2018 kommer att ingå i den officiella kanonen, liksom "The Battle of the Gods" och "The Resurrection of F".

Freeza njuter av henne med tillkännagivandet av den nya DB-filmen

När kommer den nya Dragon Ball-filmen att släppas?

Premiären är planerad till December 2018 i Japan, även om det förväntas att vi kan se en trailer för filmen under årets första månader. Detaljer om premiären i resten av länderna har ännu inte läckt ut.

Med alla dessa uppgifter på bordet, även om det inte finns många, verkar de bekräfta att vi kunde befinna oss inför en av de mest attraktiva filmerna när det gäller utvidgningen av Dragon Ball-mytologin. Nu måste vi bara vänta på att den första trailern kommer fram.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found