Yatse, det bästa multifunktionstillägget för KODI - The Happy Android

KODI-mediaspelaren har många verktyg, tillägg och tillägg som hjälper oss att utnyttja dess möjligheter till fullo. Här i bloggen har vi redan pratat om dess möjligheter som en retro-spelkonsol, så att du också kan se live DTT och många andra saker. Idag pratar vi om Yatse, en Android-app som presenteras som en av de bästa tilläggen för dem som har KODI på sin dator, hallon eller Android TV.

Yatse, en app för att skicka innehåll till KODI från din mobil, med en kommandofunktion, streaming för YouTube och mer

Även om Yatse presenteras som en fjärrkontroll för KODI, är sanningen att den har mycket mer smula bakom sig. Å ena sidan har vi ett verktyg som inte bara är kompatibelt med KODI utan också fungerar på andra plattformar som Plex, Chromecast, Emby, Roku och några smarta TV-apparater. En mångsidighet som utan tvekan uppskattas i dessa tider.

Som fjärrkontroll erbjuder Yatse ett enkelt gränssnitt som mycket liknar det för Kore (den officiella fjärrkontrollappen som utvecklats av XBMC Foundation som vi såg i denna andra POST), även om med många fler navigeringsalternativ. Men det som verkligen väcker uppmärksamhet, och som säkert kommer att vara den främsta anledningen till att installera denna applikation på vår mobil, är dess "extra" funktioner:

  • Det låter oss strömma från vår mobil till Kodi, UPnP, AirPlay, Chromecast, Roku eller SmartTV.
  • Skicka innehåll från webbläsaren eller YouTube.
  • Acceptera röstkommandon.
  • Kompatibel med Android Wear och Android Auto.
  • Integrerad ljudspelare.
  • Offlineinnehåll.
  • Möjlighet att spara våra inställningar i molnet.

Utöver detta Yatse kan synkroniseras med IMDB, på ett sådant sätt att vi kan extrahera omslag, synopser och annan information från filmer och serier, vilket ger ett ganska anmärkningsvärt kvalitetssprång till vad det innebär att använda Kodi för att se multimediainnehåll.

Naturligtvis, med gratisversionen utan annonser har vi bara fjärrkontrollalternativet. För att kunna njuta av resten av funktionerna (vilket i slutändan är det riktigt bra med den här appen) måste vi få premiumversionen och betala ut 2,99 €.

Till förmån för Yatse måste det också sägas att synkroniseringsprocessen med Kodi är en av de enklaste som vi hittills har sett. Den har en automatisk detektor, och om vi bestämmer oss för att synkronisera för hand behöver vi bara ange IP, port och köra. Ganska framgång från utvecklarens sida.

Ladda ner Yatse QR-kod: Kodi-fjärrkontroll och sändare Utvecklare: Tolriq Pris: Gratis

Kort sagt, en mycket komplett app med ett utmärkt betyg på 4,7 stjärnor på Google Play och mer än 1 miljon nedladdningar bakom sig. Som en intressant anekdot, om vi går igenom fliken i appen kommer vi att se svaren som utvecklaren ger (som visar att den är ganska bränd) för människor som lämnar dåliga betyg. De har inget avfall.

Tänk två gånger innan du skriver en dålig recension om Yatse i Play Store!

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.