Watchmen-serien är gratis på HBO i helgen

Watchmen-serien hade premiär för nästan ett år sedan på HBO, långt innan antirasismprotester fyllde Amerikas gator. Men efter scenerna med polisbrutalitet som har lyfts fram under senare tid verkar showen baserad på karaktärerna som skapats av Alan Moore och Dave Gibbons för mer än tre decennier sedan vara mer aktuell än någonsin.

Av denna anledning och sammanfaller med frihetsdagen (19 juni Nittonde) i Nordamerika har HBO beslutat att "släppa" de 9 kapitlen som utgör serien. Watchmen kommer att vara gratis för alla Utan att behöva prenumerera på plattformen under denna helg (19, 20 och 21 juni).

Hur man tittar på Watchmen gratis på HBO

Miniserien är nu tillgänglig från HBO.com-webbplatsen för att strömma, tillsammans med annat gratis premiuminnehåll inom initiativet "Celebrating Black Voices". Vi måste bara klicka på "Watch" -knappen i seriefilen, ange ett kontakt-e-postmeddelande tillsammans med vårt födelsedatum och börja spela. Så enkelt som det!

Det bör klargöras att detta erbjudande endast är tillgängligt för dem som är bosatta i USA, så i resten av länderna måste vi använda alternativa vägar. I Spanien till exempel erbjuder HBO 2 veckors gratis prenumeration, tid som vi kan dra nytta av att se Watchmen och för övrigt klistra in en bra recension av andra serier som DEVS, Vad vi gör i skuggorna eller Bromsa din entusiasm det är också värt det, och mycket.

Vad handlar Watchmen-serien om?

Även om förväntningarna var måttliga (kom ihåg att det är en uppföljare som inte baseras på någon tidigare serie) har serien fått enhälligt applåder från kritikerna och blivit en av de bästa produktioner för 2019.

"Watchmen börjar i Tulsa under 1921 och utforskar arvet efter systemisk rasism i USA", nämner de från HBO. Även om serien ständigt gör flashbacks och tidshopp i berättelsen äger huvudberättelsen rum i nuet, där vi kan se hur serierna i originalet har utvecklats, som Ozymandias, Doctor Manhattan och Silk Spectre.

Historien som utvecklats av Damon Lindelof för HBO förenas också med andra originalkaraktärer som skapats uttryckligen för serien, som vaksamma Sister Night och hennes partner Looking Glass, som kommer att kämpa för att avslöja sanningen bakom gruppen vita supremacists the Seventh Kaballería. Vad hände med Ozymandias efter händelserna i slutet av 1980-talet? Var är Doctor Manhattan? Berättelsen utforskar alla dessa okända och många andra i en berättelse som lyser med sitt eget ljus i kapitel som "A God Walks into Abar" eller avslutningen av själva serien. En mer än tillfredsställande slutsats, med en mycket väl spunnen avslutning som ändå lämnar en liten dörr öppen för en eventuell andra säsong.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found