Jumper EZbook 3S: 6 GB RAM och 256 GB SSD för 271,65 € på Light In The Box

Hoppare Det har lanserat riktigt prissatta bärbara datorer under en tid med funktioner som placerar det bland de bästa från Kina när det gäller ultrabooks eller lätta bärbara datorer. Ett bra exempel på detta är utbudet av lätta bärbara datorer EZbook, som vanligtvis sträcker sig mellan 200 och 300 euro, med mycket önskvärda egenskaper.

Om vi ​​nyligen pratade om Bygel EZbook 3 Pro, den här gången är det dags att titta på äldre bror till den här intressanta bärbara datorn, Jumper EZbook 3S.

Men låt oss inte luras av framträdanden. Även om de vid namn kan verka väldigt lika enheter, hårdvaran visar ett märkbart språng i kvalitet mellan EZbook 3 Pro och denna EZbook 3S. Vilka är dessa skillnader?

Jumper EZbook 3S: en 14-tums ultrabook med hårdvara som matchar

Jumper EZbook 3S är en 14 tum ultrabook med en bra skärm med Full HD-upplösning och kompetent hårdvara som få andra. Inte bara utrusta 6 GB DDR3 RAM, men har också en 256 GB SSD-hårddisk vilket kommer att göra att systemet laddar och flödar med en snabb hastighet (allvarligt, om du inte har provat SSD-enheter ännu vet du inte vad du saknar).

Jumper EZbook 3S Tekniska specifikationer

De fullständiga detaljerna i EZbook 3S tekniska egenskaper är följande:

  • Windows 10 Home-operativsystem.
  • Intel Celeron N3450 fyrkärnig processor, upp till 2,2 GHz.
  • 14,1-tums skärm med Full HD-upplösning.
  • 6 GB DDR3 RAM-minne.
  • 256 GB internt lagringsutrymme via SSD-disk.
  • Kan utökas med kort upp till ytterligare 128 GB.
  • Bluetooth 4.0-teknik.
  • 2 USB 3.0-portar.
  • HDMI-utgång.
  • 10000mAh batteri.

Med dessa korgar kan vi arbeta med alla typer av högpresterande program. Även om processorn inte är den mest kraftfulla på marknaden idag, är detta mer än kompenseras med ett generöst RAM-minne och en hårddisk som kraftigt minskar enhetens läs- och skrivtider, vilket ger en uppsättning globalt verkar det mer än tillfredsställande.

Få ett reducerat pris 3S EZbook

Om du är intresserad av den här attraktiva bärbara datorn, tveka inte att besöka webbplatsen för Ljus i lådan, eftersom EZbook 3S kommer att finnas tillgängligt till ett mycket reducerat pris på endast 271,65 euro, cirka 288,99 dollar att förändras under de närmaste två dagarna.

Kort sagt, en bärbar dator med mycket potential och specifikationer över det vanliga genomsnittet för denna typ av enheter av asiatiskt ursprung. Om vi ​​letar efter en lätt och bärbar dator som också erbjuder bra prestanda, kan denna Jumper EZbook 3S vara precis vad vi letade efter.

Ljus i lådan | Köp Jumper EZbook 3S

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found