KZ-ES3: Avtagbara hörlurar med hög kvalitet

Sanningen är att mina hörlurar alltid hade skjutits tillbaka i öra. Jag vet inte om det skulle bero på att jag hittills inte har provat någon av en anständig kvalitet eller vad, men hela mitt liv har jag levt förtrollad med de klassiska pannbandshjälmarna eller det mer hanterbara på-örat.

Alla dessa fördomar har förändrats de senaste åren, när jag äntligen har kunnat smaka på mitt eget kött äkta hörlurar av hög kvalitet –Du kan se några av dem i de olika recensionerna som jag har lagt upp på bloggen- och jag har insett hur coola de är och hur praktiska de blir i vissa situationer.

KZ-ES3, avtagbara Bluetooth-hörlurar

KZ-ES3 är in-ear-hörlurar med HiFi-kvalitet som har en intressant såväl som nyfiken egendom: vi kan ta isär dem. Detta gör att vi kan ersätta 3,5 mm kabel om det går sönder, eller ännu bättre, byt ut det mot en ny ledningsmodul för att göra dem till ett headset Blåtand. Som du kan se, i bästa fall en praktisk idé.

//www.youtube.com/watch?v=TG8zHilL-gQ

KZ-ES3 hörlursfunktioner

  • Brett frekvensområde 20-40KHz.
  • Hybridförare: 10 mm dynamisk enhet och 90035 balanseringsenhet.
  • L-formad guldpläterad 3,5 mm domkraft.
  • Högupplöst mikrofon.
  • Låter dig svara på samtal, använda en mikrofon och växla låtar från hörlursstyrenheten.
  • Högupplöst ljud med väldefinierad bas.

Föraren som används för att kontrollera ljudet är hybrid. Å ena sidan använder den tekniken hos den dynamiska drivrutinen för att styra basen, och å andra sidan balansdrivaren för de högsta ljuden för att leverera ett mycket detaljerat och balanserat ljud.

Pris och tillgänglighet

KZ-ES3 har just presenterats i samhället, och deras officiella pris är 15,99 dollar. De är för närvarande i kampanj på GearBest, så Under den här veckan - från 4 till 11 september - kan de fås till ett reducerat pris på 9,99 USD, knappt 8 och en halv euro.

Dessutom börjar varje dag klockan 9:00 (UTC), de första 30 enheterna blir ännu billigare: bara 5,99 dollar.

Slutligen, om du vill få dessa hörlurar till bästa pris, men du inte har något krångel, kan du också använda följande rabattkupong och ta hem hem direkt för 5,85 $, cirka 4,90 €.

Kupongkod: VKZZSE

Glöm inte att ta en titt på den här intressanta GearBest-kampanjen, förutom de ovan nämnda erbjudandenen ger de också bort hörlursfodral och erbjudanden för andra KZ-prylar, som Bluetooth-modulen och andra hörlurar från tillverkaren.

GearBest | KZ-ES3 löstagbar hörlurskampanj

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.