10 Rock-spellistor för Spotify: Det är bara Rock'n'Roll! - The Happy Android

Spotify är tillämpningen av strömmande musik par excellence. Om du gillar musik, oavsett genre du älskar på din fritid, har du säkert Spotify installerat på din smartphone, bärbara dator eller stationära PC (Och om inte, har du säkert någon gång varit frestad, vad Ja?) Även i sin gratisversion erbjuder applikationen miljoner möjligheter bland dess många spellistor, artistradio, veckovisa upptäckter, din Daily Mix Y många andra saker som lämnade mig i bläckhuset.

Några av de bästa Rock-spellistorna på Spotify

Rockälskare har en otrolig katalog att dra från Spotify. Det finns alla viktiga grupper. Idag kan vi till och med lyssna på Metallica, en grupp som i åratal kategoriskt vägrade att komma in i Spotify och som slutligen hamnade under sina charmar.

Det här är några av de Mest intressanta rockspellistor för Spotify enligt The Happy Android. Med var och en av spellistorna hittar du en länk för att se allt innehåll i spellistan och lägga till det i din samling.

Rockklassiker

Den första listan med låtar består av en repertoar av genren mest klassiska. Från brunt socker av Rullande stenar, gå förbi Bowie, AC DC, WHO, Van morrison, The Kinks, Aerosmith, Led Zeppelin, den Dörrar av Jim Morrison och många andra artister utgör listan med 120 låtar utarbetade av Spotify-gruppen själv för dem som är nostalgiska för den mest härliga eran som rock har haft i hela sin historia. Det mesta av listan består av spår från 1960-talet till slutet av 1980-talet. Rent guld.

+ Öppna spellista i Spotify

Rock Gaming

Nästan 12 timmars gitarrrock, som ser bra ut som bakgrundsmusik medan vi spelar några spel på konsolen (helst actionspel). Vad sägs om att lyssna på Evigt av Foo fighters medan du slutför någon av uppdragen från den sista "Okarta "? Här hittar vi främst band från slutet av 90- och 00-talen. Grupper som Green Day, Incubus, Red Hot Chili Peppers, Weezer, Blink-182, System of a Down, Nirvana, AFI, Para Roach, The Offspring Och en lång osv.

+ Öppna spellista i Spotify

Rock på spanska

Spellista bildad av några av de stora rockikonerna på Cervantes språk. Det är inte en mycket omfattande lista (bara 50 låtar), men den innehåller ett stort antal klassiker från grupper som Héroes del Silencio, Soda Stereo, Café Tacvba, Los Rodriguez, Los Fabulosos Cadillacs, Babasónicos och mer. Kanske kan det skyllas på honom att vissa låtar är närmare pop än rock och någon annan frånvaro som inte bör saknas i en lista över de bästa av rock på spanska (Piraterna eller Gamla Morla). I alla fall garanteras gitarrer och bra låtar.

+ Öppna spellista i Spotify

Rober | av salatunk

Det här är den (bästa) spellistan som spelades tidigare på Sala Tunk, en konserthus i Baskien som var ganska framgångsrik för några år sedan. Urvalet av låtar är enormt: nästan 700 låtar och mer än 35 timmars non-stop musik. En eklektisk lista med groupazos som knappast skulle höras på de stora nationella radiostationerna. Buzzcocks, Misfits, Dead Kennedys, The Vibrators, Fugazi, The Hellacopters men också klassiker som The Beach Boys eller The Everly Brothers.

+ Öppna spellista i Spotify

Vagga det här

Denna spellista består av de senaste aktuella låtarna från rockbandet för tillfället. En eklektisk lista som passar både grupper och Radiohead, tämja Impala eller Störd. Här hittar vi låtar från de senaste albumen från Metallica, Nio tums spik eller Kings of Leon.

+ Öppna spellista i Spotify

Rock Me UP!

Rock Me UP! det är en uppsättning livliga och vitaminiserade teman med en positiv anda som en gemensam nämnare. Här hittar vi episka och heta låtar från grupper som Jimmy Eat World, Rage Against The Machine, The Black Keys, Guns N ’Roses eller grön dag. Mycket punkrock och amerikansk rock, främst från början av 2000-talet.

+ Öppna spellista i Spotify

PopXeSupreme

Det fantastiska med att ha en webbplats är att du kan göra saker som detta. Ja, den här spellistan har 0 följare, men det är Android-spellistan. 5 timmars musik med grupper som Oskärpa, Oasis, Pixies, Muse, Richard Cheese, My Morning Jacket eller Diao-styrenhet. Indie pop-rock med massor av gitarr och nästan perfekta melodier för att surra eller sjunga högt.

+ Öppna spellista i Spotify

90-talets alternativa rock

En oumbärlig spellista för dem som upplevde 90-talets kommersiella gitarrprakt. 92 extremt mytiska låtar som vi hela tiden kunde lyssna på när MTV bara spelade videoklipp och live konserter. Vilka tider! Foo Fighters, Pearl Jam, Nirvana, Korn, The Breeders, Garbage Y Jane's Addiction bland annat ingår i listan.

+ Öppna spellista i Spotify

Metal / Rock Remake-Cover-Tribute

I denna spellista hittar vi ett mycket intressant urval av omslag och versioner av välkända låtar framförda av några av de bästa rock- och metalgrupperna. ¿Gud rädda drottningen rörd av Motorhead? ¿Oops jag gjorde det igen av Britney Spears i händerna på Barn i Boddom? ¿Meddelande i en flaska kommer ut ur gitarrerna på Maskinhuvud? Jag köper!

+ Öppna spellista i Spotify

Rockabilly mani

Urval av klassiska låtar från Rockabilly-genren. Det är inte en mycket omfattande lista (68 låtar) men den är full av klassiker. Här hittar du teman för Chuck Berry, Stray Cats, Jerry Lee Lewis, Elvis, Little Richard eller Lee Rocker.

+ Öppna spellista i Spotify

Vad tycker du om det här urvalet av spellistor för Spotify? Tveka inte att lämna dina favoritspellistor, grupper eller radioapparater i kommentarfältet!

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.