Topp 10 musikspelare för Android - The Happy Android

Nu för tiden nästan allt strömmar : strömma videor, strömma musik, strömma, strömma. Det här sättet att lyssna på musik är till nytta eftersom det öppnar en nästan oändlig katalog med låtar utan att behöva ladda ner eller köpa ett enda album. Men den här metoden har också sina nackdelar, och det är det våra uppgifter kan minskas drastiskt om vi inte är anslutna till ett bra WiFi-nätverk. Så idag ska vi granska några av de bästa offline musikspelarna för Android.

De bästa apparna för att spela musik (lokalt) på Android

Som vi sa i början är strömmande musikappar riktigt bra, så om du vill veta några av de bästa onlinespelarna, se till att besöka vår lista över de bästa strömmande musikapparna för Android . Om det vi vill är att lyssna på skivor och låtar som vi har laddat ner eller kopierat i digitalt format (mp3, wav, etc.)Så vänner, missa inte vårt nästa urval av appar.

AIMP                                                                                    

I första hand AIMP det kan verka som en något enkel spelare, saknar jämna funktioner. Men det är precis vad den här ryska applikationen letar efter, för att spela musik på det mest direkta sättet, utan distraktioner.

Den spelar praktiskt taget vilken musikfil som vi lägger i den, den kan blanda flerkanalsspår i stereo och / eller mono, och den har en 10-bandsutjämnare ganska svårt att hitta hos icke-betalda spelare. Om det enda vi letar efter är att lyssna på vår musik och sluta oroa sig, är AIMP ett mycket bra val.

Poäng på Google Play: 4,5 / 5 (273 517 recensioner) | Nedladdningar: Mer än 10 miljoner

Ladda ner QR-kod AIMP Utvecklare: Artem Izmaylov Pris: Gratis

Stellio

Stellio är en spelare som stöder många sällsynta och ovanliga format: WavPack (.wv .wvc), Monkey (.ape), MusePack (.mpc .mpp .mp +), Lossless (.mp4 .m4a .m4b), AAC (.aac .mp4 .m4a .m4b), FLAC ( . flac), Speex (.spx .wav .oga .ogg), Opus (.opus), Prover (.wav .aiff .mp3 .mp2 .mp1 .ogg), MOD-musik (.xm .it .s3m .mod. mtm .umx). Det har också många extra funktioner, som en 12-bands equalizer (med 13 effekter inkluderade), stöder högupplöst musik, spelarens färg ändras med skivomslag, sång ändras när man skakar mobilen ...

Ladda ner Stellio APK från dess officiella webbplats

Tryck

Pulsar är en riktigt lätt musikspelare (den väger bara 2,8 MB), perfekt för äldre enheter eller med mycket lite ström. Den har en mycket aktuell design inom materialdesign och med flera intressanta funktioner, som t.ex. taggredigerare, synkronisera med ChromeCast, scrobbling eller en bra intern sökmotor.

Poäng på Google Play: 4,6 / 5 (25 288 recensioner) | Nedladdningar: Mer än 500 000

Ladda ner QR-kod Pulsar Music Player - Pulsar Music Player Utvecklare: Rhythm Software Pris: Gratis

Rocket Player

En av de mest populära musikspelarna för Android. Lätt att använda och med en bra design, den har mer än 30 anpassningsteman, 5-bands equalizer, taggredigerare, synkronisering med ChromeCast, spellistahantering, personlig låsskärm, schemalagd avstängning och stöd för podcasts bland annat.

Poäng på Google Play: 4,3 / 5 (276 691 recensioner) | Nedladdningar: Mer än 10 miljoner

Ladda ner QR-kod Music Player Utvecklare: JRT Studio Music Players Pris: Gratis

Fonograf

Vi står inför det som förmodligen är den bäst värderade spelaren i det visuella avsnittet. Den har ett enkelt och lättanvänt materialdesignbaserat gränssnitt, och applikationens färg ändras och anpassas till omslaget till albumet vi lyssnar på (Förutom att kunna anpassa appens standardfärg). Också är integrerad med Last.fm och du kan scrobble, ladda ner albumomslaget vi lyssnar på, artistinformation etc.

Poäng på Google Play: 4,5 / 5 (25325 recensioner) | Nedladdningar: Mer än 500 000

Ladda ner QR-kod Phonograph Music Player Utvecklare: Karim Abou Zeid Pris: Gratis

BlackPlayer

BlackPlayer det är en fantastisk musikspelare. Den har ett mycket attraktivt gränssnitt i den visuella aspekten och den är också utrustad med ett bra paket med funktioner: 5-bands equalizer, sångskrobbling, schemalagd avstängning och visa och redigera sångtexter bland andra.

Poäng på Google Play: 4,5 / 5 (112 747 recensioner) | Nedladdningar: Mer än 5 miljoner

Ladda ner QR-kod BlackPlayer Free Music Player Utvecklare: Fifth Källpris: Gratis

JetAudio

JetAudio är en av de mest omfattande lokala och icke-strömmande musikspelarna där ute. Låter dig spela praktiskt taget alla typer av filer (.wav, .mp3, .ogg, .flac, .m4a, .mpc, .tta, .wv, .ape, .mod, .spx, .opus, .wma), kommer med en 10-band EQ med 32 standardinställningar, olika ljudeffekter, taggredigerare och olika andra funktioner. Det inkluderar annonser, men de är inte påträngande.

Poäng på Google Play: 4,4 / 5 (112 164 recensioner) | Nedladdningar: Mer än 5 miljoner

Ladda ner QR-kod jetAudio HD Music Player Utvecklare: Team Jet Pris: Gratis

DoubleTwist

DoubleTwist är en mycket enkel musikspelare, vilken har varit på Android i många år och rent populär. Tyvärr, även om designen av appen inte alls är dålig, verkar det som om den har legat lite efter andra nyare spelare och inte erbjuder något som gör att den sticker ut framför resten. En bra spelare som gör jobbet. Naturligtvis inga annonser (tack).

Poäng på Google Play: 4.3 / 5 (170891 recensioner) | Nedladdningar: Mer än 10 miljoner

Ladda ner QR-kod doubleTwist Music Player Utvecklare: doubleTwist ™ Pris: Gratis

Shuttle

En fantastisk musikspelare lätt och intuitivt med en vacker design baserad på materialdesign. Bland dess funktioner hittar vi en 6-bands equalizer med basförstärkning, uppspelning utan pauser, texter till låtar (inbäddad eller genom synkronisering med MusiXmatch), Last.fm-scrobbling och timer, bland andra funktioner. Det är inte dåligt alls!

Poäng på Google Play: 4,3 / 5 (73 318 recensioner) | Nedladdningar: Mer än 1 miljon

Ladda ner QR-kod Shuttle Music Player Utvecklare: SimpleCity Pris: Gratis

Pixel spelare

Pixel spelare analyserar de låtar vi har lyssnat på och föreslår musik online enligt vår smak. Stödjer podcaster, har online-radio, den har en 5-bands equalizer, oklippta reproduktioner, taggredigerare och många andra funktioner. Rekommenderas starkt där de finns.

Poäng på Google Play: 4,3 / 5 (73 318 recensioner) | Nedladdningar: Mer än 500 000

Ladda ner QR-kod Pixel - Musikspelare Utvecklare: Nicola Caferra Pris: Gratis

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found