Topp 10 VPN-appar för Android (2020) - The Happy Android

Med antalet tjänster, plattformar och applikationer som spårar vår aktivitet på Internet överväger fler och fler människor att använda ett VPN. Tack vare dessa typer av verktyg kan vi maskera vår IP, öka vår integritet i nätverket och kringgå begränsningarna på grund av regional blockering av visst innehåll och webbsidor.

Bästa VPN-appar för Android-enheter 2020

Nu, vilka är de bästa VPN-appar som finns tillgängliga på Android? Det första du måste komma ihåg är att om vi vill ha en komplett och kvalitetsservice måste vi välja betalningslösningar, även om det finns några semi-fria erbjudanden som inte är så dåliga heller.

ExpressVPN

ExpressVPN är premium VPN-tjänsten med det största antalet tillgängliga länder (94). Det är en plattform som har erkänts för sin fantastiska kundservice och har allt vi kan förvänta oss av ett kvalitets-VPN: obegränsad bandbredd, snabba anslutningar, mer än 3000 servrar spridda över hela världen och en kraftfull kryptering.

Som en intressant information är det värt att nämna att ExpressVPN också erbjuder möjligheten att installera den på routern och därmed skydda "på en gång" alla enheter som är anslutna till den. Det tillåter upp till tio samtidiga anslutningar, och dess app för Android, även om den är enkel att använda, har ett stort antal inställningar. Naturligtvis betalas kvalitet, och i det här fallet står vi inför den dyraste tjänsten på listan. | Pris: $ 6,67 / månad

Ladda ner QR-kod ExpressVPN - VPN # 1 - Säker, snabb och privat utvecklare: ExpressVPN Pris: Gratis

IPVanish

IPVanish är för närvarande den mest kompletta VPN-tjänsten som vi kan hitta för Android-enheter. Den erbjuder kraftfull kryptering (AES 256 bitar), obegränsad bandbredd och mer än 40 000 IP-adresser fördelade på mer än 1300 servrar på mer än 75 olika platser.

Om vi ​​funderar på att använda mer än en enhet står vi inför det perfekta alternativet, eftersom det också möjliggör upp till tio samtidiga anslutningar. På den negativa sidan bör det nämnas att de är mycket strikta med användarreglerna, så om vi försöker ansluta till mer än 10 enheter samtidigt utan att uppdatera vår prenumeration till en högre plan kan de avbryta vårt konto utan förvarning. | Pris: $ 6,49 / månad (ett års plan)

Ladda ner QR-kod IPVanish VPN: Den snabbaste VPN-utvecklaren: Mudhook Marketing, Inc Pris: Gratis

TunnelBear

Om det är första gången vi ska använda en VPN och vi tvivlar kan TunnelBear vara ett bra alternativ innan du börjar spendera pengar på en betald prenumeration. Ansökan låter oss registrera oss med ett gratis konto Med vilken vi kan bläddra och ladda ner högst 500 MB, även om vi kan få 1 GB extra om vi rekommenderar applikationen på våra sociala nätverk.

TunnelBears design är mycket trevlig och enkel att använda, såväl som komplett. Den har servrar i 23 länder, med AES 256-bitars kryptering och möjlighet att ansluta upp till 5 enheter samtidigt. Den stora nackdelen är att den inte stöder torrenting. | Pris: Gratis (500 MB) eller $ 4,99 / månad (obegränsat)

Ladda ner QR-kod TunnelBear VPN Utvecklare: TunnelBear, LLC Pris: Gratis

Hotspot Shield

Den fantastiska egenskapen hos Hotspot Shield är att den har en freemiumversion med anslutning till USA, vilket kan vara till nytta om vi vill se amerikanskt innehåll utan geografiska begränsningar. En gratis version som underhålls genom att inkludera annonser.

Å andra sidan erbjuder appen en god mängd tjänster, såsom kryptering av militär kvalitet och möjligheten att konfigurera VPN att aktiveras automatiskt när vi öppnar webbläsaren eller ansluter till Internet. Pro-versionen tar bort annonser och lägger till 20 virtuella platser. | Pris: Gratis med reklam eller 7,99 € / månad

Ladda ner QR-kod Hotspot Shield Free VPN Proxy and Secure VPN Developer: AnchorFree GmbH Pris: Gratis

NordVPN

NordVPN är rätt lösning för dem som letar efter den högsta krypteringsnivån. Företaget verkar från Panama, vilket innebär att det inte har någon rättslig skyldighet att registrera sina användares aktivitet. Dessutom har den dubbel kryptering: innan informationen skickas till Internet krypteras den på en server och senare krypteras den igen på en andra server, vilket gör den praktiskt taget otydlig.

Denna stora dygd är också dess defekt, och det är att denna dubbla kryptering innebär att anslutningen inte är lika snabb som i andra liknande tjänster. Det är priset att betala för skydd långt över genomsnittet. NordVPN erbjuder mer än 1000 servrar spridda över 57 länder. | Pris: 6,22 € / månad (årsplan)

Ladda ner QR-kod NordVPN - Snabb och säker VPN-utvecklare: NordVPN-appar Pris: Gratis

Privat Internet-åtkomst VPN

Privat Internet-åtkomst VPN-erbjudanden en av de billigaste premium-VPN-tjänsterna från marknaden, cirka 30 euro per år. För det här priset har vi en riktigt lättanvänd app och mer än 3000 servrar till vårt förfogande fördelat på 30 olika länder.

Det finns utan tvekan mer kompletta VPN med fler funktioner, men faktum är att det inte registrerar loggar över vår online-aktivitet (vilket inte är dåligt), det erbjuder obegränsad bandbredd, det är kompatibelt med både Android, Windows, MacOS och Linux, och för kostnaden kan vi inte säga att värdet för pengarna är medioker, långt ifrån. En bra VPN: enkel men billig. | Pris: $ 3,33 / månad (årsplan)

Ladda ner QR-kod VPN av Private Internet Access Utvecklare: Privat Internet Access Pris: Gratis

Windscribe

Windscribe har ett nätverk av cirka 534 servrar i 110 städer i 60 länder. Något som företaget är stolt över, eftersom vissa VPN ofta spoof sina servrar med falska IP- och WHOIS-adresser. I den meningen är Windscribe ganska stolt över att ha fysiska servrar.

Detta är en ganska mångsidig VPN-tjänst. Innehåller AES 256-bitars kryptering och en 4096-bitars RSA-nyckel och en gratis plan som ger oss tillgång till tio olika platser: USA, Kanada, Storbritannien, Hongkong, Frankrike, Tyskland, Holland, Schweiz, Norge och Rumänien. | Pris: Från $ 4,08 / månad

Ladda ner QR-kod Windscribe VPN Utvecklare: Windscribe Pris: Gratis

Relaterat inlägg: Hur får jag 50 GB gratis på Windscribe for Life

Cloudflare WARP

Det första att klargöra angående WARP är att det inte är utformat för att dölja vår IP. I stället för ett verktyg för att underlätta tillgång till innehåll med regional blockering, presenterar WARP sig som "en VPN för människor som inte vet vad en VPN betyder" (detta är bokstavligen dess slogan) och dess mål är att skydda vår integritet och säkerhet från tid att ansluta till Internet.

WARP krypterar både data och DNS-förfrågningar som vi gör, på ett sådant sätt att vår operatör inte kan veta vad vi gör. Applikationen är 100% gratis och obegränsad, men det finns också en betaltjänst som heter WARP + som erbjuder mer hastighet och högre datakryptering för 3,99 euro per månad.

Ladda ner QR-kod 1.1.1.1: Snabbare och säkrare internetutvecklare: Cloudflare, Inc. Pris: Gratis

Mer information på: WARP, Cloudflares gratis obegränsade VPN för Android

Operas inbyggda VPN

Om det enda som intresserar oss är att skydda vår integritet när vi surfar men vi vill inte installera ytterligare appar Som det skulle vara fallet med WARP, måste vi veta att Opera-webbläsaren för Android själv har en integrerad VPN-tjänst.

Vi kommer inte att kunna välja vilket land vi ansluter till (vi kan bara välja mellan Europa, Asien eller Amerika) och vi kommer inte heller att kunna konfigurera de typiska egenskaperna hos någon VPN-app, men till sin fördel måste det sägas att det gör inte sakta ner navigationen alls och som är väldigt lätt att använda. | Pris: Gratis

Ladda ner QR-kod Opera Browser med gratis VPN-utvecklare: Opera Pris: Gratis

Du kanske är intresserad: Så här konfigurerar du Operas gratis VPN på Android

Detta navigeringsläge tillåter inte att ta skärmdumpar, så jag var tvungen att ta några bilder ...

Speedify

Som namnet antyder är Speedify en VPN som fokuserar på att leverera snabba anslutningar samtidigt som en hög grad av datakryptering bibehålls. Den har en gratis plan och en betald: i båda har vi tillgång till samma antal servrar, men i freemium-planen kommer vi att ha en begränsad bandbredd på 5 GB den första månaden (1 GB gratis resten av månaderna).

Det erbjuder verkligen inte lika mycket bandbredd som andra semi-fria tjänster, men det kompletteras med den utmärkta skottsäkra hastigheten den erbjuder när det gäller surfning. | Pris: Gratis (5 GB) eller 5,99 USD / månad (årsabonnemang)

Ladda ner QR-kod Speedify - snabb och pålitlig VPN-utvecklare: Connectify Inc. Pris: Gratis

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found