Walli, en app med exklusiva bakgrundsbilder skapade av artister - Happy Android

De tapetappar de har alltid kastat tillbaka mig. Du måste bara ta en titt för att se att de allra flesta inte är något annat än en rehash med bilder och bilder av bilar, blommor, katter och de typiska bilderna som ses tusen gånger.

När jag rekommenderar användning av tapeter eller live tapeter sätter jag alltid en imaginär röd linje, ett väsentligt minimikrav, och det är som är kreativa och erbjuder något annorlunda.

Walli, HD-tapeter gjorda av en grupp konstnärer

Skillnaden mellan Walli och andra av de appar som finns i överflöd är att appen utvecklats av Shanga försök att gå lite längre, och ägna särskild uppmärksamhet åt valet av bilder.

Även om tapetkatalogen inte är så omfattande, ger alla bakgrundsbilder hög kvalitet, fantasi och omdöme, och de flesta är små konstverk inom sin genre. Bilder för hipsters, retrobilder, vintage, illustrationer av kända personer med en touch av humor och alltid med en attraktiv visuell aspekt.

En annan faktor att ta hänsyn till är att även om det här är en gratis app, får artisterna som deltar genom att bidra med sina verk också en del av vinsten som genereras av Walli (den har inbäddade annonser, men de är inte påträngande, lyckligtvis för användaren).

Enkelt gränssnitt, välorganiserat och enkelt att ladda ner

Applikationen är mycket väl utformad och den verkar mer som ett socialt nätverk av artister och illustratörer, som DeviantArt. Huvudgränssnittet är uppdelat efter kategorier, senaste, populära och presenterade.

När vi väl har hittat den bakgrundsbild som vi vill applicera på vår Android måste vi bara klicka på bilden. Direkt kommer vi till en ny skärm där vi kan att ladda ned eller ställa in bilden som bakgrund, samt en kort information om konstnären och fler verk av honom.

Ladda ner QR-kod Walli - HD Wallpapers & Screensavers Utvecklare: Shanga Price: Gratis

Om du letar efter kvalitet, olika bakgrundsbilder som lägger till något nytt i den visuella estetiken i din terminal, kommer Walli utan tvekan att ge dig en mycket trevlig överraskning.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.