Lista över kostnadsfria och lagliga TV-kanaler online för Latinamerika

Förra veckan publicerade vi ett inlägg med de bästa IPTV-tjänsterna för att titta på TV online gratis från din mobil. Flera läsare frågade mig om det inte skulle finnas något liknande att titta på latinamerikansk tv på Internet. Efter flera dagars forskning om ämnet har vi hittat ganska intressanta saker. Idag ger vi dig en intressant lista med många gratis och lagliga TV-kanaler online för Latinamerika.

Dessa sändningar utförs live via de officiella webbplatserna för själva tv-nätverken. För att se dess innehåll behöver vi alltså bara en webbläsare. Så lätt. Gäller både PC och mobiltelefoner och surfplattor.

Gratis och lagliga TV-kanaler online för Latinamerika

Därefter gör vi en liten granskning av TV-nätverk i länder som Mexiko, Argentina, Colombia, Peru eller Chile, som sänder direktsignal över Internet. Nämn att några av dessa sändningar är geolokaliserade. Även om de flesta sänder internationellt och öppet kommer vi att behöva en VPN-anslutning om vi kommer från ett annat land med en geografisk begränsning däremellan. Å andra sidan, om vi också vill titta på spansk tv, tappa inte bort detta andra inlägg om hur man tittar på spanska DTT-kanaler via IPTV från Android.

Mexiko

I Mexiko har TV Azteca-gruppen flera kanaler som sänder sin programmering fritt och helt gratis över Internet. Vi pratar om kanaler som TV Azteca, Azteca Uno, Azteca 7, Adn40 och a + 7.2.

Här hittar vi program som La Voz, Ventaneando, barnprogram, serier, filmer, nyheter och sport.

Gå in i TV Azteca | Azteca Uno | Azteca 7 | Adn40 | till + 7.2

Utöver detta har vi också Azteca Deportes-appen, där vi hittar direktsändningar av matcher från Azteca National Team, Liga MX och Copa MX.

Ladda ner QR-kod Azteca Deportes Utvecklare: TV AZTECA Pris: Gratis

Argentina

Argentinska användare har å sin sida direktsändning av TPA (Argentine Public Television). Bland kedjans program finns De hittar Pampero TV, TPA Noticias, Pakapaka, argentinska kockar, Our Chronicles Y Klassisk film.

För att kunna se TPA behöver vi bara klicka på "LIVE" -knappen som visas längst upp till höger på skärmen.

Ange TPA (argentinsk offentlig tv)

Colombia

Colombia har flera kanaler som sänder live-TV gratis på Internet. Vi kan hitta helt lagliga DTT-sändningar online från Caracol TV, Canal RCN, NTN24 med motsvarande tv-nät.

Ange Caracol TV | RCN Channel | NTN24

Från webbplatsen för ANTV (National Television Authority) i Colombia rekommenderas också många andra kanaler (Telecaribe, Telepacífico, Canal Tropical och andra) som sänder online från deras motsvarande webbsidor.

Ange Telecaribe | Telepacific | Canal Capital | Tretton | Telecafé | Teleislas

Peru

När det gäller Peru finns det två kanaler som sänder i HD och som vi kan se både från vår smartphone och från vår bärbara dator eller PC utan kostnad. Åtkomst görs från huvudsidan för TV Peru, varifrån vi kan ladda direktsändningen av både TV Peru och TV Noticias 7.3

Gå in i TV Peru

chili

För användare och fans av chilensk tv har vi flera alternativ att titta på TV från Chile helt gratis från din mobil och PC. Å ena sidan hittar vi kanal 13, där vi kan se program som Köksmästare eller Låt oss fortsätta. Förutom serier och tvåloperor som Blodpakten eller Franklins drottning.

Gå in i kanal 13

Utöver detta har vi också National Television of Chile med sina direktsändningar av upp till 5 nationella TV-kanaler som TVN.CL, TVN Music, TVN Kids, TVN de Culto och TVN Chile.

Gå in i den chilenska nationella tv: n

Vi avslutar med att nämna 24-timmarskanalen, med nyheter från Chile och världen i kontinuerlig sändning via dess 24Play-webbspelare som endast är tillgänglig för användare på nationellt territorium eller med en VPN-anslutning.

Gå in i kanal 24 Horas

Venezuela

Venezolana Televisión-kanal sänder live över hela världen, med direktsändningar av sin dagliga programmering på Internet. Det finns också andra TV-kanaler som MirafloresTV eller teleSUR som också erbjuder sin signal för alla som är intresserade av att följa sin programmering av serier, filmer, shower och live nyheter.

Ange venezuelansk TV (mobilversion | PC-version)

Ange MirafloresTV | TeleSUR

Jag är medveten om att jag lämnade en hel handfull länder och online-TV-kanaler på gång, vilket vi kommer att hantera i framtida inlägg. Under tiden, om du har några förslag eller rekommendationer, tveka inte att besöka kommentarområdet.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.