En rundtur på de mest bisarra webbplatserna på Internet - The Happy Android

Vi hör alltid att internet är väldigt stort, att det finns miljoner webbplatser, och till slut hamnar vi alltid på samma gamla sidor. Vad händer om YouTube, vad händer om Facebook, någon nyhetssida och våra 4 eller 5 rubrikwebbplatser för livet. Och inte alla sidor är desamma, långt ifrån det vardagliga bullret, i vissa hörn av Internet är riktiga pärlor dolda. För dem som vet hur man uppskattar dem ...

Kaffe med Coca-Cola?

Puttingweirdthingsincoffee.com är en webbplats där människor exponerar sina mest explosiva blandningar när det gäller kaffe. Kaffe med Coca-Cola, kaffe med salt och yoghurt, kaffe med ett hårdkokt ägg i, kaffe med en bit bacon i koppen, för Guds skull! Om du tyckte att du var en konstig kille för att du gillar chorizosmörgåsar med Nutella, beror det på att du fortfarande inte har sett de galna sakerna folk gör på den här webbplatsen.

Kaffe med bacon för att börja på morgonen rätt

En diamant är för alltid ...

Och resterna av din avlidne man också. Eller det är vad de tänker åtminstone på lifegem.com, en sida där de förvandlar askan från din älskade partner eller familjemedlem till en vacker diamant. Priserna varierar från $ 3000 till $ 20.000 beroende på karaten i pärlan.

Jag presenterar min moster Lourdes

Kasta rullen, kom igen!

Den här sidan är konstig-konstig. Gå in i papertoilet.com och se själv. Om du är en av dem som alltid kliar sig med toalettpapper, kan du nu skämma bort dig själv med den här webbplatsen. Det enda du hittar här är en pappersrulle att kasta och kasta tills du är nöjd. Är du säker på att du behöver allt det papperet?

Den oändliga rullen

Noooooooo !!

Har din flickvän lämnat dig? Hade du sparat den sista jordgubbeyoghurten för ett speciellt ögonblick och när du kom ihåg att den redan hade gått ut? Håll inte tillbaka, du vet att du behöver få allt ur dig. Gå in i www.nooooooooooooooo.com och lossa dig själv.

Världen tar slut

Gå ut från Mundi Det är en webbplats där de utgör alla möjliga situationer i slutet av världen. Vad skulle den ultimata apokalypsen vara? Kommer vi att dö för brist på mat? Kärnkrig? Den här webbplatsen är så galen och samtidigt så intressant att du kan spendera timmar på att bläddra igenom dess olika hypoteser och diskvisioner.

Din utrotning, tack

De blå bollarna

Haneke.net Det är för detaljerade människor, eller snarare, för personer som gillar att vara uppmärksamma på detaljer. Verkligen. Blue Ball Machine Det har tusentals mekanismer och kretsar, och du kommer inte att kunna sluta titta på det förrän du inser att du är helt groggy.

Vart går de små bollarna?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found