De bästa bakgrundsbilderna från The Witcher (Netflix) att ladda ner

I fredags släppte Netflix äntligen den efterlängtade serien av The Witcher, med Henry Cavill (Superman) som spelade Geralt of Rivia, en av de sista häxorna på jorden. Det har gjorts många jämförelser med Game of Thrones, och även om serien baserad på Andrzej Sapkowskis romaner inte verkar ha uppnått samma grad av ivrig fascination, har den utan tvekan markerat sin egen väg till framgång (faktiskt har den redan meddelats en andra säsong).

Hundratals bakgrundsbilder av The Witcher för Android och PC

Här samlar vi in ​​några av de bästa kvalitetskällorna för att få högupplösta bakgrundsbilder av The Witcher, baserade på Netflix-serien, samt på videospel och romaner, för stationära datorer och mobila enheter.

ArtStation

ArtStation är en fantastisk plattform där konstnärer och illustratörer delar sin konst, med möjlighet att köpa tryckta utgåvor om vi vill få tag på något av deras verk. På kvalitetsnivå är det en av de bästa platserna för att få original The Witcher-bakgrundsbilder, med otroliga artister som Ivailo Ivanov (du kan inte missa hans ArtStation-profil), Ástor Alexander, Bartlomiej Gawel, Ilse Harting och Marek Okon bland många andra.

Se bakgrundsbilder av The Witcher i ArtSation

Wallhaven

Wallhaven är en av de bästa sajterna för att ladda ner bakgrundsbilder i 4K, och hur kan det vara annorlunda, här hittar vi också ett brett urval av konst relaterade till de olika produkterna från The Witcher, som TV-serien, videospel från CD Projekt , Gwent (kortspelet baserat på The Witcher) och många fantasier.

En av fördelarna med Wallhaven är att varje tapet har en redaktör där vi kan beskära varje bild så att den anpassar sig till det format / upplösning som bäst passar oss för skärmen på vår Android, PC, etc.

Se bakgrundsbilder av The Witcher i Wallhaven

Zedge

En stor källa till bakgrundsbilder för mobila enheter. Zedge kännetecknas av att ha ett stort antal medel för praktiskt taget alla serier, videospel, anime eller filmer som vi kan tänka oss. När det gäller The Witcher ingår en bra handfull illustrationer i liggande format och i HD, både från Netflix-serien med en fantastisk Geralt of Rivia som spelas av Henry Cavill, liksom från The Witcher 3-spel och derivat. Zedge-webbplatsen finns också i ett Android-appformat.

Se bakgrundsbilder av The Witcher i Zedge

Reddit

Reddit har underforum för alla typer av ämnen du kan tänka dig. Fandom av karaktärerna skapade av Andrzej Sapkowski delar vanligtvis bakgrundsbilder som vi kan ladda ner från subreddits som r / netflixwitcher, r / wallpaper och r / wallpapers. Här hittar vi en hel del fanart, bakgrundsbilder från skärmdumpar, 2K-bilder och till och med bakgrundsbilder för team med dubbla skärmar.

Se bakgrundsbilder tillgängliga i / r / bakgrundsbilder

Se bakgrundsbilder tillgängliga i / r / tapeter

Se bakgrundsbilder tillgängliga på / r / netflixwitcher

Omslagsbild av Ivailo Ivanov via ArtStation

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found