LeEco Le Pro 3 Elite i recension, mobil med Snapdragon 820 och 4 GB RAM

I dagens översyn pratar vi om LeEco Le Pro 3 Elite. LeTV är en tillverkare med en filosofi som mycket liknar Xiaomi: att leverera högkvalitativa mobiler med en mycket låg vinstmarginal. På detta sätt får de prestige i mobiltelefonivärlden, samtidigt som de får fördelar från företagets andra tekniska grenar. LeTV-smartphones kommer ut under märket LeEco, och dagens terminal är en av dess största exponenter. Ska vi ta en titt på det?

LeEco Le Pro 3 Elite i granskning, alla högkvalitativa godis till mellanklasspris

Innan vi börjar, låt oss sätta oss i situationen. De LeEco Le Pro 3 Elite Det är en mobil som såg ljuset 2017, och just nu är det till salu för 130 euro. Dess vanliga pris är inte mycket högre, men det är viktigt att lyfta fram den här punkten, eftersom dess egenskaper verkligen är imponerande för det värde som denna enhet har i butiken.

Design och display

LeEco Le Pro 3 Elite utrustar en IPS-skärm på 5,5 tum med Full HD-upplösning (1920x1080p). Den har ett metallhölje, med böjda kanter och en nykter samt en elegant design där det enda vi ser på baksidan är märkeslogotypen, kameran och lite annat.

Det är viktigt att notera det har inte det klassiska 3,5 mm-uttaget för hörlurar. Detta kompletteras med en USB typ C-kontakt som ger högre kvalitet i ljudet, men som tvingar oss att använda en liten USB C till 3,5 mm adapter. Om vi ​​inte vill ha problem är det bäst att använda Bluetooth-hörlurar.

Enheten har mått på 15,14 x 7,39 x 0,75 cm och en vikt på 173 gram.

Kraft och prestanda

Höjdpunkten i Le Pro 3 Elite är dess hårdvara. Å ena sidan har vi en Qualcomm Snapdragon 820 SoC med 4 kärnor vid 2,2 GHz, GPU Adreno 530, 4 GB RAM-minne Y 32 GB intern lagring inte utbyggbart. Operativsystemet är Android 6.0 och har Bluetooth 4.2.

Snapdragon 820 är en avancerad processor som överträffar vanlig Snapdragon i 600-serien som tenderar att klä de högkvalitativa mellanklassmobiler som nu lanseras på marknaden. Motsatsen till detta är att vi kommer att arbeta med en Android 6.0 från ett par år sedan. Om vi ​​håller med om detta kommer vi att ha en smartphone med brutal prestanda i våra händer.

Kamera och batteri

Le Pro 3 Elites kamera och batteri är inte heller dåliga. Å ena sidan, utrusta en stor 16,0 MP bakre lins med blixt och autofokus, plus en 8,0 MP selfie-kamera.

Å andra sidan hittar vi ett batteri med en kapacitet långt över genomsnittet. Specifikt, 4070mAh. Allt detta genom att ladda med USB-typ C.

Pris och tillgänglighet

LeEco Le Pro 3 Elite för närvarande Det har ett pris på $ 159,44, cirka 130 euro att ändra på GearBest.

Ett riktigt justerat pris tack vare flash-erbjudandet som terminalen åtnjuter denna vecka. Dess vanliga pris är något högre, men i alla fall är det en delikatess för dem som letar efter en kraftfull telefon som inte tömmer fickan vid utcheckningen.

Yttrande och slutlig bedömning av LeEco Le Pro 3 Elite

[P_REVIEW post_id = 10978 visual = ’full’]

Är LeEco Le Pro 3 Elite värt att köpa? Enligt min mening skulle svaret vara ett rungande ja. Vi har en telefon med en fantastisk finish, utmärkt prestanda och ett mycket bra pris. Dess stora nackdel skulle vara frånvaron av en SD-kortplats och 3,5 mm-uttaget, men båda problemen kan lösas på olika sätt (extra lagring i molnet och minijack-adapter). Kort sagt, ett bra alternativ för dem som vill ha kraft till ett överkomligt pris.

[wpr_landing cat = ’smartphones’ nr = ’5 ′]

Och vad tycker du om Le Pro 3 Elite? Tycker du att det är ett bra alternativ för dem som letar efter kraft i mellanklassen?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found