Topp 10 Sportspel för Android - The Happy Android

De sportgenre Det har varit närvarande i videospelvärlden sedan tidens början. Vad är Pong om det inte är en omgång tennis / bordtennis med två linjer och en boll? På 70- och 80-talet var genren fortfarande i sin linda, med enkla fotbollsspel i arkaderna, olympiska knappmashingtitlar för PC och de första motorcykel- och racingspelen för NES.

Då skulle PC Futbol, ​​Tony Hawk, Pro, FIFA, NBA i tjänst komma fram och så vidare fram till idag, där många av dessa sportspel har överförts med bättre eller sämre lycka till ekosystem av telefoner och mobila enheter. I dagens inlägg granskar vi 10 av de bästa sportspelen för Android. Du, vilken föredrar du?

De 10 bästa sportspelen för Android-telefoner och surfplattor

Sportsgenren för Android går inte med små tjejer, och några av de bästa titlarna betalas direkt. Naturligtvis, i listan som vi kommer att se nedan har vi bara lagt till gratis spel. I vilket fall som helst, för att inte lämna denna topp något lam, i slutet av inlägget bifogade vi också några hedervärda omnämnanden med de mest framstående premiumspelsspelen.

FIFA Soccer / PES 2018 Pro Evolution Soccer

FIFA och Pro, de eviga rivalerna. De största banners för fotbollsspel i arkad och konsoler för en tid sedan har de gjort språnget till Android, och även om PES verkar ha lite mer kvalitet vinner FIFA i popularitet "med jordskred".

Två spel som helt troget förmedlar originalandan, med kontroller anpassade för att spela från pekskärmen på mobilen eller surfplattan. Båda gratis.

Ladda ner QR-kod eFootball PES 2020 Utvecklare: KONAMI Pris: Gratis Ladda ner QR-kod FIFA Fútbol Utvecklare: ELECTRONIC ARTS Pris: Gratis

NBA Live Mobile Basket

Electronic Arts NBA Live är en annan klassiker som inte kan saknas i listan. EA: s spel presenteras som en riktigt konsekvent baskettitel. Det har dagliga händelser, vi kan utmana andra spelare och spela hela NBA-säsonger med vårt lag.

När vi når nivå 5 låser vi upp Hängslen, där vi kan göra en liga med våra vänner eller spela i andra slumpmässiga ligor. En märklig detalj är att om någon i vår liga gör ett köp i speletfår resten av spelarna en gåva - något som hjälper till att uppmuntra köp av denna NBA Live gratis att spela-.

Ladda ner QR-kod NBA LIVE Mobile Basketball Developer: ELECTRONIC ARTS Pris: Gratis

Asfalt 9: legender

Den senaste utgåvan av Android: s mest kända racingarkad. Ett frenetiskt spel där vi kan köra sportbilar från Ferrari, Porsche, Lamborghini och många andra välkända märken.

Den har mer än 50 bilar och 800 evenemang. Spelet väljer mer för skojs skull än rå realism och levererar en fantastisk arkadupplevelse med nitros, 360 graders snurr, kraschar och grafik på konsolenivå.

Ladda ner QR-kod Asphalt 9: Legends - New Racing Game 2020 Utvecklare: Gameloft SE Pris: Gratis

Virtua Tennis Challenge

Virtua Tennis Challenge var ett av de bästa spelen på Dreamcast, och tack vare Sega Forever-initiativet har spelet sett en andra ungdom på mobila enheter.

Förmodligendet bästa tennisspelet vi kan se på Android- Fantastiskt spelande och bra grafik i en upplevelse av anmärkningsvärd varaktighet, med 50 spelare och 18 internationella arenor.

Ladda ner QR-kod Virtua Tennis Challenge Utvecklare: SEGA Pris: Gratis

Prövningar Frontier

Motorcykelracing, ja! Om du gillar Trials-sagan från Ubisoft måste du ta en titt på denna Trials Frontier. Den har utmärkt grafik tecknad serie, och som i konsolversionen är skicklighet och kontroll över vår karaktär nyckeln hela tiden.

Den har mer än 250 uppdrag och 50 timmars spel i berättelseläge. Spelet är gratis, men kom ihåg att vi pratar om en Ubisoft-produkt, så vänja dig vid tanken att den kommer att vara full av köp i spelet -Vi som naturligtvis kan och måste ignorera för vår fack-.

Ladda ner QR-kod Trials Frontier Utvecklare: Ubisoft Entertainment Pris: Gratis

WGT Golf Game

Om vi ​​letar efter en något mer arkadspel bör vi försöka Super Stickman Golf 3Men om vi vill spela ett mer realistiskt och detaljerat simuleringsgolfspel, bör vi definitivt välja WGT Golf Game.

Spelet innehåller ikoniska golfbanor, frekventa uppdateringar och speciella evenemang som sammanfaller med speciella datum i golfvärlden.

Ladda ner QR-kod WGT Golf Game av Topgolf Utvecklare: WGT Pris: Gratis

Snowboardfest: Världsturné

Ett bra spel snowboard måste ha skarpa gitarrer, bra stunts och en adrenalinpumprytm som om det inte finns någon morgondag. Snowboard Party levererar på en hög ton och har allt detta och mer: tidsförsök, stunts, höghastighetshopp, halvpipe och multiplayer. Rekommenderas starkt för älskare av skateboard och denna typ av spel så karakteristisk.

Ladda ner QR-kod Snowboard Party: World Tour Developer: Maple Media LLC. Pris: Gratis

MLB Perfect Inning 2018

Ett av de mest kompletta basebollspel med den bästa grafiken som finns tillgänglig för Android. Inkluderar alla 30 American Baseball League-stadioner och mer än 1700 spelare, beskrivna och gjorda i 3D för en mer realistisk upplevelse.

Den har flera spellägen. Vi kan spela enstaka matcher eller inleda en hel säsong. Spelet har också ett "live player system", som speglar och justerar spelarnas verkliga prestanda i spelet.

Ladda ner QR-kod MLB Perfect Inning 2020 Utvecklare: GAMEVIL Inc. Pris: Gratis

Madden NFL Overdrive-fotboll

Amerikansk fotboll har också mycket att dra på Android, och ett bra exempel på detta är Madden NFL Overdrive med sina 4,4 stjärnor och mer än 10 miljoner nedladdningar. Ett riktmärke med sina årliga uppdateringar och ett versus-läge som är huvudfokus för denna utmärkta sporttitel.

Registrera QR-kod Förra säsongen MM Utvecklare: ELECTRONIC ARTS Pris: Tillkännages

Hockey Nations 18

Distinctive Games, skaparna av Hockey Classic 16 - kanske det bästa mobila hockeyspelet hittills - ge oss denna Hockey Nations 18. Bra grafik för en titel som har upp till 7 spellägen, med mer än 50 utmaningar, spelvinter, superserier 3 PÅ 3, online-läge och mer.

Ladda ner QR-kod Hockey Nations 18 Utvecklare: Distinctive Games Pris: Gratis

Hedersomnämnanden

Andra utvalda gratisspel: Touchgrind BMX, Kings of Pool: Online 8 Ball and Badminton League

Andra utvalda premiumspel: NBA 2K18, NBA Jam, Punch Club, True Skate och Football Manager Mobile 2018.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found