Denna piratsida sänder Disney +, Netflix, Prime och HBO i streaming

Kommer du ihåg "Dagens lösenord", den galna webbplatsen som gav bort premiumkonton varje dag i ett slags "skattejakt" på Internet? Tja, ta tag i pengarna eftersom MSCHF, skaparna av samma sida, har satt strandbaren i brand och de har redan ett nytt projekt under armen som heter AllTheStreams.

Efter att ha avslutat Day of Password-experimentet med stil genom att ge bort kontot som gav åtkomst till AWS-servrarna där webben var värd, har marknadsföringsföretaget MSCHF blickat på streamingplattformar. Hans nya hooligan är nätet allthestreams.fm, en piratradio som oavbrutet sänder hela katalogen med Disney +, HBO Now, HULU, Netflix, Prime Video och Showtime gratis och utan annonser av något slag.

Slutet på dagens lösenord.

Du kanske är intresserad: Alla streamingtjänster med en gratis testmånad

Utmanar öppet strömmande jättar

Vi står inför en plattform som i grunden fungerar som en gammal radio eller TV, med en ratt som vi kan flytta för att ställa in på Netflix, Disney Plus eller någon annan av de ovan nämnda tjänsterna. Naturligtvis är den stora skillnaden att den inte har innehåll på begäran och allt som sänds i streaming görs lev för alla. Till exempel när de skrev detta inlägg i Netflix-avsnittet sände de The Witcher, i Disney + filmen Avatar och i Prime Video ett kapitel av Star Trek.

Uppenbarligen är hela detta projekt helt olagligt, och på begäran av TorrentFreak-portalen erkänner MSCHF: s VD Gabriel Whaley att de med denna kampanj är medvetna om att de bryter mot upphovsrätten. "Vi har inte något tillstånd att sända allt detta. Och även om ett företag vänder på sidan, kommer ytterligare 5 att ta plats! "

De verkar verkligen inte vara särskilt bekymrade, eftersom den ekonomiska böterna till och med skulle kunna kompensera viraliteten och omfattningen av denna märkliga reklamkampanj genom att inte dra nytta av streaming - kom ihåg att webbplatsen inte har någon reklam.

MSCHF-manifestet

För att rättfärdiga detta stora uppror mot strömmande företag har MSCHF publicerat ett manifest som belyser godtyckligheten i vissa åtgärder för att förhindra piratkopiering, såsom en timmarsgräns för popmusik som infördes av BBC på 1960-talet eller formatbegränsningarna. MP3 på iTunes vid sekelskiftet.

Nu har Netflix allt innehåll på Netflix, Disney har hela Disney och så vidare, vilket gör det omöjligt för den genomsnittliga användaren att välja vad man vill titta på utan att lämna en bra summa pengar på vägen. All The Streams gör uppror mot plattformens oberoende, för att demonstrera - enligt dem - att “även en liten hacka som din kan konkurrera med branschjättarna”. Även om naturligtvis MSCHF inte kommenterar är att de inte skapar något innehåll, så att konkurrera ansikte mot ansikte är fortfarande mildt sagt relativt.

Hur länge denna härjning kommer att pågå och konsekvenserna för dess skapare kommer bara tiden att visa, även om det verkar säkert att den här gången kommer de att bli mer kända än när de släppte den astrologibaserade handelsappen, YouTube-kanalen för den killen som åt allt eller de Nike-skorna fyllda med heligt vatten. För närvarande fungerar AllTheStreams med full kapacitet, även om det noteras att överföringen är ganska rudimentär, ibland till och med att se streamerns PC-skärm när du väljer nästa innehåll. Allt i linje med prestanda och idiosynkrasi av projektet.

Rekommenderat inlägg: 180 gratis filmer att se på YouTube lagligt

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found