Så här omvandlar du ditt Windows 10-skrivbord med en iPad-liknande Launcher - The Happy Android

Jag har just upptäckt en ganska nyfiken Windows-applikation. Är om Pappersflygplan, en applikation som låter dig återskapa skrivbordet tack vare en launcher-liknande estetik som iPad eller Mac OS X. Det som slår mig mest är att det inte är en app för mobila enheter utan att den fungerar perfekt på alla stationära eller bärbara datorer med Windows, vare sig det är XP, Windows 7, 8 eller Windows 10. Här har du en skärmdump av mitt skrivbord PC-skrivbordet efter installation av PaperPlane.

När du installerar PaperPlane visar de applikationer du använder oftast, men om du högerklickar och väljer “Windows-lägeDu kan också dra mappar och filer och placera dem i startprogrammet. En av fördelarna är att den är utformad för beröringsenheter, så om din utrustning är ”fingervänlig” (sic) kan du använda den mer flytande.

Om vi ​​vill kan vi också visa Windows startfält

Sammanfattningsvis kan en mycket nyfiken applikation som kan användas mycket enkelt och om den uppfyller dina behov kan det till och med vara en bra idé att använda den regelbundet eller permanent. PaperPlane är också gratis, så du behöver bara ladda ner det (från HÄR) och försöka. Om du vill se alla dess funktioner rekommenderar jag ta en titt på skaparnas webbplats, där de förklarar allt med hår och tecken.

Ah! Jag glömde nästan. Om du har tittat på skärmdumparna som jag just har bifogat, har du sett att den också har en sökmotor högst upp. Det fungerar bara med appar, men det är väldigt praktiskt och enkelt att använda. Jag sa, en fantastisk applikation för att spela lite och ge nya airs till din klassiska stationära dator. Vad tror du?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found