Elephone S7 i recension: en Samsung Galaxy S7 Edge till ett mellanklasspris - The Happy Android

Det finns ett kinesiskt ordspråk som säger "Den största komplimangen som kan betalas till en konkurrent är att kopiera deras framgång", och det verkar som att Elephone har tagit del av detta. Det kända asiatiska företaget har just presenterat sin nya och kraftfulla terminal, Elephone S7, i en tydlig hänvisning till modellen Galaxy S7 Edge. Ganska en titan som lovar att förstöra den här julen med egenskaper som mer än man vill ha för sig själva. I dagens recension kommer vi att granska Elephone S7, en smartphone med oklanderlig design och funktioner som gör den till en av favoriterna i mellanklassen.

Design och display

I designen är inspirationen tydlig: vi står inför en klon av Samsung Galaxy S7 Edge. Den har en bearbetad kroppsdel ​​med metallisk finish och böjd design, rundade kanter och en knapp längst ner på skärmen (offtopic: Varför den nuvarande mani att ta bort fysiska knappar från terminaler?). När det gäller terminalens färg har killarna på Elephone beslutat att ta en risk och förutom att presentera färgmodeller svart och guld, föreslå två nya toner för S7: blå och smaragdgrön.

När det gäller skärmen erbjuder företaget två alternativ: ett med en skärm 5,5 tum, och en annan lite mindre med storleken 5,2 tum (den så kallade Elephone S7 mini). Båda med Full HD-upplösning (1920 x 1080).

Kraft och prestanda

Elephone är engagerad i mångsidighet och valfrihet för användaren och erbjuder olika varianter av sin S7-modell, var vi kan välja hur mycket RAM och lagringsutrymme vi vill att du ska ha vår enhet. De tillgängliga varianterna är följande:

  • 2 GB RAM-minne + 16 GB utbyggbart internt minne.
  • 3 GB RAM-minne + 32 GB utbyggbart internt lagringsutrymme.
  • 4 GB RAM-minne + 64 GB utbyggbart internt minne.

Oavsett RAM och internt utrymme har alla Elephone S7-modeller Android 6.0 och en av de mest kraftfulla processorerna för tillfället, a Helio X20 10-kärnor som körs med en frekvens på 2,0 GHz. Helt underligt som gör att vi kan flytta tung grafik och spela AAA-spel flytande. Om vi ​​också följer det med ett bra RAM-minne kan vi befinna oss lugnt innan en av säsongens mest kraftfulla mellansmart smartphones.

Kamera och batteri

Elephone S7: s kamera ligger inom förväntningarna på en mellanklassterminal. Det finns inga överraskningar, även om det inte betyder att det är en dålig sak. 13MP-upplösning för den bakre kameran, med blixt och autofokus, och en 5.0MP selfie-kamera. En effektiv kamera som tar bra bilder så länge förhållandena inte är alltför ogynnsamma.

I energisektionen hittar vi en 3000mAh litiumbatteri. Det är inte en av de mest kraftfulla vi har sett i år, men den matchar kraften i Samsungs Galaxy S7 Edge och lovar att leverera hållbarhet över genomsnittet.

Har också 4G-anslutning, Bluetooth 4.0, Dual SIM Standby och främre fingeravtryckssensor.

Pris och tillgänglighet

De Elephone S7 ännu inte officiellt släppt, men är redan i fasen före försäljning (Sändningarna börjar göras från och med den 23 november).

Med tanke på att Elephone har velat ge användaren total frihet och att dess S7 har två varianter av terminalen kan vi hitta olika priser som kan säljas till allmänheten:

  • Från den mest ekonomiska modellen, Elephone S7 mini(2 GB RAM + 32 GB) Till ett pris av 149.99$ , cirka 134 euro att byta.
  • Även den mest kraftfulla modellen, den Elephone S7 (4 GB RAM + 64 GB) med ett pris mellan $ 209,99 och $ 249,99 (beroende på terminalens färg), cirka 188-224 euro.

Som jag nämnde i början finns det flera möjliga kombinationer av RAM, lagringsutrymme och terminalfärg som bestämmer telefonens slutpris. Om du är intresserad eller bara vill veta mer om S7 rekommenderar jag att du tittar på terminalförsäljningserbjudanden där du kan se alla alternativa priser och specifikationer. En fantastisk terminal som lovar att inte lämna någon likgiltig.

GearBest | Försäljning av Elephone S7-terminaler

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found