Premiär av Defenders, den nya Marvel-serien för Netflix

Igår fredag ​​hade Netflix premiär för den nya Marvel superhjältsgruppsserien, Försvararna. Eller vad som har varit detsamma som Los Defensores. Serier där vi kommer att se Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones Y Järnnäve tillsammans för första gången för den lilla skärmen.

The Defenders, Heroes for Hire eller The New Avengers?

Sanningen är att jag inte har följt mycket av serierna Försvararna, men enligt vad jag förstår ser dessa Netflix Defenders mer ut som klassikerna Heroes for Hire från serierna, vad mer. Eller till Nya Avengers - Jag har läst dessa serier - från Brian Bendis tid.

I de ursprungliga försvararna fanns människor som Hulk eller Dr. Strange

Är det dåligt? Inte alls, men jag antar att ett namn säljer mer Häftigt Vad Försvararna innan en tråkig Heroes for Hire.

Hur är serien? Värde?

För närvarande har jag bara sett det första kapitlet, men även om det är lite mer än en presentation, är sanningen att det pekar ut vägar. Jag har sett de två säsongerna av Våghals, en del av serien av Jessica Jones och en del av den av Järnnäve, och även om det här slutade med att jag lämnade åt sidan nästan av tristess, verkar det som om det inte kommer att hända med den nya premiären av Netflix.

Det väcker känslor som liknar de bästa hittills i Marvel-serien, Daredevil, och det kan bara vara bra. Jag ska säga om jag hade rätt eller inte när jag såg det ...

En trailer för nykomlingarna

Om det här är första gången du hör om den här serien, inget bättre än en liten trailer för att se vad spelet handlar om: gatukampar, mafior, ninjor och superhjältar som försvarar de oskyldiga vid foten av gatan.

//www.youtube.com/watch?v=wPKo7HsKEhw

Den första säsongen av The Defenders Den består av åtta avsnitt och från och med den 18 augusti finns alla kapitel tillgängliga via Netflix videostreaming-plattform.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found