Windows 7 Explorer-funktioner - The Happy Android

En av de viktigaste förändringarna när det gäller hur mappar visas i Windows 7 är försvinnandet av Menyfältet. Detta har ersatts av en annan stapel, där du kan ordna den vy där elementen i mappen visas och utföra olika alternativ som klipp-klistra, visa mappens egenskaper, dela och skapa nya mappar.

1: Knappen "Organisera"Ger möjlighet till det gamla"Redigera”: Klipp ut, kopiera, klistra in etc. Det ger också möjlighet att visa egenskaper i dokumentet / mappen.

2: Knappen "Dela med sig”Låter dig dela den mapp du befinner dig med andra användare. Om du klickar på det kommer det faktiskt att omdirigera dig till fliken "Dela med sig" av egenskaper från mappen.

3: Knappen "Ny mapp”Används för att skapa en ny mapp i sökvägen där du är.

4: Den här knappen ger dig möjlighet att ändra hur innehållet i mappen visas.

5: Om du trycker på den här knappen visas förhandsvisning. Genom att välja ett dokument (pdf, bilder, .doc, .xls etc.) kommer du att kunna förhandsvisning innehållet innan det öppnas.

Menyfältet

Du kan gå tillbaka till att arbeta med det klassiska menyraden om du trycker på knappen när du öppnar ett utforskarfönster F10.

Men se upp! Om du byter mappar eller klickar på något annat än menyraden försvinner den och du måste trycka igen F10 att visas igen.

Mappalternativ

Inne i menyraden (genom att trycka på F10), klicka på “Verktyg", Du kan komma åt"Mappalternativ«.

En gång inuti ser du att det finns tre flikar: "allmän”, “Kolla på"Y"Leta efter”.

- Inuti fliken "allmänDu hittar flera alternativ. Du har till exempel möjligheten att ett nytt fönster öppnas varje gång du öppnar en ny mapp. Som standard är den konfigurerad så att alla mappar öppnas i samma fönster.

Härifrån kan du också aktivera alternativet att öppna ett element (mapp, fil) med ett enda klick istället för 2.

- Från fliken “Kolla på”Du kan bestämma hur mapparnas innehåll ska visas. Du kan välja att visa dolda filer och mappar, visa eller dölja tillägg av filerna och flera andra alternativ.

Slutligen kommentera att fliken "Leta efter”Låter dig konfigurera metoden som används för att söka i systemet.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found