De 10 bästa Android-applikationerna för din Smart TV - The Happy Android

När du gör ett steg från en "fånig" TV till en Smart TV multipliceras visningsalternativen exponentiellt. Vi går från de typiska fyra kanalerna som vi ser i det fria till en hel värld av möjligheter. Vilka är de bästa apparna för Android TV? Vilka tjänster ska vi installera på en smart-TV för att få ut det mesta?

Här är några idéer om alla appar som är kompatibla med smarta TV-apparater som vi kan installera för att göra vår TV till ett personligt underhållningscenter. Låt oss gå dit!

De 10 bästa applikationerna för att helt utnyttja din Smart TV

För att göra den här listan lite mer intressant kommer vi att lägga undan alla de appar som vi alla redan känner tillräckligt bra som Netflix eller Spotify för att fokusera på saker lite mindre uppenbara - relativt - och lite mer intressanta.

KODI

Många använder Kodi på sin smarta TV eller Android TV Box som en lokal och strömmande mediaspelare. Vi står dock inför en mycket kraftfull applikation som gör att vi kan göra nästan allt tack vare dess tillägg. På detta sätt kan vi installera Retroplayer, en funktion för Kodi som vi kan installera olika klassiska konsolemulatorer (NES, Mega Drive, Super Nintendo, MAME, Dreamcast, etc.). Härifrån måste vi bara lägga till motsvarande ROM-skivor från en pendrive, ansluta en gamepad till TV: n via Bluetooth och börja rocka den. Du kan se hela installationshandboken på DEN HÄR POSTEN.

Ladda ner QR-kod Kodi Utvecklare: XBMC Foundation Pris: Gratis

Utöver det, med Kodi kan vi också spela upp videor som vi har värd på datorn på distans, konfigurera IPTV-listor, undertexttjänst och mycket mer.

ART TV

Många är fortfarande omedvetna om att det finns liv bortom traditionella streamingplattformar som HBO, Prime Video och co. ARTE TV är en tjänst från on-demand innehåll fokuserat på olika konstnärliga discipliner där vi kan hitta från musikkonserter, genom dokumentärer som "Historien om graffiti", popkultur och liknande, men också videor om vetenskap, politik och historia. Allt detta gratis, utan registrering och med en kvalitet långt över det vanliga genomsnittet.

Ladda ner QR-kod ARTE TV Utvecklare: ARTE Pris: Gratis

Ha kvar

Om du har lite utrymme i vardagsrummet för att sträcka på byxorna kanske du vill titta på Keep. Vi är tidigare en app för att göra övningar hemma Vilket är mest praktiskt, eftersom vi är kompatibla med Android TV kan vi visa det på TV: n och spara oss besväret med att ständigt kontrollera mobilen (typiskt för de flesta mobilutbildningsappar). Det har ett oändligt antal program och rutiner för att arbeta olika delar av kroppen, det är gratis och det har en utmärkt utvärdering av samhället.

Ladda ner QR-kod Keep - Home Fitness Trainer Utvecklare: Keep Inc. Pris: Gratis

TuneIn Radio

TuneIn Radio är som Spotify av radiostationer. Det är en utmärkt plattform för att lyssna på strömmande musik, men inte bara det, eftersom innehållet är indelat i flera ämnen där vi kan hitta podcaster, nyhetskanaler, sportstationer och lokala radioapparater. Det är också fantastiskt att upptäcka nya radioprogram från trender eller lyssna på stationer från andra länder i världen.

Ladda ner QR-kod TuneIn Radio: Sport, nyheter, musik, podcasts Utvecklare: TuneIn Inc Pris: Gratis

FITE

Streaming videotjänst kompatibel med smarta TV-apparater med fokus på älskare av boxning, MMA och professionell brottning. Plattformen sänder innehåll live och på begäran, med några betalda evenemang och en hel handfull slagsmål och videor helt gratis. Det kan vara ett bra alternativ som ett semi-gratis alternativ till andra premium DAZN-plattformar, med några mycket intressanta shower och slagsmål.

Ladda ner QR-kod FITE - MMA, Wrestling, Boxing, Bare Knuckle & More Utvecklare: Flipps Media Inc. Pris: Gratis

Steam Link

Om du är en progamer och har en bra internetanslutning är det här en annan av de appar som inte kan missas på vår smart-TV. Med Steam Link kan vi länka vår Android TV med PC och spela våra Steam-spel direkt från TV: n. Tjänsten fungerar bra, men ja, vi måste se till att vi har en stabil och muskulös Wi-Fi-signal.

Ladda ner QR-kod Steam Link Developer: Valve Corporation Pris: Gratis

TED

Vem känner inte till de berömda TED-samtalen nu? Vi kommer inte att säga att du behöver vara forskare för att få delta i en av dessa konferenser, men det är verkligen en mötesplats där du kan lyssna och lära av några av de mest fascinerande hjärnorna på planeten. Applikationen har mer än 3000 "inspirerande" samtal, innehåller undertexter (praktiskt taget allt innehåll är på engelska) och en klassificering efter ämnen som sträcker sig från hälsa eller företag, genom utbildning, vetenskap, teknik, psykologi eller personlig tillväxt, bland andra.

Ladda ner QR-kod TED Utvecklare: TED Conferences LLC Pris: Gratis

Sideload Launcher

Nackdelen med att ha en smart TV är att inte alla Android-applikationer är kompatibla med enheten. Med Sideload Launcher hoppar vi över denna begränsning, eftersom vi med det här verktyget kan installera alla applikationer eller APK-filer från Google Play Store, även om det i princip bara har utformats för att fungera på mobiltelefoner.

Ladda ner QR-kod Sideload Launcher - Android TV Utvecklare: Chainfire Pris: Gratis

Konsertarena

Concerts Arena är en applikation för Android TV där vi kan se levande musik och historiska konserter av band som Rage Against the Machine, Smashing Pumpkins, The Clash, Dire Straits, Blondie och artister som Lou Reed, Jamiroquai eller Bob Marley. Plattformen fungerar som en YouTube-innehålls curator, eftersom alla videoklipp finns på YouTube. En starkt rekommenderad applikation för livslång musikälskare.

Ladda ner QR-Code Concerts Arena - Titta gratis på musikkonserter Utvecklare: Cast Tools Pris: Gratis

Red Bull TV

En annan gratis streamingplattform med mycket innehåll främst fokuserat på sporter som surfing, klättring, BMX, rallytävlingar, esports, motocross och andra äventyrssporter. Utöver det finns också direktsändningar av festivaler som Primavera Sound och Lollapalooza, samt små dokumentärer och program med fokus på musik och spel. Som vi säger är applikationen gratis, även om vi måste registrera eller logga in med ett Facebook- eller Google-konto.

Ladda ner QR-kod Red Bull TV: Filmer, TV-serier, direktutvecklare: Red Bull Apps Pris: Gratis

Känner du till någon annan Smart TV-app som är värt det? Om så är fallet, tveka inte att stanna vid kommentarområdet.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found