Leawo DVD Ripper: det bästa skrivbordsprogrammet för att rippa DVD-skivor

Hur den digitala tidsåldern har utvecklats det finns en växande trend mot att det fysiska formatet försvinner som multimediasupport. Borta är de dagar då vi utbytte filmer och skivor i oändliga torn av CD skivor Y DVD-skivor.

Hur som helst, många av oss har fortfarande en mängd poster dvd Y Blu-strålar original med filmer, serier, musik eller heminspelningar. Med tiden försvinner skivorna, så det bästa är innan vi förlorar ett av våra favoritalbum för alltid gör en bra rippning och konvertera detta innehåll till video- och ljudfiler att vi kan hantera lättare (och det kommer inte att bli korrupt med åren).

Leawo DVD Ripper: det bästa programmet att rippa på PC / Mac

Leawo är ett mjukvaruföretag som har funnits på marknaden i många år (sedan 2007, samtal), och som har en bra handfull program inriktade på bearbetning av multimediainnehåll: videokonverterare, ljud, rippare, applikationer för nedladdning av videor och många andra som jag är säker kvar i bläckhuset. Om du har provat någon av deras ansökningar vet du att de inte går runt med små tjejer.

Dra nytta av julperioden Leawo har beslutat att ge 100% sin ansökan om att rippa DVD-skivor, så jag ska utnyttja dagens inlägg för att berätta lite om den här magnifika applikationen för Windows Y Mac. Om du gillar det behöver du bara gå in på sidan och ladda ner den.

Appfunktioner

Leawo försöker alltid förstärka sina applikationer med kompletterande verktyg och funktioner, och denna DVD Ripper skulle inte bli mindre. Samma program, förutom att det används för att kopiera våra fysiska DVD-skivor i digitalt video- / ljudformat, har följande tillagda funktioner:

  • Videokonverterare till olika format.
  • Ladda ner videofilmer från YouTube.
  • Små videoredigerare.
  • Videokonverterare 2D till 3D.

När det gäller att rippa och konvertera de videor och ljud vi har mer än 180 format att välja mellan, går igenom klassikerna AVI, MP4 eller MKV till andra mindre vanliga format som FLV, F4V, ASF eller VOB.

Å andra sidan, programgränssnittet är rent och mycket intuitivt vilket hjälper mycket när du arbetar med henne.

Hur fungerar Leawo DVD Ripper?

För att rippa en DVD- eller Blu-Ray-skiva, starta bara programmet och välj “Lägg till Blu-Ray / DVD”. Härifrån behöver vi bara välja platsen för innehållet som ska rippas, för att kunna välja mellan datorns skivläsare, en ISO-fil eller en mapp på hårddisken.

När detta är gjort behöver vi bara välja utdataformat för att börja med kopiering och konvertering.

Härifrån kan vi, om vi vill, använda redigeraren för att klippa ut en del av videon, lägga till vattenstämplar, justera ljusstyrkan, kontrasten eller till och med konvertera videon till 3D.

Ladda ner Leawo DVD Ripper gratis

Leawo marknadsför jul, med många rabatter för sina mest populära program, och når upp till 70%.

Den här applikationen har ett vanligt pris på $ 29,95, men som jag nämnde i början ger Leawo programmet gratis nuförtiden, så om vi vill få gratis DVD-ripper Vi behöver bara gå in på webbplatsen, varifrån vi kan ladda ner den och få en licenskod för aktivering.

Den här presenten är bara aktiv fram till 25 december, så om du är intresserad, tveka inte och titta på det så snart som möjligt.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found