Teclast Tbook 10 S i recension, surfplatta med Windows + Android och 4 GB RAM

När det gäller 2-i-1-tabletter är Teclast en av de stora 3 tillsammans med CHUWI och CUBE inom basen och premium mellanklass från Asien. Där har vi också Xiaomi med sin MiPad, en fantastisk enhet, men den är varken 2 i 1 - den kan inte anslutas till ett tangentbord - och den har inte heller Dual Boot (Windows + Android) bland dess funktioner. Om vi ​​letar efter denna typ av mångsidighet måste vi titta på andra typer av surfplattor, till exempel Teclast Tbook 10 S.

Teclast Tbook 10 S, en billig 2-i-1-surfplatta med Windows 10 + Android

I dagens granskning analyserar vi Teclast Tbook 10 S, en 2-i-1-surfplatta med Dual Boot-system och mer än tillfredsställande hårdvara för en enhet som knappt överstiger $ 150, eller vad är detsamma, drygt 130 euro.

Display och layout

Tbook 10 S har en 10,1-tums IPS-pekskärm med en upplösning på 1920x1200p (WUXGA), något överlägset den klassiska Full HD. Tabletten har också en elegant metallisk design med ett hölje av champagneguldaluminium, som vi kan förvandla till en praktisk bärbar dator om vi lägger till ett tangentbord i basen. Den har måtten 24,65 x 16,59 x 0,80 cm och en vikt på 574gr. I allmänhet står vi inför en 2 i 1 med en riktigt tillfredsställande premium-touch i det visuella avsnittet.

Kraft och prestanda

Om vi ​​går in i tarmen på Teclast Tbook 10 S upptäcker vi en hårdvara som utrustar en Intel Cherry Trail x5-Z8350 Quad Core 1,44GHz, en Intel HD-grafik (Gen8), 4 GB RAM-minne Y 64 GB intern lagring utbyggbar via SD-kort.

Utan tvekan är en av styrkorna med denna surfplatta dess dubbla system, som kan variera mellan Windows 10 Y Android 5.1, beroende på om vi vill använda den som en surfplatta eller som en bärbar dator. I den meningen kommer vi att ha en mångfald när det gäller applikationer och arbetsmiljö som vi aldrig skulle uppnå med en enhet med ett enda operativsystem.

När du arbetar med Windows 10 är det alltid tillrådligt att ha minst 4 GB RAM för att kunna använda flytande de mest krävande applikationerna i Microsoft-systemet. Därför ser vi att denna handbok presenteras som en enhet som kan hantera båda systemen effektivt.

En annan anmärkningsvärd faktor är det stöder aktiv penna, den bästa typen av digital penna för att skriva och rita på en skärm.

Kamera och batteri

Liksom de flesta surfplattor innehåller den en enda 2,0 MP kamera på fronten. För autonomi har Teclast Tbook 10 S valt ett 6000mAh litiumbatteri, med likströmsport och mikro-USB. Med tanke på att skärmen inte är för stor och tack vare processorns låga förbrukning är det en enhet som lovar en mer än anständig autonomi.

Portar och anslutningar

När det gäller anslutning har Tbook 10 S en plats för SD-kort, inmatning för 3,5 mm hörlursuttag, port micro USB, mini HDMI och gränssnitt för att ansluta en tangentbordsmodul. Det har också Bluetooth 4.0 och stöder WiFi 802.11b / g / n-nätverk.

Pris och tillgänglighet

Teclast Tbook 10 S är för närvarande prissatt till 136,73 euro, cirka 159,99 dollar att byta, på GearBest. En enhet som har 26% rabatt tack vare flash-erbjudandet som kommer att vara aktivt de närmaste dagarna.

I allmänhet står vi inför en mångsidig och ekonomisk 2-i-1-surfplatta, med ett dubbelt system som består av Windows och Android som bra godis för alla som vill komma närmare den, och kompatibilitet med aktiv penna som vanligtvis inte är finns i enheter som rör sig i dessa prisklasser.

GearBest | Köp Teclast Tbook 10 S

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found