Lista över lagliga IPTV-tjänster för att titta på TV online och gratis på din mobil

IPTV-tjänster tillåter oss titta på live-TV över Internet. Det räcker att vara ansluten till nätverket för att njuta av våra favoritprogram, antingen från mobiltelefonen, webbläsaren eller vår Android TV.

Inom detta område finns pirattjänster som sänder innehåll utan tillstånd, men det finns också lagliga alternativ, och det är de som vi kommer att se i dagens inlägg. Dessa är Topp 5 gratis IPTV-tjänsteleverantörer för att titta på laglig TV på vår Android-mobil, iPhone, PC eller någon annan enhet med internetanslutning.

Hur kan vi se kanalerna för IPTV-tjänster?

Efter att ha dykt igenom de olika erbjudandena från IPTV-leverantörer är slutsatserna vi drar ganska tydliga. Den första är att vi behöver en nästan säker VPN-anslutning. Det här är för att de flesta fria sändningarna är geolokaliserade, vilket innebär att om vi är på semester eller i ett annat land kommer vi troligen att ha begränsad åtkomst.

Om vi ​​till exempel bor i Spanien kan vi titta på spanska DTT-kanaler via IPTV utan problem. Det är en riktigt enkel process som vi kan genomföra genom att installera KODI-spelaren på vår Android.

Men om vi vill se några av de tv-apparater som endast är tillgängliga för användare från Tyskland, Sverige, USA eller Storbritannien, måste vi bo i ursprungslandet eller använda en VPN. Det finns gratis VPN-tjänster som de från Opera eller VPNHub och andra betalda VPN-tjänster som TunnelBear eller NordVPN som fungerar riktigt bra.

När det gäller sättet att se innehållet från mobilen kan vi göra det med leverantörens egen dedikerade app (Android / iOS), från webbläsaren eller genom att konfigurera det som en Tillägg på KODI.

De bästa lagliga IPTV-tjänsterna för att titta på live-TV gratis från din mobil

Det finns ett stort antal betaltjänster som erbjuder IPTV live och streaming för mobiltelefoner. Där finns de Hulu, LiveTV, DirectTV Now, PlayStation Vue eller YouTube TV. Vissa är inte dåliga alls, men för närvarande är de bara tillgängliga i USA. Idag kommer vi bara att fokusera på gratis och lagliga alternativ med kanaler för att titta på filmer, serier, nyheter eller sportsändningar.

PLUTO TV

Pluto TV är en av de bästa IPTV-tjänsteleverantörerna. Den är kompatibel med Android TV, Roku, Apple TV, Fire TV, Chromecast och mer, men tyvärr är den ännu inte tillgänglig i Europa. Den har ett stort antal kanaler, några av dem premium, som Sky News, Bloomberg, RT eller FOX Sport News.

Plattformen fokuserar på vissa genrer av filmer och tv-program och har också en app för Android.

Gå in i Pluto TV

ZATTOO

På grund av sitt erbjudande och kvalitet på innehållet betraktas ZATTOO av många den bästa legala och gratis IPTV-tjänsten i Europa. Den har mer än 200 TV-kanaler från länder som Storbritannien, Irland, Spanien, Frankrike, Tyskland, Portugal, Turkiet och många andra. Var är fångsten då? Tja, för tillfället är det endast tillgängligt för användare som är geografiskt placerade i Sverige eller Tyskland. Vilket innebär att vi måste dra VPN om vi surfar utanför dessa gränser.

För resten har den också en betald prenumerationstjänst. Om vi ​​betalar för cirka 10 euro per månad har vi tillgång till cirka 70 ytterligare TV-kanaler i HD, förutom de 200 som redan är standard i sin gratisversion.

Gå in i ZATTOO

BBC iPlayer

De flesta brittiska kanaler sänder också i streaming. Något som kan komma från pärlor till titta på engelska tv och komma ikapp med gamla avsnitt av hans on-demand-serie som Dr. Who eller hans sportsändningar.

BBC iPlayer-spelaren är den mest kända av alla, både för kvaliteten på appen och dess innehåll. Dessutom har den ett utmärkt tillägg för KODI som gör underverk. Naturligtvis är den endast tillgänglig på brittisk mark, vilket innebär att vi måste använda en VPN om vi är utomlands.

Ange BBC iPLayer

TV-spelare

TV Player är en annan känd IPTV-leverantör i Storbritannien. Tjänsten erbjuder täckning för att titta på följande live-TV-kanaler på Internet: BBC One, BBC Two, ITV, Channel Four, Channel Five, Dave, More4, CBBC, BBC News, Food Network, Fashion TV, Travel Channel och andra så många. Allt detta lagligt och gratis.

Om vi ​​avtalar månadsabonnemanget på 9,99 pund per månad, har vi också tillgång till andra betal-TV-kanaler som ITV 2, 3 och 4, Comedy Central, E!, Eurosport, The History Channel och National Geographic.

Ange TV-spelaren

USTVnow

USTVnow är en gratis online-TV-tjänst som erbjuds amerikanska militärer och utlänningar som bor utanför sitt land. Streamingsplattformen har American TV ABC, CBS, CW, PBS och MyTV9.

Om vi ​​också betalar ett abonnemang på $ 19 per månad, kommer vi också att få kanalerna AMC, FOX, Animal Planet, The Weather Channel, USA Network, ESPN och många andra.

Ange USTVnow

Och i grund och botten är detta allt vi hittar när det gäller lagliga och gratis IPTV-tjänster. Om du känner till något annat som är värdefullt och som vi inte har nämnt, tveka inte att lämna din rekommendation i kommentarfältet.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found