Ultra-Spoilers: Goku's New Transformation! Migatte no Gokui Dominerad! - The Happy Android

Sanningen är att denna omvandling är något som ger dem. Det är sant att en del av Dragon Ball-ryggraden är de allt mer kraftfulla omvandlingarna av dess karaktärer. Saiyans har i synnerhet en hel del, men med Dragon Ball Super springer de över hela regnbågen.

SPOILERS !! Om du inte vill veta hur omvandlingen av Goku's Mastered Ultra Instinct i Dragon Ball Super fortsätter inte läsa

I mitten av förra veckan kunde vi redan se några rykten om en eventuell ny omvandling av Son Goku. Detta skulle vara det som motsvarar den fullständigt bemästrade Migatte no Gokui, det vill säga den 100% kontrollerade ”ultrainstinkt”.

Det hela började med ett samlarkort som det här, där du knappt kan se en liten Son Goku, nere till vänster, med en lite konstig hårfärg ...

Om vi ​​var mycket utsökta kan vi säga att det är en falsk. Men det var inte förrän sändningen av avsnitt 128 av Dragon Ball Super i helgen som denna omvandling bekräftades.

//www.youtube.com/watch?v=U0cOWTM-IDc

Allt sägs, i förhandsgranskningen av avsnitt 129 ser du inte färgen som Saiyans lås kommer att ha den här gången. En ytterligare bild har dock redan kommit ut för att bekräfta vad som verkar vara en ny färgändring i Kakarrots styling.

På Internet kallar amerikaner honom redan "White Goku", ja, på spanska. Jag skulle säga att det är något mer halvvägs mellan vitt och grått. Goku The Grey, ringens herre kanske? Bah!

Vad tycker du om den här nya omvandlingen? Finns det plats för ytterligare en färg fram till 2021?

Vi kommer att vänta med att överväga detta Ultra Instinct som behärskas i rörelse och i stånd att ge en lite mer tankeväckande bedömning. Hur som helst, det börjar bli lite sorgligt att se den drift som hela saken tar. Behövde vi verkligen en ny hårfärg, en ny transformation?

Saiyans har olika bearbetningslinjer. The Great Monkey-linjen, Super Saiyan-linjen, den legendariska Super Saiyan-linjen, Super Saiyan-guden och Ultra Instinct. Var och en av dessa linjer har flera omvandlingar, vilket ger totalt mer än ett dussin (åtminstone) makeovers.

Nackdelen med detta är att Ultra Instinct som vi har sett hittills kommer att bli ganska utspädd och förflytta den till 3 scener eller mini-slagsmål. En transformation som är riktigt bra, den är subtil som få andra och som också hade mycket potential att utvecklas över många fler kapitel.

Kom igen, den här omvandlingen är inte cool eller något

Och vad kommer Akira Toriyama att tänka på allt detta? Sanningen är att från vad du har kommenterat i en intervju, hans ursprungliga idé var att använda färgen vit istället för blå för Super Saiyan Gud Super Saiyan, men han bestämde sig för att ändra den i sista minuten för att inte matcha hårfärgen hos antagonisten i nästa berättelsebåge, Black Zamasu - kom ihåg, han hade en frisyr lika med Goku och den var vit. Det tog dem bara att gå vidare till en ny berättelsebåge, med Zamasu utanför kartan, så att vi nu kan se Son Goku med vitt hår.

Och vad tycker du? Vad tycker du om den nya omvandlingen av Goku White? Är det en ledtråd att säga att de ska gå i pension Goku, nu när de har meddelat slutet på Dragon Ball Super på tv?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found