BB-TAN: Arkanoid of the 21st Century - The Happy Android

BBTAN är ett mobilspel med en stark retroestetik. Har den 8-bitars matchande doften Jag gillar det så mycket, och du gör det bra att omfamna den nya visuella subkulturen, eftersom allt luktar inaktuellt (på ett bra sätt). BBTAN: s mekanik liknar väldigt den klassiska Arkanoid från 80-talets arkadspel: en uppsättning block som vi måste förstöra med en liten boll som vi kommer att lansera underifrån. Varje block har ett nummer som anger antalet träffar som blocket måste få för att elimineras.

För att göra allt mer galet och roligt i varje snurr kommer antalet bollar att öka exponentiellt, och blocken i sin tur kommer närmare och närmare oss. Först kan det verka som en nyfiken dynamik, men när du redan är på nummer 65 och lanserar ett skott på mer än 60 samtidiga bollar ... Galen!

Förutom Arkanoid, den har också lite dynamik som påminner om andra klassiker som Bubble Bobble eller den tidlösa Tetris, 2 riktiga sinnesfångare, vilket hjälper till att förklara hur beroendeframkallande det här spelet kan bli.

BBTAN är ett spel utvecklat av 111% -företaget. Om vi ​​besöker din webbplats Vi kan hitta många andra spel som strävar efter samma mål lite: att de är enkla och beroendeframkallande spel. Spel som Popong!, CCTAN, eller Charles de dricker alla från samma källa.

Spelet är gratis, men den har integrerade inköp på mellan 1 och 8 euro. Du vet redan att detta dynamiska freemium har blivit mycket populärt i mobilapplikationer under en tid, så det är inte så förvånande, men i så fall bör du åtminstone undvika att introducera så långa annonser i början av spelet. Men hej, det är en liten detalj som vi förlåter BBTAN för att vara ett så roligt och beroendeframkallande spel.

Andra spel från skaparna av BBTAN

Du kan ladda ner Android-versionen av BBTAN genom att klicka på den LÄNK.

Om din är iPhone eller iPad kan du ladda ner BBTAN från HÄR.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found