CUBOT Magic, lätt mobil med 3 GB RAM och dubbelkamera för mindre än 100 €

De CUBOT Magic Det släpptes för exakt ett år sedan på marknaden. När vi analyserar dessa typer av basenheter, brukar vi titta på deras pris. I det här fallet, som andra mobiler som Alcatel 1X, ligger vi under barriären på 100 euro. Vad erbjuder CUBOT oss för detta belopp?

I dagens granskning tittar vi på CUBOT Magic, en terminal med en 5-tums skärm, dubbel bakre kamera och 3 GB RAM. Vad är affären, bro?

CUBOT Magic i analys, bättre än de nya terminalerna med Android Go?

Vissa tillverkare som Nokia och Alcatel har börjat lansera låginkomstmobiler med den lättaste versionen av Android Go för att få ut det mesta av sin hårdvara och hålla kostnaden så låg som möjligt.

Men i sanningens ögonblick, från vad vi har sett, är Android Go inte den "livlina" som många förväntade sig exakt. Således gillar andra mobiler denna CUBOT Magic, som förblir densamma som alltid, ser mycket bättre ut från början, med sin Android 7.0 för livet och ett par attraktiva detaljer, för att motivera utlägget. Men låt oss gå igenom delar ...

Design och display

CUBOT Magic rider en 5-tums skärm med HD-upplösning (1280 × 720) och en pixeldensitet på 294 ppi. Det är inte en underbar skärm, men den ligger inom vad som förväntas för en låg terminal.

Designen är dock mycket mer intressant med en krökning som sträcker sig till terminalens åtta kanter. Det påverkar inte telefonens funktionalitet alls, men åtminstone ser det elegant ut, vilket inte är litet.

Denna Magic har måtten 14,50 x 7,10 x 0,93 cm, en riktigt lätt vikt på 120 gram och finns i grå och rosaguld.

Kraft och prestanda

Gräva i telefonens tarmar, vi hittar en MTK6737 fyrkärnig CPU som körs på 1,3 GHz, 3 GB RAM-minne Y 16 GB internt utrymme kan utökas till 128 GB via SD. Alla med Android 7.0 vid fartygets kontroller.

CUBOT Magic erbjuder ett Antutu-resultat på 27565 poäng, vilket hjälper oss att få en uppfattning om dess prestanda. Det når inte nivån på ett mellanklass, men om det vi letar efter är en smartphone för att chatta, bläddra och använda några appar kommer vi inte att ha något stort problem.

Kamera och batteri

Kameran är en av höjdpunkterna i denna terminal. Det har en 13MP + 2MP dubbel bakre kamera med bokeh-effekt och bländare f / 2.4. På framsidan en 5MP-lins. Det finns fortfarande inte många mobiler med dubbel bak för mindre än 100 euro, så i den meningen: en positiv poäng för tillverkaren.

Batteriet för sin del upptäcker ett 2600mAh batteri. Det är en kortare siffra än vanligt, men med tanke på att processorn förbrukar få resurser och skärmen är på den lilla sidan behöver vi inte mycket mer för att avsluta dagen utan problem.

Anslutning

Denna CUBOT Magic har en mikro-USB-port, Dual SIM-kortplats (micro + micro), 3,5 mm hörlursuttag, Bluetooth 4.0-ljud och stöder 2G (GSM 850/900/1800 / 1900MHz), 3G (WCDMA 900 / 2100MHz) nätverk.) och 4G (FDD-LTE 800/1800/2100 / 2600MHz).

Pris och tillgänglighet

CUBOT Magic finns till ett pris av 93,31 euro, ungefär $ 108, på GearBest. Vi kan också få det på AliExpress till ett pris som varierar mellan 91 och 97 euro. Om vi ​​föredrar att gå igenom Amazon från och med den 18 juli är priset 93,99 euro.

Kort sagt, en smartphone med ett bra valuta för pengarna, vilket kan vara till nytta om det vi letar efter är en terminal för någon som inte behöver göra mycket pyroteknik och som inte kliar sig i fickorna för mycket när man checkar ut .

GearBest | Köp CUBOT Magic

Amazon | Köp CUBOT Magic

AliExpress | Köp CUBOT Magic

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found