Hur man ser serien "Patria" (HBO) gratis lagligt

Premiären av "Homeland" kommer insvept i kontroverser. Den lilla skärmanpassningen av romanen med samma namn, publicerad med stor framgång 2016 under författarens Fernando Aramburus underskrift, fick en fantastisk mottagning när den tillkännagavs av HBO. Vad mer, när den första trailern avslöjades, höjdes förväntan till stratosfäriska nivåer.

Premiären på reklamaffischen har dock satt som en kanna med kallt vatten för många människor som anser att bilden av affischen likställer smärtan hos offren med deras bödelar (kom ihåg att romanen berättar historien om en av passerar svarta i Spaniens senaste historia, terrorgruppens ETA). Reaktionen har varit så kraftfull att #CancelaHBO har blivit en trend på Twitter, vilket till och med tvingat Aramburu själv att komma i förgrunden för att visa sin oenighet med urvalet av affischen.

Fernando Aramburu: "Patria-kartellen är en marknadsföringsstrategi som jag inte delar. Den bryter mot en regel som jag införde mig själv: att inte tappa bort smärtan från offren för terrorism, att behandla dem med empati och tillgivenhet de förtjänar . "

Det är tydligt: ​​# AvbrytHBO // t.co / JEvyDYgqPU

- Wild Guaje (@GuajeSalvaje) 2 september 2020

Hur man ser "Patria" online utan att spendera ett öre och lagligt

"Patria" kommer att släppas nästa september 27 på streamingplattformen i HBO Spain. Även om vi står inför en premiumtjänst som uppenbarligen betalas, är sanningen att om vi ställer in den bra kan vi lyckas dra nytta av de faciliteter som plattformen erbjuder tack vare dess 14 dagars gratis provperiod.

Serien kommer att ha 8 avsnitt, som börjar med sändningen av de första 2 kapitlen på öppningsdagen och släpper ut ett nytt kapitel varje vecka. Om vi ​​gör några beräkningar kommer vi därför till slutsatsen att vi kan njuta av serien, från början till slut, helt gratis om vi är villiga att vänta lite:

  • Om vi ​​anmäler oss till HBO Spanien med den kostnadsfria testperioden samma dag som premiären (söndagen den 27 september) Vi kan se de fyra första kapitlen gratis. Om vi ​​ville fortsätta titta på serien skulle vi behöva betala månadsabonnemanget på 8,99 € motsvarande den första månaden. På detta sätt skulle vi fortsätta att ha tillgång medan de återstående 4 kapitlen släpps för att avsluta den första säsongen.
  • Tvärtom, om vi inte har något emot att vänta några veckor, 8 november det åttonde och sista kapitlet kommer att sändas. Således, om vi registrerar oss för HBO Spain i november kommer vi att kunna se hela serien utnyttja testperioden. Vissa datum där det utan tvekan är värt att upprätthålla prenumerationen eftersom riktigt kraftfulla premiärer förväntas för fans av spansk film, som den teologiska skräckthrillern "30 mynt" regisserad av Álex de la Iglesia och med Miguel Ángel Silvestre, en HBO-produktion som kommer att spela består av åtta kapitel och det har orsakat mycket goda känslor i sin presentation vid den nyligen filmade Venedig filmfestivalen.

Kontroversen är att sanningen är att allt tyder på att vi står inför en mycket noggrann produktion, med det klassiska kvalitetsmärket som HBO skriver ut till nästan allt det rör vid. En serie som utan tvekan förtjänar att ses och diskuteras, kallad att höja mer än en blåsor på båda sidor av det politiska spektrumet.

Relaterat inlägg: Hur man tittar på HBO gratis lagligt

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found