Importera eller exportera en Outlook-profil med hjälp av registret

Idag ger vi dig ett sätt att exportera och importera en Outlook 2013-profil. I vårt arbete måste vi ha konfigurerat många olika e-postkonton med olika profiler och varje gång vi måste ändra positioner måste vi konfigurera hela positionen och konfigurationen av Outlook-postlådor är det som tar oss mest tid.

Idag rörde han mig igen och jag var trött på att upprepa vad jag alltid har letat efter en lösning och det här har varit det bästa jag har uppnått, för Microsoft-folket är så trevliga att de inte gör det möjligt att direkt kopiera / överföra Outlook-profiler från en dator till en annan eller från en Windows-profil till en annan profil.

Uppenbarligen behöver vi ett team med Outlook-profilerna korrekt konfigurerade.

  • Vi öppnar kör (Windows-tangent + R) och skriver "regedit”.
  • Vi seglar till rutten HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Windows Messaging Subsystem \
  • Vi väljer och högerklickar på mappen Profiler, välj i menyn Att exportera.

  • Det typiska fönstret för att spara dokument visas. Vi behåller det.

Från och med nu kommer vi att ha det tillgängligt för att ta det till en annan dator eller spara det. Om vi ​​när som helst behöver det måste vi bara dubbelklicka på filen som vi har skapat och klicka på Ja för att posten ska laddas.

Nästa gång du öppnar Outlook börjar det hämta din profilinformation. Det tar ett tag innan det öppnar sig, förtvivla inte.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found