HiSense C20 King Kong II i recension: en skottsäker nedsänkbar terminal

HiSense är ett företag som verkligen har blivit känt i världen av tv-apparater och smarta tv-apparater. Nu försöker det asiatiska varumärket ta sig in i den komplicerade världen av smartphones med en verkligt unik telefon som säkert kommer att etsas på dina näthinnor. Vi pratar om HiSense C20, även känd som King Kong II. Kan du inte gissa var smeknamnet kommer ifrån?

I dagens granskning analyserar vi HiSense C20 King Kong II, en motståndskraftig och nedsänkbar terminal, som klarar ett direkt stans från Hulken själv.

Design och finish

Vad som verkligen skiljer ut den här HiSense C20 King Kong II av resten av terminalerna är dess robusta design och finish. Vi pratar om en smartphone speciellt utformad för att tåla fall, stötar och alla slags stötar. En tuff telefon som få andra. Det är också helt nedsänkbar, kunna hålla på ett meters djup under en period av 30 minuter.

För att uppnå detta motstånd mot de negativa Terminalen har gummiskydd på de övre och nedre ramarna, vilket skyddar skärmen och kroppen på enheten från eventuella fall och stötar. I motsats till vad det kan tyckas är dessa skydd ganska attraktiva att se på och ser väldigt bra ut i en terminal som har en design som liknar iPhone 4.

AMOLED-skärmen har en storlek på 5 ”med HD 1280 x 720 upplösning, som i sin tur är skyddad av ett glas Corning Gorilla Glass 4, som tillsammans med det ovan nämnda gör den här telefonen till den perfekta enheten för äventyrare och älskare av de mest extrema situationerna. Vill du se vad en Gorilla Glass 4 klarar? Ta en titt på följande video:

Kraft och prestanda

Även om HiSense C20 King Kong II riktar sig främst till en publik som letar efter en stark och hållbar terminal, har tillverkaren också tagit hand om att leverera kompetent hårdvara av hög kvalitet.

Här hittar vi inte den klassiska Mediatek-processor som dessa typer av enheter vanligtvis levererar. HiSense C20 har en 8-kärnig Snapdragon 410-processor, som tillsammans med deras 3 GB RAM-minne säkerställer mer än flytande prestanda. Det har också 32 GB internt lagringsutrymme som inte kan expanderas och ett mycket lätt anpassningsskikt som fungerar under Android 5.1. En enhet med vilken vi kan utföra våra dagliga uppgifter som att kontrollera e-post, surfa på internet, chatta eller spela ett par spel utan rädsla för att telefonen kommer att lämna oss.

Kamera och batteri

Kameran och batteriet är också viktiga faktorer om vi ska använda denna King Kong II på våra weekendresor. När det gäller kameran har HiSense C20 funktioner en 5MP selfie-lins och en bakre lins med 13MP-upplösning för att ta kvalitetsfotografier. En intressant detalj är att vi också har en dubbelknapp för slutaren, med vilken vi först kan fokusera och sedan ta bilden så blir allt perfekt. Tänk på att nu kommer vi att kunna ta stillbilder även under vattnet!

När det gäller autonomi presenterar enheten ett 3200mAh batteri. En kraft som även om den inte är den högsta vi hittills har sett, men att det är en betydande siffra som gör att vi kan arbeta med den med sinnesfrid att veta att det inte tar slut på batteriet vid den första bytet. Det finns tillfällen när vi kan spendera en hel dag borta från en laddare, och i sådana fall batterisäkerhet är avgörande.

Andra funktioner

När det gäller resten av specifikationerna för HiSense C20 King Kong 2 kan vi markera att den har Dubbel MicroSIM Y stöder 4G-nätverk. Därför har vi också det plus att vi kan använda terminalen med två olika telefonnummer. Det presenterar också ett ljud över genomsnittet tack vare sitt Dolby-certifierade ljud.

Pris och tillgänglighet

HiSense C20 King Kong II är en mellanklass-smarttelefon, och sanningen är att den med de funktioner den hamnar lätt kan stå på 200 euro. Lyckligtvis har tillverkaren sett till att leverera en prisvärd telefon. Dess nuvarande pris är 178.86€ och det är något som uppskattas.

Vi står inte framför en galetelefon för att visa upp på vår nästa svarta slipsmiddag. King Kong 2 är en smartphone med vilken vi kommer att kunna spela, "misshandla" den och slå den utan rädsla för att bryta den. Den perfekta enheten för dem som letar efter en resistent, vattentät telefon med mer än intressanta funktioner.

Opirat | Köp HiSense C20 King Kong II (€ 178,86, ungefär $ 190 att byta)

Opirat | Köp microSD-kort till King Kong II(se erbjudanden)

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found