5 alternativ till WeTransfer för att skicka stora filer

Ett av de senaste alternativen för att skicka och ta emot information via webben är Vi överför. Det är en onlineplattform som möjliggör utbyte och lagring av stor information. Det sticker ut för att sakna de begränsningar som andra system som eposten. Och dess verksamhet baseras på molnet.

Eftersom många Internetanvändare söker efter sådana webbplatser eller tjänster, olika alternativ har dykt upp. Även om vi står inför en komplett plattform letar vi alltid efter andra alternativ. Lyckligtvis erbjuder Internet ett brett utbud att utforska och välja mellan så att du kan skicka alla typer av tunga filer.

Alternativ till WeTransfer för att skicka stora filer

Idag, efter nästan tio år i drift, har WeTransfer blivit en av de mest populära tjänsterna. Det är favoriten när du skickar stora filer. Bland dess viktigaste egenskaper har vi det: det är gratis, lätt att använda och misslyckas i allmänhet nästan aldrig.

Tänk på att om du vill skicka filer som är större än 2 GB, du kan inte göra det för gratisversionen. Det finns dock ett antal alternativ förutom WeTransfer som fungerar på samma sätt som detta och inte begränsar filens storlek.

Därefter kommer vi på ett kort och enkelt sätt att beskriva de fem bästa alternativen som marknaden erbjuder i förhållande till WeTransfer. Denna grupp plattformar är internetfavoriter:

Filmeddelande

Det anses vara den mest erfarna portalen för tung sjöfart efter WeTransfer. Det började 2008 som en mycket grundläggande plattform, som hittills inte har genomgått stora förändringar. Det är viktigt att komma ihåg att när du går in på din webbplats låt oss hitta en mail manager. Här måste du fylla i en serie fält, inklusive:

  • Mottagarens e-post.
  • Avsändarens post.
  • Affär
  • Meddelande

Dessutom erbjuds två fraktalternativ, allt beror på användarens behov. Med andra ord, om vi vill skicka en enda fil, väljer vi alternativet «Skicka fil». Medan om vi ska skicka flera väljer vi alternativ «Skicka mapp» varifrån vi kommer att länka alla filer till posten. När vi har bifogat filerna aktiveras alternativet "Skicka". Dess sändningskapacitet är en av de största och möjliggör sändning av filer på upp till 50 GB.

Andra funktioner inkluderar: användaren kan välja hur många dagar länken ska vara tillgänglig, med högst 7 dagar. Dessutom kan tjänsten meddela dig när mottagaren laddar ner filerna.

Ange FileMail

Ydray

Detta filleveranssystem utvecklades i Spanien. Han anses vara som en av de mest konkurrenskraftiga gratisplattformarna när det gäller att skicka stora filer. Bland dess viktigaste egenskaper har vi:

  • Skicka filer med maximalt upp till 5 GB.
  • Tillåter maximalt 20 mottagare per sändning.

När det gäller antalet filer som skickas per överföring är den begränsad till upp till 50. Du behöver inte registrera dig för att använda den. Och även filerna kommer att vara tillgängliga för nedladdning i högst 7 dagar, exklusive frakt.

Gå in i Ydray

Smash

Smashs huvudfunktion är enkelhet i sin design. Så din webbsida innehåller bara en stor "S" i sin design. Det tillåter dock sändning av stora filer. För att använda den här tjänsten, Det är nödvändigt att klicka på "S" och välja den fil som vi vill skicka. Då kommer det att berätta för oss att vi måste placera mottagaren, liksom meddelandet vi vill lägga till och den personliga webbadressen.

Det bör noteras att detta fraktalternativ har andra tjänsterbjudanden. Dessa inkluderar: anpassa sidan som innehåller filen, detta för att ladda ner eller lägg till ett lösenord. Det kännetecknas av att ha en ganska uppdaterad design.

Förutom att vara ganska personlig och saknar begränsningar vad gäller filernas storlek. När det gäller nedladdningstiden för länken, som de andra plattformarna, är det 7 dagar. Och allt med en plan som är helt gratis.

Enter Smash

MyAirBridge

En annan onlineplattform som har utformats för att utbyta filer på ett enkelt sätt. Ingen applikation eller molntjänster är nödvändiga för dess användning. Dess verksamhet består när du skickar en fil till en annan användare med hjälp av en E-post. En nedladdningslänk kan också användas.

Bland fördelarna med denna överföringstjänst kan vi nämna: det gör att användaren kan skicka filer upp till 20 GB. Den mest anmärkningsvärda nackdelen är dock längden på nedladdningslänkarna. De stannar bara i tre dagar.

Ange MyAirBridge

TransferNow

Detta är det senaste alternativet som presenterats för WeTransfer. Det kännetecknas av: möjliggör dataöverföring på upp till 4 GB. Det visar inga begränsningar när det gäller antalet filer. Och låter dig inkludera en maximalt 20 mottagare per sändning.

Dessutom erbjuder det möjlighet att programmera både sändningsdatum och utgångsdatum för en överföring. Det bör noteras att länkarna har en maximal varaktighet på 7 dagar, och de kan också anpassas. Den kanske största nackdelen med denna tjänst har att göra med antalet dagliga överföringar. Eftersom det bara tillåter fem överföringar per dag.

Ange TransferNow

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found