Topp 10 webbläsare för Android - The Happy Android

webbläsare det är en av de viktigaste apparna på vilken enhet som helst. Att ha rätt webbläsare kan helt ändra webbupplevelsen, och sanningen är att det är jävligt galet, det finns tusentals webbläsare för Android! Vilken sitter vi kvar med?

De 10 bästa webbläsarna för Android klassificerade efter typ

I allmänhet använder de flesta användare Google Chrome för att surfa på nätet, eftersom det är webbläsaren som vanligtvis förinstalleras som standard på många telefoner. Men människan lever inte bara på Chrome: alternativet i webbläsare är nästan oändligt, var och en med sin egen stjärnfunktion.

Modig webbläsare: bästa webbläsare med inbyggd annonsblockerare

Brave Browser är en relativt ny webbläsare som kom ut 2016. Bland dess olika funktioner har en inbyggd annonsblockerare, förutom att tillåta blockering av kakor och skript från tredje part. Det ger möjlighet till anpassade inställningar per sida, förutom det klassiska inkognitoläget, historik, bokmärken etc.

Ladda ner QR-kod Brave Browser: snabb, säker och privat webbläsare Utvecklare: Brave Software Pris: Gratis

Dolphin-webbläsare: den bästa webbläsaren med Flash

Dolphin är en webbläsare som orsakar viss hängivenhet hos vissa användare. Bland dess många funktioner är möjligheten att ändra teman, annonsblockering, privat surfning och det stöder Flash. Är det den bästa webbläsaren med inbyggd Flash Player? Förmodligen. Mer än 50 miljoner nedladdningar på Google Play.

Ladda ner QR-kod Webbläsare Dolphin Browser Utvecklare: Dolphin Browser Pris: Gratis

Flynx: det bästa för att surfa utan internetanslutning

Flynx är en annan webbläsare, med en verkligt innovativ användarupplevelse. Istället för att öppna helskärm visas det som ett flytande fönster. På det här sättet, om vi använder en annan app - till exempel Facebook - kan vi öppna webbläsaren utan att lämna den när som helst.

Den erbjuder två fantastiska funktioner: ett nattläge att läsa på natten utan att förstöra våra ögon och möjligheten till spara sidor för att läsa dem offline utan att behöva anslutas till Internet.

Ladda ner QR-kod Flynx - Läs smart på nätet Utvecklare: InfiKen Labs Pris: Gratis

Naken webbläsare: den bästa webbläsaren för low-end Android-enheter

Det finns lätta webbläsare, och sedan finns det Naken webbläsare. Denna webbläsare för Android tar effektivitet som en flagga för att vara den snabbaste av alla. Men för detta har han varit tvungen att offra en viss visuell estetik. Låt oss säga att det inte är det vackraste, men det gör sitt jobb: att vara snabbast. En webbläsare rekommenderas starkt för low-end Android-telefoner och gamla terminaler - stöder Android 2.1 och högre -.

Registrera QR-kod Naken webbläsare webbläsare Utvecklare: Feverish Development Pris: Tillkännages

UC Browser: den snabbaste webbläsaren

UC-webbläsare uppnår en högre laddningshastighet tack vare datakomprimering. Det är inte heller det största estetiska underet, men det är mycket vackrare än Naked Browser. Det är en mycket populär webbläsare i Kina, med miljontals nedladdningar bakom och blixtsnabb.

Ladda ner QR-kod UC Browser - Populära videor Utvecklare: UCWeb Singapore Pte. Ltd. Pris: Gratis

Opera Mini: den bästa webbläsaren för att spara data

Jag har alltid gillat Opera-webbläsaren. På Android har den två versioner: den klassiska Opera och Opera Mini. Miniversionen syftar till att minska dataförbrukningen Och det har bland annat saker som smart bakgrundsnedladdning, spårning av dataanvändning och annonsblockerare. Om vi ​​vill spara megabyte är det här en bra webbläsare för det.

Ladda ner QR-kod Opera Mini Browser Developer: Opera Price: Gratis

Orbot + Orfox: webbläsaren med mer integritet

Om du vill navigera utan att spåras, hålla din integritet maximalt, du har säkert övervägt att använda Tor-nätverket. Fullmakten till Orbot använder Tor för att kryptera vår internettrafik och döljer den sedan genom att skicka den genom ett antal datorer runt om i världen. När vi har upprättat anslutningen kan vi använda Orfox för säker och privat surfning. Orfox är den officiella webbläsaren för Tor-tjänsten på Android.

Ladda ner QR-kod Orbot Proxy med Tor Developer: Tor Project-priset: Gratis Ladda ner QR-kod Orfox Developer: Tor Project-priset: gratis

Lightning-webbläsare: den bästa webbläsaren för Android TV

Lightning-webbläsaren är utformad för både telefoner och surfplattor samt Android TV, vilket gör det mycket lättare att använda om vi har en av dessa enheter. Den väger väldigt lite och är väldigt effektiv, speciellt om vi har en enhet med Android TV och mycket lite RAM.

Ladda ner QR-kod Lightning Browser - webbläsarutvecklare: Anthony Restaino Pris: Gratis

Firefox: den mest anpassningsbara webbläsaren

Firefox är en av de tre fantastiska Android-webbläsarna. Det är verkligen ett namn som inte kan saknas i någon lista. Bland dess många funktioner är möjligheten att synkronisera bokmärken, historia etc. med PC stöder det tillägg, det stöder Chromecast och många andra saker. En av de mest kraftfulla och kompletta gratiswebbläsarna på marknaden.

Ladda ner QR-kod Firefox: snabb, privat och säker webbläsare Utvecklare: Mozilla Pris: Gratis

Chrome: det mest populära av alla

Chrome, Googles webbläsare, är det mest använda på Android länge. Den har en bra design i Material Design, den är synkroniserad med PC: ns Chrome, den är helt integrerad i Android och har funktioner för standard- och avancerade användare. Många använder det helt enkelt för att det kommer som standard och har rykte för att konsumera mycket RAM, men sanningen är att det fungerar riktigt bra.

Ladda ner QR-kod Google Chrome: snabb och säker Utvecklare: Google LLC Pris: Gratis

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found