Molnlagring: 8 alternativ till MEGA - The Happy Android

För 3 dagar sedan larmade: Kim Dotcom meddelade på Twitter att Mega molnlagringstjänst har inte använt betalningsprocessorer på två år, vilket innebär att du inte har tjänat en lägsta inkomst så länge. Dessutom är den nuvarande "ägaren" av Mega, Bill Liu, i sökning och fångst i Kina, vilket inte kan vara bra.

Inför en möjlig nedläggning av Mega är det dags att göra en säkerhetskopia av allt vi har hängande på deras servrar och börja leta efter nya alternativ. Nedladdningshastigheterna som Mega erbjuder är verkligen otroligt, men När vi letar efter ersättare måste vi ta hänsyn till andra faktorer, såsom informationssäkerhet, tillförlitlighet eller lagringspriset i händelse av att vi inte vill begränsa oss enbart till nedladdning av innehåll. Om Mega försvinner, vilka andra tjänster kan vi använda som ett alternativ?

SabreCat

SaberCat är ett bra verktyg för molnlagring. Det erbjuder 5 GB utrymme och en mycket bra uppladdnings- och nedladdningshastighet. Det är väldigt enkelt att använda, det har den "wordpress-stil" -arom som jag kallar det, differentierade utrymmen och allt är väldigt tydligt. Det låter dig också registrera dig med ditt Twitter-, Facebook-, Google- eller AOL-konto. Viktig information om du är en av dem som redan börjar begravas av antalet användare och lösenord som hanterar.

ZippyShare

ZippyShare har ingen begränsning på antalet filer du kan ladda upp, utan begränsar istället uppladdningsstorleken för varje fil till 200 MB. Vi skulle säga att den här tjänsten kännetecknas av sparsamhet: allt du laddar upp raderas automatiskt efter 7 dagar. Det är lite daterat i design, men annars kan det vara ett bra verktyg för tillfällig fildelning. Ingen registrering krävs.

Uploaded.net

Den erbjuder 2 GB lagringsutrymme (inget "utgångsdatum" om du registrerar dig som användare). Du kan få ett premiumkonto för att förbättra nedladdningshastigheten och du kan också hyra andra typer av konton om du behöver öka lagringsutrymmet. Standardhämtningshastigheten (gratis) är låg och överstiger vanligtvis inte 75 Kb / s

Mediafire

Mediafire är möjligen det bästa alternativet om Mega försvinner. Den har funnits i många år och är enkel att använda och ladda ner. Det har vanligtvis bättre nedladdningshastigheter än andra liknande tjänster, men om du vill ladda ner stora filer måste de säkert delas in i delar.

4Delad

En annan webbplats för att dela filer, som du säkert kommer att veta om du någonsin har laddat ner piratsaker. Som lagringstjänst erbjuder den 10 GB gratis och 100 GB om du betalar $ 10 / månad. Det har många annonser, vilket är helt vanligt för denna typ av webbplats (du måste alltid undvika annonser, det är oundvikligt). Det har också ett avsnitt på sin hemsida där du kan se och ladda ner vad resten av 4Shared-användare delar, därför sekretess 0.

HighTail

Tidigare känd som YouSendIt, låter det dig ladda ner filer med en maximal storlek på 250 MB och 2 GB lagringsutrymme. Den betalda versionen å andra sidan erbjuder obegränsat utrymme och en maximal storlek på 10 GB för varje fil. Fråga mig inte varför, men det är en ganska populär tjänst i näringslivet (jag har själv varit tvungen att stödja användare med problem att ladda ner filer från YouSendIt flera gånger. Inte för att det var ett problem med webben, men i företagen ofta "cap" den här typen av nedladdningar).

SendSpace

Den fria versionen har en filstorleksgräns på 300 MB som tas bort inom 30 dagar efter uppladdningen, och hastigheten är vanligtvis under 100 MB / s. Om du inte får Premium-tjänsten för $ 10, kan du i så fall ladda ner med mycket högre hastigheter och ha 100 GB per månad för uppladdning utan utgångsbegränsning och 4 GB storlek per fil.

DepositFiles

En annan gammal bekant i världen. Det har rykte för att vara en vilseledande tjänst, men sanningen är att den inte skiljer sig så mycket från sina konkurrenter i många avseenden. Maximal storlek på 10 GB per fil och obegränsat utrymme i fritt läge. Den stora nackdelen med DepositFiles är att om du ägnar dig åt att ladda upp innehåll, om du efter 90 dagar inte laddar upp någon ny fil, raderas dina filer.

Sanningen är att framsidan av DepositFiles drar ful

Och vad tycker du? Vad är ditt favoritalternativ till Mega?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found