Cubot P20 i recension, den mest prisvärda klonen av Huawei P20 Pro

Sedan Huawei P20 Pro Vi har inte slutat se kinesiska smartphones som försöker imitera designen på denna otroliga mobiltelefon. På hårdvarunivå är det omöjligt att komma nära Huaweis titan, men för en liten del av priset kan vi hitta intressanta mellanklassmobiler som Elephone A4 Pro eller Umidigi Z2.

Idag pratar vi om tillvägagångssättet till P20 Pro av en annan av de mest kända kinesiska varumärkena inom mellanklassen, Cubot. Den nya Cubot P20 är förmodligen den billigaste klonen Huawei P20 Pro för närvarande, och ja, det har också ett hack - hur kan det vara annorlunda, självklart-.

Cubot P20 i recension, en mycket prisvärd klon med Full HD + -skärm och 4000 mAh batteri

Cubot P20 är en mobil som av priset är farligt nära det låga intervallet, men när det gäller komponenter har det flera mer än intressanta höjdpunkter i raden av det bästa mellanområdet för 2018.

Design och display

En av de första sakerna som har förvånat mig med denna Cubot P20 är dess skärm. Vanligt att se paneler med lägre upplösningar är det ett nöje att hitta en skärm av 6,18 ”i Full HD + (2246 x 1080) och 408ppi-format.

En annan detalj som vi alltid måste kontrollera när vi tittar på mobiler som är cirka 200 euro är deras vikt. I det här fallet behöver vi inte heller oroa oss, eftersom vi står inför en ljusterminal som förblir i lite mer än korrekt 167 gram.

När det gäller resten av P20-designen finns det inte mycket mer att säga: en vacker mobil vars främsta attraktion utan tvekan är hacket och den aspekten som liknar Huawei P20 Pro - sparar de uppenbara avstånden-. Terminalen finns i färg svart, blå och Skymning svart.

Kraft och prestanda

På hårdvarunivå står vi inför ett effektivt mellanklass, men utan alltför många anspråk. P20 monterar en SoC MTK6750T Octa Core 1,5 GHz, 4 GB RAM, 64 GB intern lagring kan utökas till 128 GB och Android 8.0 som ett operativsystem.

Kort sagt, en bra prestanda mobil för dag till dag, vilket är upp till standarden med de flesta appar och spel på marknaden, men med vissa begränsningar när det gäller att hantera alltför tunga spel eller multimedia redigeringsuppgifter. Det vanliga i enheter av detta sortiment.

För praktiska ändamål innebär detta ett benchmarkingresultat i Antutu på 41 500 poäng.

Kamera och batteri

I det fotografiska avsnittet satsar Cubot P20 på en kraftfull dubbelkamera av 20MP + 2MP med f / 2.0 bländare och en 13MP selfie-kamera.

När det gäller autonomi utrustar terminalen ett generöst batteri 4000 mAh med micro USB-laddning. Ett batteri med stor kapacitet som tyvärr inte har någon anslutning via USB typ C, något som vi saknar och som skulle ha varit pricken över i.

När det gäller resten av funktionerna, ange att den har en dubbel SIM-kortplats (nano + nano), 3,5 mm hörlursuttag, Bluetooth 4.0-anslutning och FM-radio. Det innehåller också en fingeravtrycksläsare i fodralet, även om det ännu inte har gjort språnget att låsa upp genom ansiktsigenkänning.

Pris och tillgänglighet

Cubot P20 är tillgänglig nu och kan för närvarande köpas för ett reducerat pris på149,99 $, cirka 131,25 € att ändra, på GearBest. Ett erbjudande som kommer att vara aktivt fram till slutet av oktober. Det finns också på andra webbplatser som Amazon, till ett pris som är mindre än 200 euro.

En bra valuta för pengarna smartphone med anmärkningsvärda detaljer som skärmen, ett bra batteri, en anständig kamera och en perfekt vikt. Vad mer kan vi be om från den billigaste klonen på Huawei P20 Pro? Om vi ​​får det till ett bra pris, ett mer än intressant alternativ.

GearBest | Köp Cubot P20

Amazon | Köp Cubot P20

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found