Hur vet jag om du har blockerats på Skype - The Happy Android

Det inlägg som har haft flest kommentarer på The Happy Android hittills är det här där jag kommenterar de tester vi kan göra för vet om en kontakt är online i Skype. Sanningen är att det är förståeligt, eftersom möjligheten att sätta dig själv i "osynligt läge", Tillsammans med kombinationen av Skype-appversion + Skype för PC + Skype integrerat i Outlook och möjliga ofrivilliga frånkopplingar bildar en superexplosiv cocktail. Och av den anledningen, för att få lite mer ljus över ämnet, ska jag idag försöka klargöra hur kan vi veta om vi har blockerats på Skype. Det är ett mycket intressant ämne!

Innan vi börjar måste vi vara tydliga Skype har ingen ikon eller meddelande som säger att en kontakt har blockerat oss. Men säkert visste du redan att ... om inte du inte skulle läsa det här inlägget, eller hur?

Hur som helst, det finns ett par tecken eller ledtrådar som kan hjälpa oss att bekräfta om vi verkligen har blockerats av en av våra Skype-kontakter.

Notera: Bilderna i den här artikeln är hämtade från Windows-versionen av Skype, men riktlinjerna gäller för alla nuvarande Skype-plattformar (PC, Android, iOS, webbversion (e-post)).

2 ofelbara ledtrådar för att veta om en kontakt har blockerat dig på Skype

De två teknikerna eller "knep" som vi kan försöka ta reda på om de verkligen har blockerat oss på Skype är följande:

Tricket med samtalet

Om en kontakt alltid visas i status "osammanhängande”På Skype och du misstänker att han kan ha blockerat dig ett ofelbart test är att ringa ett samtal.

  • Om samtalsförsöket varar i cirka 3 sekunder ger det ingen ton och lägger sedan på meddelandet “Samtalet avslutadesDet betyder att kontakten har blockerat dig.
Ineffektivt tecken på att du har blockerats
  • Om Skype försöker ringa och förblir i tillståndet "ansluter ..."Under en lång tid och sedan dyker upp ett meddelande som säger att"samtalet till XXXX har inte besvaratsHelt enkelt att personen är frånkopplad. Du har inte blockerat oss på Skype.
I detta fall kopplas kontakten helt enkelt bort

Kontaktikon med frågetecken

När en kontakt visas med ett grått frågetecken kan det betyda två saker:

  • Att kontakten ännu inte har accepterat din Skype-begäran och därför har du aldrig kunnat prata med den personen.
  • Att kontakten har accepterat din begäran har du talat tidigare men den kontakten har blockerat och tagit bort dig.

Detta test är lite mer sällsynt, eftersom när någon blockerar dig visas det helt enkelt i staten "osammanhängande”, Men jag har sett några kommentarer på Skype-forum och det verkar som att detta också är fallet, och detta händer när användaren också har tagit bort dig från din kontaktlista.

Som i allt som är relaterat till Skype kommer det alltid att finnas tvivel, eftersom Skype inte vill att vi verkligen ska ta reda på om någon har blockerat oss och aldrig kommer att uttryckligen ange det. Kanske i nya versioner av Skype kommer dessa tester att bli föråldrade, men idag kan jag intyga att de är 100% effektiva (jag har gjort testerna personligen med två av mina Skype-konton). Bekräftad!

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found