Ulefone Power 5 i analys, ett under med 13 000 mAh batteri

Ulefone har precis släppt en ny modell i Power-serien. Detta är linjen från den asiatiska tillverkaren, känd främst för sina otroliga batterier. Med Ulefone Power 5 har de beslutat att sluta skoja och lämna över smarttelefonen med det största batteriet vi har sett hittills. Och bäst av allt: de har minskat sin vikt jämfört med tidigare modeller. Låter intressant!

I dagens översyn pratar vi om Ulefone Power 6, en mobil med 13.000 mAh batteri och snabb laddning, en 6-tums Full HD + -skärm och 6 GB RAM, samt en bra kamera.

Ulefone Power 5 i analys, en mobil med 13 000 mAh batteri och snabb laddning förpackad i en kropp på bara 200 gram

På hårdvarunivå är Power 5 praktiskt taget identisk med Ulefone Power 3 som kom ut för ungefär 10 månader sedan. Denna nya terminal har dock en mer robust design, är lättare och erbjuder trådlös laddning.

Design och display

Ulefone Power 5 åker en 6-tums skärm med Full HD + upplösning på 2160 x 1080p och en pixeldensitet på 402ppi. Den har en robust design med skarpa kanter som påminner om den typiska stilen spelare. För att lyfta fram väskan, som har en mycket nyfiken och intressant textilfinish.

Terminalen har måtten 16,94 x 8,02 x 1,58 cm och en vikt på 200 gram.

Kraft och prestanda

OM vi går in i Power 5-tarmarna finner vi att terminalen är mycket bra betjänad i alla sektioner. Å ena sidan har vi en SoC Helio P23 Octa Core på 2,0 GHz, 6 GB RAM och 64 GB intern lagring kan utökas upp till 256 GB med kort. Operativsystemet, Android 8.1 Oreo (vilket innebär att vi kan använda ansiktsigenkänning, förutom fingeravtryck, för att låsa upp telefonen).

Detta innebär att mobil når ett benchmarkingresultat av 77 729 poäng i Antutu. Kort sagt, en terminal med bra prestanda för 99% av de applikationer och spel som finns i Google Play Butik.

Kamera och batteri

Den visuella delen av Ulefone Power 5 stöds av två kraftfulla främre kameror och ytterligare 2 bak. Huvudkameran är en 21MP + 5MP Sony IMX230 med bokeh-effekt, bildstabilisator, f / 2.0-bländare och dubbel blixt. I selfieområdet, en dubbel lins av 13MP + 5MP.

Enhetens höjdpunkt är utan tvekan batteriet. Ett 13.000 mAh batteri med USB typ C-laddning, snabb laddning (5V / 5A) och trådlös laddningsfunktion. Med tillverkarens ord skulle Power 5 med detta nå en autonomi på upp till 7 dagar vid normal användning och 10 dagars lättanvändning.

Även om dessa siffror i själva verket tenderar att vara lite mer blygsamma, är sanningen att vi med 13.000 mAh måste kasta bort flera dagar, helt glömma att ladda terminalen igen.

För praktiska ändamål kan vi också använda terminalen som kraftbank eller externt batteri för att ladda andra enheter med USB typ C-kabel.

Anslutning

Ulefone Power 5 har Bluetooth 4.1, dubbla SIM-kortplats (nano + nano) och dubbel AC WiFi (2.4G / 5G).

Pris och tillgänglighet

Ulefone Power 5 är redan på gatorna och kan för närvarande fås på ett pris på 226,20 €, cirka 259,99 dollar att ändra, på GearBest. Det finns också på andra webbplatser som Amazon, men priset i detta fall skjuter upp över 300 euro.

Kort sagt, vi står inför den ideala telefonen för dem som söker autonomi på högsta nivå. Dess hårdvara är den mest anständiga som vi kan hitta i det kinesiska premiummediet, och sanningen är att andra aspekter som kameran och skärmen inte är dåliga heller. Dessutom är den inte för tung i fickan. Stort värde för priset.

GearBest | Köp Ulefone 5

Amazon | Köp Ulefone 5

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found