Cube Mix Plus i analys, en 10,6-tums surfplatta med en 128 GB SSD-disk

Nyligen frågade de mig som enligt min mening var den bästa kinesiska surfplattan för tillfället. Det första alternativet som kom att tänka på var Cube Mix Plus, en surfplatta med en 10,6-tums skärm och Full HD-upplösning med Windows 10. Vet du varför Cube Mix Plus verkar för mig den bästa kinesiska surfplattan för tillfället? För sin otroliga 128 GB SSD-enhet, något som inte ses särskilt ofta i enheter av denna typ, och som förändrar användarupplevelsen helt.

Cube Mix Plus Review: Bästa kinesiska Tablet PC 2017?

I dagens recension pratar vi om Cube Mix Plus, toppen av sortimentet som Cube lanserade i början av 2017, och som fortfarande är en enhet med många möjligheter idag. Vi började!

Design och display

Cube Mix Plus-modellen har en 10-punkts kapacitiv IPS-skärm, med en storlek på 10,6 tum och Full HD-upplösning 1920 x 1080p. En av de stora poängen till förmån för denna surfplatta är att är kompatibel med Wacomm stylus 1024 trycknivåer.

Detta innebär att vi kan dra stor nytta av det om vi är fans av digital ritning, eftersom det inte är vanligt att kinesiska enheter av denna typ är kompatibla med pennan så exakt som dessa.

När det gäller designen hittar vi den klassiska premiumfinishen som Cube vanligtvis levererar på sina enheter, med vita ramar i det här fallet och ett silvermetallhölje. Den har en vikt på 700gr och måtten 27.30 x 17.20 x 0.96 cm.

Kraft och prestanda

Inuti Cube Mix Plus hittar vi riktigt attraktiv hårdvara. En dubbel processor Intel Kaby Lake Core M3-7Y30 körs med en basfrekvens på 1,61 GHz och 2,60 GHz i turboläge. Tillsammans med processorn har vi en Intel-grafik HD-grafik 615 med 24 Exekveringsenheter med en hastighet på 300/900 MHz (Base / Turbo).

Allt detta tillsammans med 4 GB RAM-minne Y en 128 GB SSD-disk, som kan ladda systemet - i det här fallet, Windows 10- och köra applikationer som ett skott. Den har också en SD-kortplats som enkelt kan utöka kapaciteten med ytterligare 128 GB per kort.

Generellt kan vi säga att Cube Mix Plus har mer än intressanta specifikationer för det prisklass inom vilket den fungerar. Det är en surfplatta med vilken vi kan arbeta med stor flyt, ljusår från alla andra liknande enheter, främst tack vare dess SSD-disk.

Om vi ​​också tar hänsyn till det ocksåvi kan fästa ett tangentbord och gör den till en liten bärbar dator, vi har en komplett surfplatta som få andra.

Kamera och batteri

När det gäller kameran hittar vi en lins som är lite mer än kompatibel: a 5MP bakre kamera med autofokus och en 2MP-ledning. Å andra sidan, i autonomisektionen, utrustar den ett inbyggt 7,4V 4300mAh batteri att vi snabbt kan ladda via USB Plus C-porten på Mix Plus.

Portar och anslutningar

När det gäller resten av teknisk information har denna intressanta surfplatta ett 3,5 mm hörlursuttag, micro USB 3.0-port, micro SD-kortplats, USB Type C-port och strömport. Den innehåller också Bluetooth och stöder 2,4 GHz och 5 GHz WiFi-nätverk.

Pris och tillgänglighet

För närvarande kan vi få en Cube Mix Plus-surfplatta för 288,22 euro på GearBest, cirka 343,99 dollar att byta. En premium-surfplatta med mycket valuta för pengarna med tanke på dess funktioner.

I allmänhet verkar det för mig som en anmärkningsvärd tablett att det inte finns mycket som kan skyllas på den. Den har en SSD-disk som levererar ovanliga laddningshastigheter i surfplattformatet, den är kompatibel med Wacomm-pennor, den har en riktigt snygg skärm och rätt mängd RAM. Ganska en framgång från Cube.

GearBest | Köp Cube Mix Plus

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found