Så här avinstallerar du fabriksappar med System App Remover - The Happy Android

Det finns tillfällen när vi köper en mobiltelefon eller en surfplatta och den är infekterad med applikationer som tillverkaren kräver att vi håller installerade. De kan inte raderas, de går inte ens bort med varmt vatten, och om vi redan använder andra appar som gör detsamma men bättre tar vi lagringsutrymme helt i onödan.

System App Remover är ett program för rotanvändare som låter dig avinstallera alla appar från en Android-terminal, till och med system- eller fabriksappar, som är förinstallerade som standard.

System App Remover: ett grundläggande verktyg för att avinstallera alla applikationer

Den här gratisappen har mer än 10 miljoner nedladdningar på Google Play och är en av rotapplikationerna par excellence av alla superanvändare som är värda sitt salt. Dess användarvänlighet och dess egenskaper gör det till ett oerhört funktionellt verktyg:

  • Låter dig avinstallera system- och användarappar.
  • Flytta applikationer till SD-kortet.
  • Flytta appar till enhetens interna minne.
  • Låter dig skanna, installera och ta bort apk-filer i SD-minnet.

Avinstallera en fabriksapp på Android

För att bli av med någon systemapp behöver vi bara visa sidomenyn på System App Remover och klicka på "Systemapp”. Vi kommer att se en lista över de appar som är förinstallerade som standard på enheten, till exempel de typiska apparna som Google Play Musik, Google Play Böcker och liknande.

Allihopa de har en legend som indikerar om applikationen kan avinstalleras utan problem eller om det är en viktig app för systemet. Det finns totalt tre typer:

  • Den kan raderas (den har ingen legend).
  • Måste underhållas.
  • Huvudmodul.

Det rekommenderas endast att avinstallera de appar som är markerade som borttagbara. I andra fall kan vi ta risker och tvinga bort avinstallationen, men vi kan skada systemet, så det är en uppgift som vi måste utföra med stor försiktighet.

För att avinstallera en fabriksapp, välj bara den och klicka på "Avinstallera”.

En annan fördel är att även om vi tar bort ett program kommer det att gå till papperskorgen så att vi alltid kan gå till det och återställa det.

Ladda ner QR-kod App Remover Utvecklare: Jumobile Price: Gratis

Med System App Remover (eller Appborttagare, som han kallar sig på spanska) en dörr lika nödvändig som den för att kunna avinstallera det program vi vill ha på vår telefon. Om vi ​​har rotbehörigheter, är det viktigt att göra en bra rengöring av bloatware på Android.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found