Så här avbryter du alla dina snabba och enkla e-postprenumerationer

Skräppost blir ett verkligt problem. Själv har jag till exempel ett Gmail-konto som är fullt av meddelanden från alla typer av webbplatser och butiker. Och tack och lov att Google skiljer kornet från vete och grupperar e-postmeddelanden av typen "Social"Y"Kampanjer”. Ändå när jag får ett viktigt e-postmeddelande måste jag nästan alltid dyka igenom irrelevant innehåll som jag ännu inte har tagit bort.

Många av e-postmeddelandena vi får idag tillhör prenumerationer, nyhetsbrev och alla typer av nyhetsbrev. Vissa kan vara relevanta, men i de flesta fall är de ren skräppost som vi aldrig är uppmärksamma på. Vad skulle du berätta om jag sa att jag just upptäckte en applikation som hanterar avsluta prenumerationen och avbryt alla dessa prenumerationer automatiskt och med ett enda klick?

Så här avslutar du prenumerationen på e-post och nyhetsbrev med Cleanfox

Cleanfox är en gratis app för Android som ansvarar för att städa och förenkla hela processen för att avregistrera dig från ett nyhetsbrev. Normalt är detta något vi måste göra för hand, ange var och en av dessa e-postmeddelanden, leta efter länken för att avsluta prenumerationen och följa relevanta instruktioner.

Cleanfox tar hand om samma process, men mycket snabbare, vilket hjälper oss att hantera alla prenumerationer på några minuter och centralt.

  • När vi har installerat programmet kör vi det.
  • Vi anger det e-postkonto som vi vill analysera.
  • Appen börjar leta efter alla prenumerationsmeddelanden som tas emot i vår brevlåda.

När skanningen är klar visar Cleanfox alla aktiva prenumerationer en efter en. För var och en av dem kan vi utföra tre åtgärder:

  1. Ta bort alla e-postmeddelanden från avsändaren.
  2. Behåll alla e-postmeddelanden.
  3. Ta bort alla e-postmeddelanden och avsluta prenumerationen.

Som du ser tillåter det oss att hantera flera nyhetsbrev på ett mycket trevligt och snabbt sätt.

För varje prenumeration visar det oss också antalet mottagna e-postmeddelanden och öppningsgraden.

Hur finansieras Cleanfox? Är det en app som ägnar sig åt integritet?

En av de första sakerna vi ser när vi öppnar Cleanfox är deras integritetspolicy och en förklaring av hur de tjänar pengar på appen. Med tanke på de tider som löper är sanningen att det uppskattas att de är så tydliga och direkta när de förklarar hur de hanterar informationen och data som appen hanterar säkert och anonymt.

Kort sagt, ett perfekt komplement för att göra lite rengöring i inkorgen i vår post då och då.

Ladda ner QR-kod Cleanfox - Ladda ner och eliminera e-post och skräppost. Utvecklare: Foxintelligence Pris: Gratis

När denna recension skrivs har Cleanfox över 100 000 nedladdningar på Google Play och 4,5 stjärnor.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found