Hur man byter ikoner på Android (utan launcher) - The Happy Android

Räck upp handen för alla som inte har upptäckt en fantastisk app och som, några sekunder efter installationen, har gjort ett ansikte "Arrggh!" efter att ha sett den fula ikonen som utvecklarna har lagt på sig.

Om vi ​​vill ändra ikonen för en app normalt måste vi tillgripa bärraketer som gör att vi kan anpassa ikonerna för våra favoritappar. Lyckligtvis har vi nu också ett mycket enklare alternativ i applikationsformat, Fantastiska ikoner.

Fantastiska ikoner, det enklaste sättet att anpassa ikoner på Android

Utan rootbehörigheter kan vi inte ändra ikonen som tilldelats en app som standard, men det finns inget som hindrar oss från att skapa våra egna ikoner. Detta är precis vad Awesome Icons gör: det låter oss skapa en anpassad ikon och tilldela den till en app som en genväg på skrivbordet.

På detta sätt måste vi helt enkelt ersätta de gamla skrivbordsikonerna med de nya som vi skapar genom de många ikonpaket som finns tillgängliga för den här applikationen.

Några riktigt coola och originella ikonpaket

För att ersätta standardikonerna med lite mer söta, när vi har Awesome Icons installerat, måste vi ladda ner några ikonpaket som överensstämmer med vad vi letar efter.

Några av ikonpaketen som rekommenderas av apputvecklarna är ikonpaketen för Min, Månsken Y Elun. Vi kan ladda ner dem via följande länkar:

Ladda ner QR-kod Min - Icon Pack Utvecklare: SixtyFour ThirtyTwo Pris: Gratis Ladda ner QR-kod Moonshine - Icon Pack Utvecklare: Nate Wren Design Pris: Gratis Ladda ner QR-kod Elun - Icon Pack Developer: Vertumus Pris: 0,89 €

Andra gratis ikonpaket är mycket intressanta som Retro ikoner Pack, rutnätet eller Polycon är också kompatibla med fantastiska ikoner:

Ladda ner QR-kod RETRO- ICONS Pack Utvecklare: Theme4droids Pris: Gratis Ladda ner QR-kod The Grid - Icon Pack (gratisversion) Utvecklare: Nate Wren Design Pris: Gratis Ladda ner QR-kod Polycon - Icon Pack Utvecklare: Piksely Price: Gratis

Hur man byter ikoner med fantastiska ikoner

Processen med att skapa en ny ikon är väldigt enkel:

  • Vi öppnar fantastiska ikoner och klicka på "+" symbolen ligger högst upp.
  • Vi väljer appen som vi vill anpassa.
  • Klicka på bilden under förklaringen "Ikon"Och vi väljer"Ikon pack ikon”.
  • Vi väljer önskat paket och motsvarande ikon.
  • För att avsluta, klicka på "Okej”.

Som du kan se är det en mycket enkel process som erbjuder många anpassningsmöjligheter utan att behöva dra i de klassiska bärraketerna. Ett mycket bra anpassningsverktyg som gör att vi kan uppnå en större grad av anpassning på vår Android-enhet.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found