Leagoo T5 i analys: en billig mobil med 4 GB RAM och 64 GB

Det finns en bra handfull människor där ute - jag skulle säga att en stor majoritet - som inte behöver den senaste toppen i intervallet 700 euro för att anse att deras smartphone det är en bra terminal. I slutet av dagen beror allt på användningen vi ska ge den.

Leagoo är ett företag som alltid har flyttat inom det låga och medelstora utbudet och levererar produkter där valuta för pengarna spelar en primär roll. Idag pratar vi om T5, Leagoos nya enhet för de tätaste fickorna.

Analys av Leagoo T5, mycket RAM och diskutrymme för drygt 100 €

Leagoo T5 är en telefon som ligger i det mest ekonomiska mellanområdetJa, men det betyder inte att det ger upp en hel del RAM och gott lagringsutrymme. Om det här är några av de viktigaste egenskaperna som vi tar hänsyn till när det gäller att få ett tillgängligt mellanklass är det troligt att denna Leagoo T5 uppfyller våra förväntningar effektivt.

Design och display

Nya Leagoo T5 har en 5,5 ”IPS-skärm med Full HD-upplösning (1920x1080p). Terminalen har en design med rundade kanter och en fysisk knapp på frontpanelen som också fungerar som fingeravtrycksläsare.

Telefonen har måtten 15.30 x 7.61 x 0.79 cm, en vikt på 160 gram och finns i två färger: svart och champagne.

Kraft och prestanda

När det gäller hårdvaran i denna Leagoo T5 hittar vi en Mediatek 6750T Octa Core 1,5 GHz-processor, 4 GB RAM och 64 GB internt lagringsutrymme kan utökas upp till 256 GB per kort, alla körs under Android 7.0.

CPU: n faller inom vad som förväntas, och även om det inte är ett under, är det en av de processorerna som beter sig riktigt bra och är en av de bästa vi kan hitta i terminaler i detta prisklass. Allt detta tillsammans med ett generöst RAM-minne och en hel del utrymme gör denna T5 till en balanserad smartphone som få andra och kan "dra bilen" även i svåra situationer.

Kamera och batteri

När det gäller fotografiska avsnitt har Leagoo beslutat att inkludera den alltid tacksamma dubbla bakre kameran, utrusta ett 13,0 MP-objektiv och ett 5,0 MP-objektiv med blixt och autofokus, för att uppnå den välkända bokeh-effekten. Tvärtom hittar vi en enda kamera med 13,0 MP upplösning. Det verkar som om de nya smartphones i mellanklass som anländer från Kina börjar ge selfie-kameran betydelse - fram till nu var de högst 5MP eller 8MP- och sanningen är att det är något att uppskatta.

Batteriet för sin del förblir vid rätt 3000 mAh, rätt mängd för att erbjuda en god autonomi och inte för att öka terminalens vikt för mycket. I den meningen kan vi åtminstone vara lugna.

Andra funktioner

Leagoo T5 har Dubbel SIM (nano SIM + nano SIM), Bluetooth 4.0 och stöder nätverk 2 G (GSM 850/900/1800 / 1900MHz), 3G (WCDMA 850/900 / 2100MHz) och 4G (FDD-LTE 800/850/900/1800/2100 / 2600MHz TDD-LTE B40).

Pris och tillgänglighet

Nya Leagoo T5 finns nu i butiker som GearBest för drygt 110 euro, cirka 129,99 dollar att byta. Ett riktigt överkomligt pris för dem som letar efter bra RAM och specifikationer som, utan att vara de bästa i världen, sticker ut framför sina konkurrenter, vilket resulterar i en balanserad telefon på praktiskt taget alla sätt.

GearBest | Köp Leagoo T5

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found