Original och roliga bröllopshälsningar för WhatsApp

Det kommer snart att vara bröllopet till en god vän till mig, och jag har letat efter ett par dagar. original bröllop hälsning att skicka det till dig via WhatsApp. Bröllops dedikationer är vanligtvis ganska klibbiga i allmänhet, så du måste veta hur man mäter sockernivån i meddelandet mycket bra. Så jag har sammanställt några roliga och riktigt originella bröllopshälsningar och dedikationer.

Originalbröllopshälsningar att skicka via WhatsApp, Telegram, Facebook eller e-post

Bröllopsinvigelserna för bruden och brudgummen, de roliga fraserna för nygifta och liknande memes och bilder tenderar inte att förnya mycket, egentligen. Det finns en hel del ämnen där ute! Om du letar efter något original kan du vara intresserad av en av dessa speciella gratulationer.

För dem som är säkra på att det kommer att vara för evigt.

Är du säker på vad du gör?

För dem som hade turen att träffas.

Det verkade omöjligt!

Här har vi en intressant idé för bröllopstårta för de perfekta calzonazosna.

En liten lista för att hålla kontona bra.

För romantikerna.

Ett "bröllop".

Den perfekta spellistan för ett Disney-bröllop.

Spel över.

Dedikationer och korta bröllopsfraser samt original

För dig som är mer om att skriva och mindre om att skicka bilder eller foton, här lämnar jag dig en bra handfull fraser och bröllopskort vacker och glittrande.

Sanningen är att när du träffades trodde jag inte att jag skulle sluta gratulera dig till ditt äktenskap, men sanningen är att jag aldrig har varit så glad att ha fel.

Kärlek räknar inte åren, utan snarare att åren räknas. Grattis.

Titta inte på himlen, min son, solen väntar på dig vid altaret. Bästa hälsningar för din bröllopsdag ... Min kärlek!

Grattis till ditt bröllop, stanna tillsammans och upprepa inte förrän minst 20 år framöver.

Även om du har bett om det önskar jag dig all lycka och lycka till av hela mitt hjärta.

Äktenskap är en lång och stormig resa, så glöm inte att packa kärlek, tillgivenhet, respekt och förståelse, du vet aldrig hur lång det kommer att vara.

Bröllopet är en dag gjord av leenden och glädjeämnen. Jag hoppas att idag är den sorgligaste dagen i ditt liv tillsammans.

Bästa hälsningar från mitt hjärta. Må dina liv vara ännu vackrare än den verkliga drömmen som ledde dig till altaret.

"Ett lyckligt äktenskap är en lång konversation som alltid verkar för kort", jag hoppas av hela mitt hjärta att ni alltid älskar varandra som denna dag. Grattis

Från första gången jag såg er tillsammans visste jag att vi en dag skulle fira ditt bröllop. Jag är glad att jag hade rätt, jag önskar er all lycka till.

Län leva bruden och brudgummen!

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found