Få en månad Crunchyroll Premium gratis med den här koden

Crunchyroll är en on-demand-strömningsinnehållsplattform, mycket lik Netflix men uteslutande dedikerad till anime. Bland dess funktioner är möjligheten att se alla premiärkapitel samma dag som de sänds i Japan. Vill du få en gratis månad Crunchyroll Premium? Tja, fortsätt läsa!

Några av fördelarna med att ha en Crunchyroll-premieplan i motsats till gratis medlemskap är att det inte finns några annonser, serien publiceras bara en timme efter att de sänds på TV i landet av den stigande solen, och vi kan också få tillgång till katalog Full anime- och mangaplattform.

Hur får jag 1 månad Crunchyroll Premium gratis

Det enda kravet för att få en månads premie på Crunchyroll är att ha ett Twitch Prime-konto. Något som vi kan få helt gratis med ett Amazon Prime-konto.

  • Om vi ​​inte har Amazon Prime ännu kan vi få en månads gratis testperiod HÄR.
  • För att få ett gratis Twitch Prime-konto måste vi bara koppla vårt Amazon Prime-konto till vårt Twitch-konto. För att göra detta, följ stegen som anges i denna andra handledning HÄR. Obs! Om du är intresserad, i samma handledning förklarar vi också hur man får ett gratis år med Nintendo Switch Online. Sanningen är att det att vara Amazon Prime-användare har några intressanta fördelar nyligen!

Nu när vi har vårt Twitch Prime-konto klart, går vi till nästa Twitch-sida. Bland de olika erbjudandena och gratisspelet för Twitch Prime hittar vi kampanjen “Crunchyroll: 30-dagarspass". Klicka slutligen på "Hämta kod”Och kopiera den alfanumeriska koden som kommer att visas på skärmen.

Från och med nu måste vi bara gå till den här Crunchyroll-länken och lösa in koden vi just har fått.

Ett tips: om det här är första gången vi registrerar oss för Crunchyroll kan vi dra nytta av det 14 dagars kostnadsfria premiumerbjudandet de erbjuder och sedan lösa in koden för att få en och en halv månad prenumeration på nålen.

Bland de mest framstående anime som för närvarande sänds på plattformen hittar vi serier som Naruto Shippuden, andra säsongen av One Punch Man på simulcast, Boruto, Mob Psycho 100, Black Clover, Hunter x Hunter, Fairy Tail och många andra populära titlar .

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found