De 10 bästa robotarna för Telegram - The Happy Android

Telegram Det är ett av de mest kraftfulla alternativen till WhatsApp som vi kan hitta idag. Inte bara när det gäller sekretess (mycket säkrare än Facebook-appen) utan också på grund av det stora antalet fördelar det erbjuder jämfört med WhatsApp.

En av dess mest framstående egenskaper är användningen av bots, tack vare vilken vi kan få funktioner som flyr från det vi brukar hitta i en snabbmeddelandeapp "att använda".

Vad är en bot och vad är den för?

I grund och botten är en bot (härledd från termen "robot") ett datorprogram utformad för att utföra en viss uppgift automatiskt. Detta gör att det används i stor utsträckning inom området onlinechatt, eftersom det är praktiskt att ge snabba svar på vanliga frågor.

Således, när vi använder chatten som erbjuds av vissa butiker, webbplatser eller portaler, kommunicerar vi många gånger med en bot, som har programmerats för att tillfredsställa alla tvivel som vi kan ha som kunder för deras tjänst. För företag är det en mer än idealisk lösning, eftersom man på så sätt undviker att en "riktig" person tar hand om chatten 24 timmar om dygnet, vilket (när den ursprungliga utvecklingskostnaden har betalats) är mycket mer lönsam på lång sikt .

Bots som vi kan hitta i Telegram faller också in i kategorin konversationschattar, även om de fungerar de är de mest olika. För att använda en bot på Telegram, skriv bara ditt användarnamn i sökfältet och öppna en chatt. När vi har startat konversationen kan vi starta det helt enkelt genom att skriva kommandot "/ Start”.

De 10 bästa robotarna för Telegram

Därefter granskar vi 10 av de bästa robotarna som vi för närvarande kan hitta på plattformen.

Fil till bot

Utmärkt bot som erbjuder Obegränsad gratis molnlagringstjänst. Allt vi behöver göra är att bifoga valfri fil till chatten och botten lagrar den automatiskt, så att vi kan skapa en nedladdningslänk som vi sedan kan dela med andra. Finns på spanska.

Lägg till fil i Bot till Telegram

Dr. Web

Den första antivirusbotten i historien och ett helt enkelt oumbärligt säkerhetsverktyg. Dr. Web-bot genomsöker alla filer eller länkar som delas på Telegram i farten efter virus eller någon annan typ av hot. Vi kan lägga till dig i valfri grupp så att den fungerar automatiskt eller skicka filer i din egen chatt så att du kan analysera dem. Finns på spanska.

Lägg till Dr. Web i Telegram

Text till talbot

En annan produktivitetsinriktad bot som tillåter oss skicka textmeddelanden till ljud. Vi anger texten vi vill konvertera och botten returnerar automatiskt ett ljudspår med Loquendos röst som vi sedan kan ladda ner eller dela. Det finns flera tillgängliga språk, inklusive spanska.

Lägg till text i tal i Telegram

Amazon sökning och pris

Även känd som @AmazonGlobalBot, kan denna vänliga bot erbjuda riktigt användbar information om artiklar som finns tillgängliga på Amazon. Det fungerar i vilken chatt eller grupp som helst, helt enkelt genom att skriva @amazonglobalbot och namnet på den produkt som intresserar oss. Därefter kommer vi att visas flera alternativ, vi väljer det som intresserar oss och vi kan se prishistoriken för den produkten över tid.

Lägg till Amazon-sökning och pris i Telegram

Bot far

En av de mest kraftfulla bots som finns för Telegram. Med det här verktyget kan vi skapa och konfigurera våra egna bots: ett måste. Om vi ​​funderar på att utveckla vår egen bot, är det också lämpligt att ta en titt före DENNA POST på den officiella Telegram-webbplatsen, där de avslöjar alla nycklar till processen.

Lägg till Bot-far till Telegram

IMDB

IMBDC-botten tillåter oss att söka efter filmer utan att lämna Telegram. Vi måste bara skriva @imdb följt av namnet på filmen så visas en rullgardinsmeny med sökresultatet. Det bästa av allt är det fungerar i vilken chatt som helst som vi har öppnat i Telegram.

Lägg till IMDB i Telegram

Vädret bot

Vill du veta väderprognosen för din ort utan att lämna Telegram? Med väderbotten kan vi få en prognos för de kommande tre dagarna helt enkelt genom att skriva kommandot "/ weather". Perfekt för att hålla dig informerad utan att installera någon väderapp på din mobil (som inte är dåliga alls, men de förbrukar mycket batteri). Till skillnad från andra kända "väderbots" som @WeatherMan är den här på perfekt spanska.

Lägg till väderbotten i Telegram

Podcast Bot

En av de mest intressanta robotarna på spanska är denna Podcast Bot (@podcast_bot). Den är utformad för att göra podcastsökningar och visa information, bilder och flöden som vi senare kan lägga till i vår favorit podcatcher-app.

Lägg till Podcast Bot i Telegram

CryptoWhale

Bot designad att erbjuda uppdaterad aktiemarknadsinformation om kryptovalutor som Bitcoin eller Ethereum. Om vi ​​har den här typen av tillgångar och vi vill hålla reda på, konsultera historier och evolutionskartor med alla typer av relevanta data, bör vi definitivt ta en titt på den. Ett mycket komplett verktyg med dussintals kommandon tillgängliga för alla typer av frågor.

Lägg till CryptoWhale i Telegram

News24H

@ Noticias24H_bot är en bot för Telegram som ansvarar för att hålla oss informerade permanent genom nyheter från olika källor som BBC, El Pais, El Mundo och YouTube-videor. Nyheten kommer var femte minut eller mindre, så det kan vara tillrådligt att tysta dina meddelanden om vi inte vill bli "brända", informativt sett.

Lägg till Noticias24H i Telegram

Och vad säger du, vilken är din favorit Telegram-bot?

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found