Felvärde i Excel - The Happy Android

Microsoft Excel är ett mycket användbart verktyg. Om du arbetar på ett kontor använder du det säkert dagligen, och du kommer säkert också att vara vana vid att få fel eller helt enkelt att få data som inte var vad du behövde få ... men åh! Excel är så externt och har så många vinklar och vrår att om du inte är en mästare i Excel-universum vet du att du kommer att stöta på ett fel eller fel då och då. Det är oundvikligt. Tja, jag satte dig i en situation (att om du har nått den här sidan via Google väntar du säkert på att jag ska förklara vad det felet #värde betyder):

Du har förberett din formel i Excel, och även om du är säker på att formeln är korrekt får du felmeddelandet "# VÄRDE!". Och nu det?

Det här felet dyker upp när Excel upptäcker det du har angett text i ett fält som ska innehålla ett numeriskt värde. Granska cellerna som deltar i funktionen och korrigera dem.

Observera att detta fel det hoppar också när du lämnar ett tomt i någon av cellerna, så kontrollera dem om du ser att du fortsätter att få felet och har se till att alla fälten innehåller numeriska värden.

Slutligen, se också till att du inte har angett något värde mellan citattecken »«, annars ser Excel citattecken som en text och markerar ett fel även om citattecknet innehåller ett nummer.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found