Alla streamingtjänster med gratis testmånad

Vi lever i djungeln av prenumerationer. Varje företag som anser sig vara stort bör ha sin egen allt-du-kan-äta allt-du-kan-äta buffé-streamingtjänst till ett rimligt pris. Ett utmärkt sätt att bekämpa piratkopiering, som dock också har sina egna kanter.

Vi är vid en punkt där det finns så många plattformar att vi närmar oss en nästan oundviklig mättnadssituation. Den positiva sidan är att många av dessa tjänster också erbjuder gratis testperioder, och om vi går ihop med varandra kan vi spendera ett par år tyst på att konsumera premiuminnehåll utan att spendera en enda euro.

18 prenumerationstjänster med en månads gratis provperiod

För närvarande kan vi hitta flera plattformar som erbjuder gratis TV eller spelfilmer lagligt. Vi kan även konfigurera tillägg i KODI för att titta på serier och filmer utan att bryta mot immateriella rättigheter. Men för att vara ärlig har vi alla mer eller mindre tydligt att de bästa streamingtjänsterna - vare sig de är filmer, musik eller videospel - alltid är de som fungerar under prenumeration.

Serier, filmer och sport

Därefter granskar vi de mest framstående plattformarna som erbjuder en gratis testmånad med vilken vi kan njuta av några av de bästa serierna och filmerna för tillfället.

Movistar + Lite

Hittills kunde vi bara njuta av Movistar-innehåll om vi var operatörens kunder, men under en tid har företaget lanserat en streamingtjänst som är öppen för alla. Serier, sport, film och självskapade program från Movistar + till ett pris av 8 euro per månad. Naturligtvis har den också en gratis provperiod så att vi kan se om det övertygar oss eller inte.

Prova Movistar + Lite

HBO Spanien

HBO Spanien har den som troligen är den mest kraftfulla seriekatalogen på den nationella marknaden. Efter slutförandet av Game of Thrones, stjärnans titel på plattformen, återvänder HBO till striden med nya intressanta titlar som Watchmen-serien eller den senaste säsongen av Silicon Valley.

Prova HBO Spain

UPPDATERAD: Från och med den 21 oktober 2019 pågår den kostnadsfria provperioden för HBO Spain i 14 dagar.

Amazon Prime Video

Det fantastiska alternativet till Netflix, både efter katalogvolym och genom självskapat innehåll. Här hittar vi aktuella hits som The Boys, The Good Omens eller American Gods och några mytiska serier som Seinfeld eller Community. För att få tillgång till Prime Video är det nödvändigt att kontrakta Amazon Prime (första 30 dagarna gratis, sedan 3,99 € per månad). Dess stora fördel är att det är den billigaste streamingtjänsten som finns där överlägset just nu.

Prova Amazon Prime Video

DAZN

DAZN är en streamingtjänst tillägnad sport som sänder evenemang live och på begäran. Det erbjuder fotbollsmatcher från olika ligor som Premiere League, boxmatcher, MotoGP och många andra sporter. Vi pratar om en nyligen skapad tjänst (2016) som nyligen har landat i Spanien, och naturligtvis erbjuder den också sin kostnadsfria testmånad för alla intresserade (resten, 9,99 € / månad).

Prova DAZN

YouTube Premium

YouTube Premium är detsamma som YouTube men utan annonser. Det erbjuder också andra fördelar, till exempel möjligheten att ladda ner videor för att titta på dem offline, spela i bakgrunden och YouTube Music Premium (företagets nya musikapplikation).

Prova YouTube Premium

SKY Spanien

SKYs streamingplattform erbjuder innehåll på begäran från vissa betalkanaler som FOX, MTV, Canal Historia, National Geografic eller SYFY, bland andra. Det har också filmer som Lucy, The Wolf of Wall Street, Jurassic Park eller Frozen och serier som The Walking Dead eller The Good Doctor.

Prova SKY Spain

Rakuten wuaki

Rakuten Wuaki är Rakuten TV: s betalda prenumerationstjänst. Även om det finns serier och filmer av alla slag, är sanningen att det mest anmärkningsvärda innehållet verkar riktas till ung publik, med många Disney-filmer som Toy Story, The Incredibles, Lion King eller Aladdin.

Prova Rakuten Wuaki

Förutom dessa finns det också andra prenumerationsångplattformar som erbjuder gratis testperioder. Om vi ​​till exempel gillar anime kan vi också titta på det Crunchyroll, vilket gör att vi kan testa dess premiumversion (samtidigt sändas med Japan, i HD och utan annonser) gratis i 14 dagar.

musik

Låt oss nu se vad de mest framstående musiktjänsterna erbjuder oss.

Apple Music

En av de mest kraftfulla streamingtjänsterna, åtminstone när det gäller testperioder. Apple Music erbjuder 3 månaders gratis provperiod, med mer än 50 miljoner låtar tillgängliga via iTunes. Var försiktig, det är inte bara tillgängligt för iOS: det finns också en officiell version på Android.

Prova Apple Music

Spotify

Spotify är inte heller långt efter, och efter att ha erbjudit 2 månader gratis, nu upp i ante och ge oss 3 gratis månader av Spotify Premium. Musik utan annonser, möjligheten att hoppa över alla låtar vi vill ha och ladda ner för att lyssna på våra favoritlåtar utan att vara ansluten till Internet.

Prova Spotify Premium

Tidvattens

Detta företag av svenskt ursprung förvärvades av rapparen Jay Z 2015, varefter det återupptogs genom en massiv reklamkampanj. Tidal är fokuserad på själva produkten och är streamingplattformen för äkta musikfinsmakare med över 60 miljoner förlustfria låtar av ljudkvalitet, 250 000 musikvideor och exklusiva dokumentärer.

Prova Tidal

Amazon Music Unlimited

Alla Amazon Prime-kunder har gratis tillgång till Amazon Music. Det finns dock många aktuella låtar och välkända grupper som endast är tillgängliga på deras premiumplattform, Amazon Music Unlimited. Denna premiumtjänst erbjuder allt som Amazon Music inte ger oss, med mer än 50 miljoner låtar på begäran, utan reklam, offline-läge och kompatibilitet med Alexa.

Prova Amazon Music Unlimited

Deezer Premium

I raden av andra prenumerationstjänster som Spotify eller AMU har Deezer 56 miljoner låtar, som de levererar utan annonser, med offline-läge och oändliga låtar hoppar för användare av sin premiumplan.

Prova Deezer Premium

Böcker

I det skrivna ordets värld finns det också plattformar som erbjuder sin oändliga katalog i utbyte mot en månatlig prenumeration. Det här är några av dem som erbjuder den nämnda kostnadsfria provperioden.

Kindle Unlimited

Om vi ​​har en Kindle-e-bok eller en enhet med Kindle-appen installerad kan vi ha obegränsad tillgång till mer än en miljon böcker via Kindle Unlimited-plattformen. Tjänsten inkluderar några enastående nyheter som "Life in Pink" av Victoria Connely, "Escarlata Venciano" av Minarelli eller "Written in Destiny" av Terry Orburn, bland andra.

Prova Kindle Unlimited

Nubico Premium

Förutom att ge tillgång till mer än 50 000 böcker har Nubicos premiumtjänst också reseguider och mer än 80 tidskrifter som National Geographic, Elle, Saber Vivir eller 10 Minutos. Tillåter nedladdning av innehåll för offline-läsning och 5 samtidiga enheter. När det gäller den kostnadsfria provperioden varar den i 15 dagar, men om vi är Movistar-kunder kan vi njuta av deras service i upp till 30 dagar.

Prova Nubico Premium

TV-spel

Videospelplattformar erbjuder också prenumerationsplaner, även om de inte är särskilt givna att ge bort hela månader på testbasis. Lyckligtvis hittar vi fortfarande några hedervisa undantag som dessa.

Xbox Game Pass för PC

Den så kallade "Netflix of videospel" från Microsoft erbjuder en katalog med mer än 100 PC-spel som vi kan njuta av från vår Windows 10.-dator. Den innehåller titlar som Gears 5, Dishonored 2 eller Jump Force. Vi kan njuta av en gratis månad, vi måste bara skapa ett konto eller logga in på Alienware och göra anspråk på vår kod.

Prova Xbox Game Pass för PC

Apple arkad

Apples videospelplattform har varit en enorm hit. Med vårt månatliga abonnemang kan vi ladda ner upp till 100 spel av anmärkningsvärd kvalitet och spela dem på iPhone, iPad, Mac eller Apple TV otydligt. Prenumerationen kostar 4,99 € per månad, men lyckligtvis erbjuder den också en 30-dagars gratis testperiod.

Prova Apple Arcade

EA Origin Access

För närvarande ger Electronic Art en gratis prenumerationsmånad till Origin Access Basic. Denna prenumerationsplan inkluderar obegränsad tillgång till mer än 200 spel samt tidig tillgång till företagets nästa spel i tio dagar. För att få de 30 dagarna gratis måste vi bara skapa ett konto på plattformen (eller komma åt om vi redan har en användare) och aktivera inloggningsverifieringen. Erbjudandet slutar den 31 oktober.

Prova Origin Access Basic

Twitch Prime

Twitch är plattformen där vi kan se spelspel eller alla typer av innehåll relaterade till videospel. Premiumversionen av Twitch är tillgänglig via Amazon Prime och vi kan prova gratis i 30 dagar. Twitch Prime inkluderar tillgång till gratis videospel samt erbjudanden och belöningar för utvalda titlar.

Prova Twitch Prime

Förutom dessa tjänster hittar vi också andra plattformar som erbjuder gratis testperioder. Även om de inte ger oss hela månaden, erbjuder de en eller två veckor till en kostnad av 0.

  • Playstation nu: Sonys on-demand tv-speltjänst erbjuder en 7-dagars gratis provperiod. | Kolla på HÄR.
  • Nintendo Switch Online: Inkluderar onlinespel för Nintendo Switch, klassiska Nintendo / Super Nintendo-spel och molnbesparing. 7-dagars provperiod. | Kolla på HÄR
  • Xbox Live Gold: Vissa spel och konsolpaket innehåller en digital kod för en 2, 3 eller 14 dagars Xbox Live Gold-testversion. | Kolla på HÄR
  • Utomik: Videospel prenumerationstjänst för PC. Den har en katalog med mer än 1000 spel och en gratis provperiod på 14 dagar. | Kolla på HÄR
  • Hoppa: En Netflix-liknande strömningsplattform med indie-tema spel. Obegränsad tillgång med en 14-dagars gratis provperiod. | Kolla på HÄR

Tack för att du stannade till slutet! Om du känner till någon annan prenumerationstjänst som är värdefull och som erbjuder en gratis testmånad, tveka inte att lämna din rekommendation i kommentarfältet.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found