Hur man ser på Rick and Morty säsong 4 gratis (och lagligt)

Rick and morty är en av de mest framstående vuxna animationsserierna under det senaste decenniet. Efter mer än 2 år sedan utgivningen av det sista kapitlet i den tredje säsongen började den fjärde säsongen den 11 november, och av den anledningen kommer vi i dagens inlägg att se vilka metoder vi har för att kunna se den här 4: e säsongen live, utan att spendera ett öre och lagligt.

Rick and Morty-serien sänds för närvarande på Adult Swim, det sena nattprogrammeringsblocket för det amerikanska tv-nätverket Cartoon Network, som för närvarande fungerar under ett betalt abonnemang. Kanalen som sådan är inte tillgänglig i Spanien (den stängdes 2013), även om det finns flera möjligheter att se den integrerad i andra plattformar.

Metod nr 1: Du kan titta på den fjärde säsongen av Rick and Morty från Sky Spain

Sky Spaniens streaming- och content-on-demand-plattform erbjuder 15 premium-TV-kanaler i sin katalog. En av dessa kanaler är TNT, som har rättigheterna till Adult Swim (båda är en del av WarnerMedia-konglomeratet), och sänder för närvarande den fjärde säsongen av Rick och Morty samtidigt med avseende på USA.

Som många andra streamingtjänster erbjuder Sky en gratis provperiod på en månad. Även om serien sänds med ett kapitel per vecka, med hänsyn till att den fjärde säsongen bara består av 5 avsnitt och att det sista avsnittet släpps 8 decemberkan vi anmäla oss idag utan rädsla för att missa något kapitel.

Metod 2: HBO Spanien sänder också serien samtidigt

HBO är också en del av WarnerMedia, vilket innebär att det också kan sända den fjärde säsongen av Rick och Morty i första hand. Men HBO Spanien gratis provperiod Det varar i 14 dagar, och därför måste vi registrera oss 25 november Om vi ​​vill se fram till sista kapitlet utan att betala månadsabonnemanget på 8,99 €.

I den meningen är det inte heller ett stort problem, eftersom vi är nöjda på begäran kan vi se alla kapitel som har sänts hittills på en gång och komma ikapp på ett ögonblick (även om vi måste ha tålamod och vänta till dagen 25).

Kort sagt, om vi bor i Spanien och vill se den senaste säsongen av Rick och Morty live och gratis, är det enklaste att välja Sky Spain och titta på hela säsongen vecka för vecka, eller vänta några dagar och skjuta på HBO-alternativet, som även om det har en kortare testperiod, men resten av serier och innehåll är mycket högre. Till slut är allt en fråga om att göra status och se vilken av de två som övertygar oss mest.

Relaterat inlägg: Alla streamingtjänster med gratis testmånad

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found