De 30 bästa rotapparna för Android - The Happy Android

Om du äntligen har bestämt dig för att ta steget och rota din telefon eller surfplatta, Grattis. En ny värld av funky och banbrytande appar väntar på dig. Som versionerna avAndroid Det blir mindre och mindre nödvändigt att rota en enhet, men om vi tar språnget kommer vi att se hur ett nytt mikrokosmos öppnar sig för våra ögon.

Tack vare administratörs- eller rootbehörigheter kan vi öppna huvuddörren och använda appar som kommer att få ut det mesta av funktionerna i vår terminal. Ska vi ta en titt på de bästa rotapparna för Android?Låt oss gå dit!

De 30 bästa apparna för rotade Android-enheter

I följande urval av rotapplikationer kommer vi att se många appar som är dedikerade till att få bättre prestanda från systemet, liksom applikationer för installera anpassade ROM-skivor, återställa filer, skapa automatiseringar och till och med få en bättre hantering av enhetens batteri.

1. Flashify

Flashify är ett program som alla som är vana vid att installera anpassade ROM-skivor alltid ska ha installerat. Med den här appen kommer vi att kunna underlätta blinkande processer på ett otroligt sätt. Vi kan programmera blixtar utan att behöva starta om terminalen. Zips, mods, kärnor, återställningsbilder, ROM och mycket mer.

Den gratis versionen har en gräns på 3 blinkningar per dag, så om vår kropp ber oss om sås bör vi överväga att köpa den betalda versionen.

Ladda ner QR-kod Flashify (för rotanvändare) Utvecklare: Christian Göllner Pris: Gratis

2. SuperSU

De flesta rotmetoder installerar vanligtvis SuperSU på vår terminal, så troligtvis har vi det redan installerat. Det är den bästa appen för att kontrollera rootbehörigheterna som vi ger till apparna på vår enhet, liksom andra funktioner som är riktigt bra.

Ladda ner SuperSU från dess officiella webbplats

3. Magisk

Vi kan inte prata om rotapplikationer utan att nämna Magisk. Med denna applikation kan vi ge / ta bort rootbehörigheter utan att ändra terminalens partitionssystem. Detta gör att vi kan fortsätta ta emot OTA-uppdateringar och dölja root när vi försöker installera en app som inte är kompatibel med rotade enheter.

4. GMD-gestkontroll

GMD Gesture Control är en app för rotanvändare som tillåter styra din enhet med gester (iPhone X-stil). På detta sätt kan vi öppna filer eller mappar direkt genom tidigare etablerade mönster. Om vi ​​vet hur vi kan få tag på det kan det vara riktigt praktiskt.

Ladda ner QR-kod GMD GestureControl Lite ★ root Utvecklare: Good Mood Droid Pris: Gratis

5. System App Remover

En av de saker som irriterar Android-användare mest är de appar som de kommer som standard i terminalen och som vi inte kan avinstallera. Faktum är att många människor rotar sin telefon helt enkelt för att ta bort dessa typer av applikationer.

Dessa förinstallerade program anropas uppblåsthet , och tack till System App Remover vi kan bli av med dem.

Ladda ner QR-kod App Remover Utvecklare: Jumobile Price: Gratis

6. Rashr

Rashr är en root-applikation med öppen källkod som hjälper oss med våra Android-underhållsuppgifter. Appen hjälper till att automatisera processen för att skapa säkerhetskopior av systempartitioner och blinkande återställningar och kärnor. Det låter dig komma åt och ladda ner mer än 6500 olika återställningar, inklusive TWRP och ClockWorkMod.

Ladda ner från XDA Labs

7. Viper4AndroidFX

Om du vill kontrollera ljudinställningarna på din telefon så mycket som möjligt du måste försöka Viper4AndroidFX. Med den här appen kan vi hantera tusentals utjämningsinställningar, uppnå kristallklart ljud och även förbättra kvaliteten på ljudet från högtalarna.

Applikationen kan inte hittas på Google Play, så för att installera det måste vi gå till XDA Labs-sidan för att ladda ner den.

8. Batterikalibrering

I Android finns en bin-fil som är ansvarig för att samla in all batteridata för att visa strömdetaljer för användaren. Med batterikalibrering kan vi kalibrera batteriet genom att ta bort den här binfilen, vilket många gånger leder till högre batteriprestanda och längre livslängd. En av de bästa rotapplikationerna utan tvekan.

Hämta från APK Pure

9. Backup av titan

Lätt och enkel den bästa appen för hantering av säkerhetskopior och säkerhetskopior för Android. Om vi ​​gillar att spela med olika ROM-skivor och konfigurationer är en bra säkerhetskopia nödvändig i alla rotade Android-enheter.

Backup av titan låter dig skapa och hantera säkerhetskopior på ett enkelt och riktigt funktionellt sätt.

Ladda ner QR-kod Titanium Backup ★ root behövs Utvecklare: Titanium Track Pris: Gratis

10. Enkel DPI-växlare

DPI- eller pixeldensiteten är mätningen som berättar hur många pixlar per tum som visas på skärmen på vår Android. Denna rotapplikation tillåter oss att ändra denna parameter, förstora eller minska pixlarna som visas på skärmen efter eget tycke.

Detta kan till exempel vara användbart för att sänka upplösningen på skärmen i spel som är för krävande för att kunna spela dem flytande, men var försiktig. Det har också sina nackdelar, och det vill säga om vi inte vet vad vi gör och vi förstör någon gång, kan vi i värsta fall sticka vår terminal. Som den stora Stan Lee sa, "Med stor kraft kommer stort ansvar."

Ladda ner QR-kod Easy DPI Changer [Root] Utvecklare: chornerman Pris: Gratis

11. Dumpster

Soptunna är ett program för att återställa raderade filer. När den är installerad uppfyller den funktionen i det klassiska papperskorgen, och när vi tar bort en fil eller bild kan vi använda den för att återställa den.

Det kräver inte rootbehörigheter för att fungera, men med dem är det mycket effektivare.

Ladda ner QR-kod Papperskorg Dumpster Utvecklare: Baloota Pris: Gratis

12. Link2SD

Tack till Link2SD vi kan frigör utrymme i vårt interna minne genom att överföra appar till SD-kortet. Det är en utmärkt metod att utnyttja SD-minnets utrymme, men vi får inte glömma att de program som vi har flyttat till SD alltid kommer att fungera lite långsammare.

Ladda ner QR-kod Link2SD Utvecklare: Bülent Akpinar Pris: Gratis

13. Rotutforskare

Som namnet antyder är det hären filutforskare för Android-enheter med administratörsbehörighet. Det är en betald applikation, men det är väl värt vartenda öre av priset i Play Store, eftersom det är den mest kompletta webbläsaren som vi kan hitta idag för root-användare.

Bäst för att öppna och ändra filer med begränsad åtkomst. Det har ett mycket högt betyg på 4,7 stjärnor.

Ladda ner QR-kod Root Explorer Utvecklare: Speed ​​Software Pris: 3,49 €

14. Gröna

Greenify-funktionen är extremt intressant. Dess arbete består i att skicka i viloläge de appar och processer som vi inte använder för att spara systemresurser och förbruka mindre batteri.

Greenify kräver inte rootbehörigheter för att fungera, men det är mycket effektivare om vi har administratörsbehörigheter. I de senaste versionerna av Android, på grund av olika optimeringar av energibesparing, är Greenify-appen inte lika effektiv, men om vi har en gammal Android-mobil kan det vara ett mycket värdefullt verktyg.

Ladda ner QR-kod Greenify Utvecklare: Oasis Feng Pris: Gratis

15. Macrodroid

Fantastisk Macrodroid öppnar upp en hel värld av nya möjligheter för vår Android-terminal. Tack vare denna applikation kan vi skapa automatisering och programmerade uppgifter eller åtgärder enligt våra behov. Vill du att ficklampan tänds varje gång du skakar telefonen? Lägg på samtal helt enkelt genom att vända telefonen upp och ner?

Om du vill veta lite mer, tveka inte att ta en titt på vår Macrodroid mini-handledning .

Ladda ner QR-kod MacroDroid - Automationsutvecklare: ArloSoft Pris: Gratis

16. DiskDigger

Förmodligen den bästa appen för att återställa raderade filer på Android. DiskDigger kan återställa SMS, bilder, videor, filer och alla typer av data från vår terminal. Om vi ​​har tagit bort en fil, kom ihåg att det är bäst att starta återställningsapplikationen så snart som möjligt. Om inte, riskerar vi att filen skrivs över med ny information och vi kommer inte att kunna återställa den.

Den fria versionen återställer bara bilder (i många fall räcker det), men proffsen kan återställa vad som helst. Högt rekommenderad.

Ladda ner QR-kod DiskDigger Recover Photos Utvecklare: Defiant Technologies, LLC Pris: Gratis Ladda ner QR-Code DiskDigger Pro-filåterställning Utvecklare: Defiant Technologies, LLC Pris: 3,34 €

17. Enhetskontroll

Med rootbehörigheter kan vi göra saker som vi annars inte ens kunde tänka på. Med den här appen Vi kan överklocka för att öka CPU: n eller sänka spänningen för att minska batteriförbrukningen.. Vi kan också hantera ljudet, skärmen och det har en redigerare för filen build.prop.

Hämta från APK Mirror

18. BuildProp Editor

Om vi ​​vill ändra filen build.prop -eller andra egenskaper-filer- och vi letar efter en mycket mer kraftfull redaktör, då kan vi ta en titt på den här rotappen.

Ett oerhört användbart verktyg för avancerade användare, med vilka vi kan förbättra prestanda, korrigera fel och anpassa vår Android genom att ändra kompileringsinformation och andra systemegenskaper.

Ladda ner QR-kod BuildProp Editor Utvecklare: JRummy Apps Pris: Gratis

19. SD Maid

Att alltid ha vårt lagringsutrymme är alltid viktigt. Tack vare SD Maid kan vi eliminera kvarvarande filer och spökmappar, lyckas frigöra utrymme som annars går till spillo.

För att göra appen lite mer rund, har den en filutforskare, en sökmotor och till och med en applikationshanterare.

Ladda ner QR-kod SD Maid - System Cleanup Developer: darken Pris: Gratis

20. BetterBatteryStats

Om du vill ha en detaljerad registrering av batteriförbrukningen på din enhet, BetterBatteryStats det är din app. Många av dess funktioner ingår redan från AndroidMarshmallow, men om vår terminal fungerar med någon tidigare version av Android, den här appen kommer att berätta allt vi behöver veta.

Ladda ner QR-kod BetterBatteryStats Utvecklare: Sven Knispel Pris: 2,39 €

21. ROM-chef

ClockWorkMod ROM-chefen är ett av de bästa verktygen för hantering av anpassade ROM-skivor. Det har praktiskt taget allt: hantera dina ROM-skivor, säkerhetskopior, installera ROM-skivor från SD och mer. Enkelt och enkelt.

Ladda ner QR-kod ROM Manager Utvecklare: ClockworkMod Pris: Gratis

22. Rek

Den bästa root-appen för spela in allt som händer på skärmen på din enhet. Riktigt användbar app för spelare, vloggers, youtubers eller någon som är dedikerad till att ge teknisk support på Android.

Ladda ner QR-kodinspelare (Screen Recorder) Utvecklare: SPECTRL Pris: Gratis

23. Snabb omstart

Ett bra verktyg för rotanvändare. I de flesta Android-system låter strömbrytaren knappt stänga av och starta om terminalen. Med snabb omstart Vi kommer att utöka avstängningsmenyn med alternativ för att starta om i återställning, bootloader eller säkert läge. Enkelt men användbart.

Ladda ner QR-kod Snabb omstart [ROOT] Utvecklare: Awiserk Pris: Gratis

24. ROM Toolbox Pro

ROM Verktygslåda det är en av de allt-i-ett-appar som fungerar riktigt bra. Ha en rotad filutforskare, ROM-hantering (vi kan skapa säkerhetskopior av nandroid), skript, den har ett teckensnittsinstallationsprogram och mycket mer. På vissa enheter kan vi till och med ändra tema och terminal boot animation.

Fram till för några år sedan hade de en "lite" version, men nu erbjuder de bara "pro" -versionen som kostar 5,99 €. Dessutom verkar det som om de senaste uppdateringarna har gett tillräckligt med problem, så om vi är intresserade av att testa det rekommenderas att vi hittar och installerar en gammal version för att få bättre prestanda.

Ladda ner QR-Code ROM Toolbox Pro Utvecklare: JRummy Apps Pris: 5,99 €

25. Servicely

Med den här appen kan vi styrtjänster som körs i bakgrunden i vårt system. Vi kan till exempel förhindra att Facebook körs medan enhetsskärmen är avstängd. Med lite skicklighet kan vi spara batteri som annars förbrukas, med processer eller tjänster som vi inte använder.

En applikation väldigt mycket i linje med vår älskade Gröna.

Ladda ner QR-kod för att styra din telefon Utvecklare: Francisco Franco Pris: Gratis

26. Wakelock-detektor

Wakelock-detektor erbjuder en oerhört användbar tjänst. Det är ansvarigt för att upptäcka om något program eller en tjänst är ur funktion och förbrukar mer resurser än förväntat. Tar skärmen för lång tid att stängas av? Tappar ditt batteri med en förvånande hastighet? Denna Android-app kan hjälpa oss att hitta orsaken. Högt rekommenderad.

Hämta från APK Mirror

27. Xposed Framework

För många är detta den totala rotupplevelsen. Vi kan ändra och installera nya teman, gränssnitt, knappändringar och allt annat som kommer att tänka på. Modulerna underhålls av communityn och är inte tillgängliga på Google Play. För att lära dig lite mer om Xposed Framework är det bäst att ta en titt den officiella apptråden på XDA Developers .

28. LiveBoot

Om du är lite nörd måste du försöka LiveBoot. Om vi ​​installerar den här appen, När vi startar vår Android-enhet kan vi se på skärmen alla kommandon och order som körs i realtid medan du laddar systemet. Det har inte många fler funktioner, men det är nyfiken och ger vår terminal en speciell touch.

Ladda ner QR-kod [root] LiveBoot Utvecklare: Chainfire Pris: Gratis

29. Start-up animationer

Denna anpassningsapp för rootanvändare tillåter oss ändra startanimationen som visas när vi startar terminalen. Den har hundratals animationer som vi kan använda, men var försiktig: den är inte kompatibel med alla mobiltelefoner av märket - till exempel Samsung, som använder sitt eget startanimeringsformat (QMG) -.

Ladda ner QR-kod Startup Animations Utvecklare: JRummy Apps Pris: Gratis

30. 3C System Tuner

Med 3C System Tuner vi har möjligheten att göra justeringar av olika aspekter av systemet på ett centraliserat sätt. Vi kan göra små modifieringar på CPU: n, döda processer och appar i bakgrunden, göra säkerhetskopior och återställa applikationer, ändra cachen och många andra saker.

Det är ett verktyg som gör att vi kan kontrollera många känsliga aspekter av systemet, så det är mycket viktigt att vara mycket försiktig när du använder det.

Ladda ner 3C System Tuner från APK Pure

Vad tyckte du om den här listan? Känner du till någon annan rotapp som borde finnas här? Tveka inte och lämna din åsikt i kommentarfältet.

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found