H96 MAX - H1 i analys, en kraftfull TV Box med 4 GB RAM för 50 €

Android TV-lådorna som kommer till oss från Kina har alltid fördelen att de erbjuder otroligt värde för pengarna. Nackdelen är att av samma anledning är lådor med måttliga specifikationer rikligare. Det är inte fallet med H96 MAX - H1, en Android TV Box som monterar 4 GB RAM, tillsammans med ett riktigt attraktivt paket med funktioner. Det bästa utan tvekan priset: 50 euro skalade - något mindre än 60 dollar -.

H96 MAX - H1 i recension, en färgstark TV-box, med muskler och till ett bra pris

I dagens översyn tarmar vi H96 MAX - H1, En förstklassig TV Box, perfekt för dem som vill få ut det mesta av att ha Android integrerad i en TV för användning.

Design och presentation

Det första som slår dig med H96 MAX - H1-fodralet är dess färgstarka design. Även om det fortfarande är modernt, ger det det en viss åttiotalet luft, vilket för mig särskilt verkar som en framgång.

Enheten har 3 USB-portar på höger sida, en av dem USB 3.0 med högre dataöverföringshastighet. Bredvid det hittar vi en SD-kortläsare, och redan i en annan av sidorna resten av portarna. En extra USB-port -4 totalt-, HDMI-utgång, Anslutning Ethernet, AV och strömport.

H96 MAX har måtten 9,80 x 9,80 x 2,40 cm och en vikt på 280 gr.

Kraft och prestanda

På hårdvarunivå samlar denna TV Box ett riktigt intressant team. Å ena sidan har vi en SoC Rockchip RK3328 bestående av fyra processorer Cortex A53 64-bitars körning vid 1,5 GHz. Bredvid den hittar vi en GPU Mali-450, 4 GB RAM-minne Y 32 GB internt lagringsutrymme håller på att ta slut Android 7.1.

Bland dess egenskaper är H.265 hårdvaruavkodning och den HDR, tack vare vilket vi kan återge innehåll i 4K, med låg bithastighet och i hög upplösning. Det har också Bluetooth 4.0 Y Dual band WiFi, vilket möjliggör trådlös anslutning till både 2.4G- och 5G-nätverk.

Avsluta slutligen att H96 MAX - H1 den stöder också strömmande protokoll som Microcast, Airplay och Google TV.

Vad kan jag göra med en H96 MAX - H1?

För praktiska ändamål hittar vi ett team som gränsar till en hög prestanda. Å ena sidan kan vi spela upp innehåll från USB i högupplösta, filmer, serier, musik och andra typer av multimediafiler.

Men där en TV-låda av den här typen verkligen lyser, tack vare sin muskulära mängd RAM och mer än anständig CPU, är när du använder appar för att titta på streaminginnehåll. Om vi ​​letar efter en enhet att göra Netflix, HBO eller Amazon Prime På vardagsrums-TV: n kan detta vara ett av de mest slående billiga alternativen.

Allt detta utan att ta hänsyn till det stora utbudet som öppnas för spel, särskilt i världen av klassiska konsolemulatorer från 80- och 90-talet. Normalt fungerar emulatorerna från NES, Super Nintendo eller Mega Drive anmärkningsvärt i en TV-låda med 2 GB RAM, så 4 GB av H96 MAX gör det till en idealisk kandidat för dessa typer av spel.

För de som är intresserade av att veta lite mer, i följande artikel av de 10 bästa apparna för en TV Box vi kan se en liten glimt av all potential vi kan pressa ut ur en enhet av denna kaliber.

Pris och tillgänglighet

H96 MAX - H1 TV Box är för närvarande prissatt till $ 59,99, cirka 51,52 euro till förändringen i GearBest. Ett uppriktigt attraktivt pris för en enhet med valuta för pengarna som sticker ut framför många andra TV-lådor på marknaden.

Om vi ​​vill ha en kinesisk Android TV Box så kraftfull som möjligt och till ett rimligt pris, flyttar vi nästan alltid i siffror på 50-60 euro. Bland de enheter som rör sig till det här priset hittar vi vanligtvis 3 GB RAM-minnen, och i mycket få fall dyker enheter som detta upp med motsvarande 4 GB minne. Nyckelfaktor för att välja en eller annan enhet.

GearBest | Köp H96 MAX - H1 TV Box

Har du Telegram installerad? Få det bästa inlägget för varje dag den vår kanal. Eller om du föredrar, ta reda på allt från vårt Facebook sida.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found